lauantai 24. helmikuuta 2018

Paneskelua pilvessä, kylpylässä.

Kirjoitanpa vielä tästä paneskelusta pilvessä. Sanotaan nyt tähän, että tämä tapahtui ulkomailla, maassa jossa cannabis on laillista.

Kukka, cannabis, ruoho, monta nimeä on kyseisellä tuotteella. Ja lajikkeitakin on erilaisia. Indica vetää sohvalle mietiskelemään, mutta Sativa on se oikeempi suunta.

Pilvessä panettaa 
Vaikutus on todella veikeä. Olimme kylpylässä viettämässä viikonloppua ja olimme ottaneet kaksi olutta, kunnes Nereidi kävi huoneessa kääräisemässä sätkän. Itse odottelin kylpylän puolella.

Nereidin saavuttua menimme ulos tupakkapaikalle kylpytakit päällä. Polteltiin se siinä sitten, ja sit takaisin altaan reunalla oleville lepotuoleille rentoilemaan. 15 minuutin kuluttua Nereidi sanoi, että nyt alkaa tapahtumaan. Kysyin, että miten. Nereidi sanoi, että tuntee kuinka pillu kostuu ja turpoaa. Itselleni tuli näistä sanoista ihan järjetömän kova erektio, liki huomaamatta. Onneksi tässä pienessä kylpylässä ei tuolloin ollut meidän lisäksi kuin muutama hassu ihminen. 

Saunassa
Menimme yhteen saunaan, jossa ei ollut ketään muita. Juttelimme niitä näitä, ja minulla seisoi ihan todella kovaa. Siirsin käteni Nereidin pillulle, ja tunsin miten märkä se oli. Hyväilin kovetunutta klitorista, ja Nereidi nojautui taaksepäin, sulki silmänsä ja alkoi voihkimaan. Lopetin, koska olin kuulevinani jotain saunan ulkopuolelta.
Hetken hymyiltiin siinä, ja minä istuin lauteella hajareisin, kun Nereidi tarttui kovaan kyrpääni, ja runkkasi hitaasti. Se tuntui taivaalliselta. Kohta tunsin Nereidin huulet terskani ympärillä. Tuntui että olisin voinut räjähtää siinä hetkessä, ihan muutamalla liikkeellä.. Lopeta, sanoin. Mennään suihkuun, tääl kuumassa tulee huono olo.  Peittelin seisovaa kyrpääni pyyhkeellä, jos joku sattuu tulemaan vastaan. Onneksi ei tullut. (Tämä pikkukylpylä oli muuten täysin tekstiilitön, eli kellään ei ollut uima-asuja. Vain pyyhkeet ja kylpytakit. )

Kuva-arkistoista löytyikin aiheeseen sopiva kuva.

Suihkussa
joka oli sellainen oma pyöreäkoppi mutta ilman ovea, puristelin Nereidin rintoja ja kovia nännejä. Nautin suunnattomasti katsella ja kosketella hänen vartaloaan, enkä voinut pitää näppejäni erossa todellakaan. Painoin Nereidin seinää vasten, ja työnsin yläviistoon osoittavan kyrpäni hänen pilluun takakautta. Nereidin pillu tuntui todella kiihottuneelta, ihan helevetin hyvältä. Vilkuilin taakse, ettei ketään tulisi. Sanoin, että nyt on kyllä lähdettävä täältä huoneeseen, haluun panna ja paljon ja lujaa. Hieman harmitti toisaalta, kun kerran oltiin kylpylässä, niin piti lähteä pois sen takia, että kyrpä seisoo koko ajan ja on niin jumalaton panetus. :)

Itseasiassa tämä tälläinen hieman puolijulkinen paneskelu liippaa läheltä nereidin fantasiaa, jossa joku ulkopuolinen kaselija kiihottuu, ja ehkä osallistuukin meidän panenkeluun. Mutta pilvi ainakin itselläni fokusoi kaiken seksuaalisuuden Nereidiin, mielikuvitukselle ei jäänyt nautinnon huumassa tilaa.

Spermaa korvassakin
Huoneeseen päästyämme nautiskelimme seksuaalisuuttamme täysin. Varmaankin 2-3 tuntia, ah.. Takaapäin panemisesta löytyi sellainen jännä uusi asento: Nereidi seisoo, ja nojaa sänkyyn. Minä panen takaa seisoviltani, hieman yläviistoon. Nereidin voihkimisestä päätellen tuntui hyvälle. Tätä asentoa ei saa toimimaan sähgyssä polvillaan takaapäin, vaan seisoviltaan.
Oma orgasmini oli todella räjähtävä. Nereidi oli päälläni, ja sain juuri vedettyä kyrpäni ulos. Spermaa ruiskusi kohti kattoa ja tuntui, että sitä tulee todella paljon ja pitkään. Eräs hauska yksityiskohta: Ehkäpä 20 min myöhemmin Nereidi ihmetteli, että mitä valuu hänen korvasta. Spermaa oli lentänyt siis myös korvaan.. Hieman repeilimme tälle tapahtuneelle.

Kuva: Nereidin kauniit pillunhuulet

Nereidi kirjoittakoot ehtiessään tähän omat kokemuksensa. 


Pilvessä tuntemukset ovat tosi tosi paljon voimakkaampi. Jotenkin mieli täyttyy täysin yhdestä asiasta kerrallaan. Erektio on ihan rautaa, ja orgasmi oli todella voimakas.  Todennäköisesti ostamamme lajike oli jotain juuri tähän tarkoitukseen jalostettua, sillä 15 min polttelusta alkoi märkyys ja seisokki, vaikka koitimme puhua ihan arkiasioistakin aluksi. Googlaamalla löytää kyl eri risteytyksien ominaisuuksia.. 

Ja meillä on kyllä nyt uusi harrastus: Pilviseksi. :) Alkoipa tekemään mieli Nereidiä tätä kirjoitellessa..


--------

Nereidi täällä pitkästä aikaa moi! Meripeikko on nyt kirjoitellut viime aikoina niin paljon, että teki mieleni itsekin kirjoittaa tähän sananen. Jos toinenkin.

Se pilviseksi. En nyt mitenkään suosittele kenellekään itsensä myrkyttämistä, oli kyse sitten alkoholista, tupakasta, aspartaamista, lisäaineista, valkoisesta sokerista tai ihan miten vain. Olen itse kovin lainkuuliainen ihminen, ja Suomessa kannabis on laiton päihde ja sillä siisti. Kaksinaismoralistista ehkä, rajanveto onkin erilainen sellaisessa maassa, jossa kannabiksen hallussapito ja kasvatus (omaan käyttöön) on laillista. Meidän "kylpylämaassa" on näin, joten ei koettu oloamme mitenkään rikolliseksi kun tätä ainetta ollaan ostettu ja käytetty. Ihan vain viihdekäytössä ja määrällisesti vähän.

No - Meripeikko sen jo kertoi. Pilviseksi on intiimimpää, kokonaisvaltaisempaa ja orgasmi on (ainakin minulla) melkoisen raju. Sitä tavallaan on ihan "selvin päin", ts. ajatus juoksee kuten normaalistikin, mutta olo on... high. Pilvessä. Estottomuus (jos niitä estoja ei meillä Meripeikon kanssa muutenkaan ole) ja läheisyys on vain jotenkin erilaista. 

Meripeikko totesi tuolla ylhäällä, että pilviseksi on meidän uusi harrastus. Hahhah :D :D
Niin, naapurin täti menee vesijumppaan ja työkaveri pelaa sulkapalloa. Minä harrastan pilviseksiä. Nyt joku siellä pudistelee päätään, että "onpa se maailma hurjaksi mennyt". Joudun tässä nyt päänpudistelijalle tuottamaan pettymyksen. Se oli nimittäin vitsi.


Edit: Tää bloggeri näköjään hieman sekoilee tekstityyppien kanssa, eikä asetuksista saa näköjään tilannetta rauhoittumaan. Pitäneeköhän vaihtaa kohta alustaa?

2 kommenttia:

  1. Nyt kun on lähiaikoina tulossa reissu maahan jossa kannabis on laillistettu niin kovasti alkoi kiinnostaa lajike joka noin kivoja fiboja aiheuttaa:-)Ette tarkemmin muista lajikkeen kauppanimeä niin voisi kokeilla?

    VastaaPoista
  2. Moi! Ei kyllä kyselty, muuta kuin että ei ole indicaa. Luulen, että jokin sativan ja indican sekoitus. Googlaamalla noita lajikkeita löytää, englannin kielellä.
    /Meripeikko

    VastaaPoista