keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Aika kuluu ja kaikkenlaista tapahtuu

Ollut jotenkin taukoa täs kirjoittelussa. Mutta on tapahtunut tosi paljon kaikenlaista kivaa. Esitänpä listan muodossa:

-Threesome erään ravintolaillan päätteeksi. Menimme ravintolassa olleen miehen asunnolle, ja siinä sit paneksittiin useampi tunti, lienee kello ollut aamu 7 kun kotia suunistettiin. Tämä oli mukava juttu. Jännää, tämän jälkeen kolmen kimppa ei ole ollut niinkään mielessä. Ilmeisestisiksi,että kun se nyt pääsi tapahtumaan melkein erinomaisissa merkeissä. Mies oli sensitiivinen ja hauska. Jo ravintolassa oli hiplailua. Nereidi istui minun ja tämän miehen välissä hyvin lähituntumassa. Suutelua ja hyväilyä.. Kunnes lähdettiin tämän miehen asunnolle. Kondomia käytettiin luonnollisestikin. Monenlaiset asennot tuli koitettua. Suuseksiäkin paljon. Ja toki ihan panemista. :)

-Pilveä ja seksiä. :) Tää oli hauskaa kans. Varattiin kylpylästä huone yhdeksi yöksi. Uitiin, syötiin, ja luonnollisestikin muutama olut myös. Tarkoitus oli, että hotellihuoneessa valokuvataan. Mutta poltettiin hieman, ja panemiseksihan se meni. Unohtui kamerat kyllä mielestä täysin.. :) Nereidi kiusasi minua, ei antanut orgasmin tulla. Ja myös itseään. Neljä tuntia paneskelimme ihan reilusti. välillä huikka olutta, ja tupakkia. Mahtavaa. Pilvellä on näköjään erektiota parantava vaikutus aavistuksen. Nereidin orkku oli todella intensiivinen, luulen,että naapuritkin tämän kuulivat ihan helposti. Pilvi alkaa kyl panettamaan.. :D Oma orkkuni jakaantui hauskasti moneen osaan. Lopullinen ejekulaatio ei tuntunut paljoakaan, mut tuon neljän tunnin aikana olin monta kertaa ihan varma, että nyt tulee, mutta ei kuitenkaan. Siis olisi tullut, jos olisi antanut. Mut tämä oli tälläistä kiusimista. Pilviseksistä lisää juttu toiselta reissultamme täällä.

-Valokuvaamishommia on tullu tehtyä vähäisen, ja yleensä minut bannitaan kuvafoorumeista, kun on liian rohkeaa kuvamateriaalia. Olenkin tässä ihmetellyt,että minne kyseistä materiaalia voi laittaa? Joku x-hamster, tms ei oikein innosta, sillä kuvani ovat toisinaan grafiikkaa, eikä pokkarilla otettua halpaa pokea.

-Libido.fi lähetti meille hieromasauvan koeajoon. Se on kyllä ollut  ihan puolueettomasti arvioiden hyvä ja laadukas. Itseasiassa sauva tuli jo monta kuukautta sitten, ja kun ei ehtinyt kirjoittamaan, niin tästä tulikin tälläinen kestotesti.
Nereidi on oikein mielellään sitä käytellyt,koska siinä on toi klitoriskiihotinkin omalla moottorilla. Sauvassa on valittavissa myös ääniohjaus, joka toimii niin, että kun se kuulee jotain ääntä, niin värinä alkaa, Koimme ehkä hieman ylimääräiseksi tämän toiminnan, varsinkin kun toisinaan pitää olla hiljaa, että jälkikasvu ei kuule. 

Pretty Love Deluxe Felix vibraattori

Niin, ja Nereidi hieman kummastelee itseään, koska ei ole ollut koskaan bi, mutta nyt ehkä hieman sellaista on ilmassa. Mitä minä siitä ajattelen.. Se on ihan ok. En tunne mitenkään itseäni uhatuksi. Saa nähdä, mihin tämä kehittyy, sillä selkeästi jonkinasteinen ihastus on Nereidillä meneillään. Ei vakavaa, mutta ko, tyyppi saa Nereidin omien sanojen mukaan hieman levottomaksi. Aiheesta Nereidin kirjoituksia täällä.

Sitten jokunen kuva:

 Tukeva ote. Tämä oli liikaa eräälle valokuvafoorumille. 

Ihq tisut. Maailman sexyimmät mun silmään.

Tämä niitä ainoita kuvia tältä kylpyläreissulta. Kuvaamiset jäi ymärrettävästä syystä..

2 kommenttia:

  1. Kiva että kirjoittelette jälleen. Ja ihanan kaunis ja porno tuo alin kuva. :)
    Terv. heteronainen

    VastaaPoista