lauantai 24. helmikuuta 2018

2m1n suunnitelmia tutun miehen kanssa

Pitkään on pohdittu sitä, että onko tuttu vai tuntematon parempi kolmanneksi pyöräksi. Jokunen kokemus meille onkin jo ehtinyt tulemaan, ja ne stoorit löytyy tuosta sivupalkin hakemistosta.

Jokunen viikko sitten kävi niin, että päädyimme jatkoille erään tuttuni (sinkku mies) luokse. Mitään seksuaalisuuteen liittyvää ei tapahtunut, mutta seuraavana päivänä viesteilin hänen kanssaan.

Maattiin pienessä krapulassa Nereidin kanssa vierekkäin sängyllä, olimme juuri paneksineet muutaman tunnin krapuloissamme. Tämä mies laittoi viestiä, kiitteli illasta ja kyselläkseen meiltä, tuliko krapula ja pääsimmekö kotiin hyvin, jne. Siinä sitten mainitsi että hänelläkin on krapula, ja sinkkuna ärsyttää, kun krapulassa panettaa aina vietävästi. Nereidi luki viesteilyämme siin sivusilmällä, vieressäni kun oli. Ja tuumasi minulle hymyillen, että täällä sitä seksiä nyt kyl olis hänellekin.

Katsoin Nereidiin ja sanoin, että kirjoitanko hänelle mitä juuri sanoit. Nereidillä iski ujovaihe ja hän  sanoi, että älä nyt vaan laita todellakaan, kunhan sanoin vaan. Kun seon meidän tuttukin. No, mietiskelin asiaa, kaivelin puhelimesta huonohkon kuvan, heitin hieman vitsinä: Kynätestin äijäversio. Täys pullo pitää pysyä tissien välissä.


Mies vastasi tähän, että kyllähän tuosta kelpaa olutta juoda.  Ja niin se lähti sit keskustelu. Kirjoitin, että jos joskus istuttaisi iltaa hieman, ja katsottaisi, syttyykö mitään. Mies sanoi, että Nereidi on tosi seksikäs, ja katsotaan vaan kun sopiva fiilis ja aika tulee. Puhuttiin muutenkin seksistä, ja mies tuntui olevan mukavan oloinen. Mm. naisen nautinto on kiihottavaa, jne.  Toki sanoin, että itse olen ihan hetero, jne.

Juttelimme myös muutamalla sanalla siitä, että onko tuttu vai tuntematon parempi. Olimme yhtä mieltä siitä että tuttu, koska siihen liittyy aina merkittävästi suurempi luottamuksellisuus, josta taas syntyy vapautuneisuutta. Oikeastaan onkin lähes käsittämätöntä, miten ihminen yleensäkin voi heittäytyä esim yhdenillan suhteessa tuntemattoman ihmisen kanssa hyvin läheiseen kontaktiin. Toki tämä näkyy kyllä nautinnossa negatiivisesti. Sillä erittäin harvoin seksuaalinen kanssakäyminen olisi nautinnollista lyhyissä suhteissa, verrattuna pitkän suhteen kokonaiseen seksuaalisuuteen kaikkineen sävyineen. 

Tämänmoista jännää. Kaikki on siis avoinna, mutta hieman kuitenkin sovittua. On tosi mielenkiintoista mennä seuraavan kerran hänen luokseen, ja mitä siitä sitten seuraakaan. Spontaanius on hyvä juttu, niin ei mene suorittamiseksi. Tulee jotain, jos tulee. Ja todennäköisesti tulee.
Oikeastaan tämä on ensimmäinen kerta, kun mmf fantasia saa mahdollisesti varsin mukavat puitteet ympärilleen. MIleikuvissa on tietenkin piiitkä ja kiihkeä yö..

/Meripeikko

---------------

Nyt näppäimistöä hallitsee Nereidi :)

Tosiaan oli mukava ilta ystävien kanssa ja jatkoille päädyttiin tämän Meripeikon ystävän luo. Tämä ystävyys on vielä sen verran tuore, etten ollut vielä tätä Herra Y:tä vielä koskaan tavannutkaan. Oikein mukavalta ihmiseltä vaikutti. Oli kiva tutustua.

Kun tämä mahdollinen 3some tuli mukaan keskusteluun, koin itseasiassa Herra Y:n vallan sopivaksi joukkoomme iloiseen. Meillä synkkaa hyvin, ainakin ensitapaamisen perusteella. Ja se tärkein huomio: Herra Y tuntuu turvalliselta. Minulle naisena turvallisuus on valtavan tärkeää. Jos pelkäisin sitä, että joku minut jollain tavalla tuomitsee tai väheksyy tai mitä vain - en kykene rentoutumaan ja olemaan vapautunut. Eikä se seksi silloin ole sitä parhainta. Tietysti turvallisuus on myös fyysistä, kukaan ei viillä meiltä kurkkua auki saatuaan selville luottokorttien tunnusluvut.

Se 3some kokemus, joka meillä baarituttavuuden kanssa oli, antoi mukavaa viitettä siitä, mitä kolmen kimppa voisi parhaimmillaan olla. Tämä baarituttavuus oli ihan huippukiva, sensitiivinen, huumorintajuinen, miehekäs mies. Ja sillä oli iso kalukin. Oli ihan kuningatar-olo siinä kahden raavaan, charmikkaan ja miehekkään, isokaluisen miehen välissä.

Jännää ajatella, miten tämä fantasia-asia on kehittynyt. Mitä kaikkia pelkoja ja toiveita oli etukäteen. Ainakaan Meripeikon ja minun väliseen suhteeseen se ei ole pienintäkään säröä, vaan päinvastoin liitti/liittää meidät vielä vahvemmin toisiimme.

Jotenkin ajattelisin kimppailun olevan Meripeikon ja Herra Y:n kanssa kiehtovaa. Saas nähdä tuleeko sitä joskus. Jos tulee, lupaan kirjoittaa millaista oli.NippleArt. Kuva menee hieman huonoksi tämän blogin kautta näköjään, jokin Bloggerin pakkausohjelmisto heikentää laadun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti