sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Pilvessä/kännissä estoton rietastelu ja sen vaikutukset

Tuli mieleen kirjoittaa pieni yhteenveto tästä teemasta, kokemuksistamme. Elikkäs miten seksuaalisuus ja seksi muuttuu meillä päihteiden vaikutuksen alaisena.

"Viinissä on totuus" kuulee sanottavan. Pidän sanonnasta,koska alkoholi poistaa estoja. Ihminen on paljaampi tukevassa humalassa, eikä ole turhia suodatimia päällä. Niin, joidenkin ihmisten on hyvä olla jopa juomatta, jos estottomassa tilassa oleminen aiheuttaa ongelmia, esim. rähinöitä tai ylitsevuotavaa estottomuutta.

Pillerit, viina ja panetus

Alkoholi vaikuttaa varsinkin naisilla testosteronitasoon/hormoonitasoon, varsinkin ehkäisypillereitä käyttävillä teston vaihtelu on selkeästi voimakkaampaa (googlella löytää tutkimuksia, tässä hesarin juttu). Paljon viinaa, joka poistaa estoja, sekä testosteronien nousu saattaa johtaa seksualiseen kanssakäymiseen huomattavasti helpommin kuin normaalisti. Tämänlaiset reissut saattavat aiheuttaa morkkista jälkeen päin, jos tulee sekoiltua. Toki tämä on yksilöllistä, mutta on hyvä tietää, että välttämättä itse ei ole syyllinen täysin kaikkeen tapahtuneeseen. Nereidi kirjoittikin e-pilsujen vaikutuksesta seksuaalisuuteen aikaisemmin täällä.

Krapulapanetuksella on muuten samanlainen kemiallinen logiikka: Testosteronitason muuttuminen tekee myös darrapanetuksen, sukupuoleen katsomatta. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin hyvä pizza, hyvä seksi ja päälle vielä läheisyyttä ja saunaa krapulapäivänä. :) (Miksi krapulassa panettaa)

Kännipanetus ja paneminen

Omasta kokemuksesta miehenä, tukevassa kännissä ei tahdo orgasmi tulla millään. Paneminen on kuitenkin kivaa, halua on paljon. Mutta ei yleensä tule. Toisalta se on hauskaa, saapahan panna niin paljon kuin fysiikka kestää. Yleensä minulla ei ole erektiovaikeuksia kännissä, ellei nyt ole ihan valtavassa muusissa.
Kännissä paneminen menee kuitenkin astetta riettaammaksi. Monesti tulee puhuttua hieman rivoja, tai joskun fantasia-asioita. Otteet ja sanat ovat ronskimpia ja suorempia.  Tästä oli itselläni hieman joskus morkkista seuraavana päivänä, mietti itsekseen, että kuinkas minä nyt noin. Mutta toisaalta vapauttavaa, selvin päin ei noita asioita ehkä olisi tullut koskaan ilmaistua, ja tehtyy mikä tehty -fiilis. Ja kun sain vielä Nereidiltä hyväksyntää, niin lopunperin kännipaneskelu vain poisti estoja, oikealla tavalla.

Omasta näkökulmasta Nereidi muuttuu humalassa astetta rivommaksi, hänestä tulee toisinaan hyvin estoton pikku lutka. (Nereidi ei käytä pillereitä) Puhuu rivoja, haluaa nussia, ilmaisee haluaan häpeilemättä ja suoraan, jne. Tämä tapahtuu kylläkin vasta reilussa humalassa. Koen sen todella kiihottavana, ja provosoidun siitä positiivisesti: Ehdottelen kaikkea rivoa, sormeilen ja panen Nereidiä paljon.

Hyvä vai paha?

Luulisin, että osa näistä kimppapanoista olisi jäänyt tekemättä varmasti, jos olisimme olleet mehulinjalla ravintolassa, tai missä sitten olisimmekaan olleet. Niin hyvät kuin huonommatkin kokemuksemme. Jostain syystä meillä kuitenkin järki pelaa aina sen verran, että esimerkiksi turvaseksi on aivan ehdoton, muutamaa suuseksisessiota lukuunottamatta.  Nereidi nauttii turvallisuudentunteesta ja on vapautuneempi, koska olenkan minä mukana leveine hartioineen, jos vaikkapa tilanne riistäytyy käsistä.
Riskialueella on kuitenkin liikuttu, kun selvin päin ajattelee. Joillain reissuilla olisi voinut käydä huonomminkin: Esimerkiksi se KitKat baarin ympärillä pyörivät klaanien ja mafioiden  huumekauppiaat: Olimme joskus aikaa sitten samoilla hoodeilla hyvässä muusissa paneskelemassa aamuyöstä pitkin puistikkoja, baari-illan päätteeksi. Onneksi tämä tapahtui viikolla aamuyöstä, jolloin paikalla ei ollut näitä hemmoja. Hyvin helposti pääsee lompakostaan eroon olemalla väärässä paikassa, tai muuta väkivaltaa, pahimmillaan seksuaalista, saattaa tapahtua. eikä siihen auta alkoholin tuoma itsetunnon kohotus ja itsevarmuus.

Sitten se pilvi.

Pilvi panettaa aina, jos vain on ärsykettä tarjolla. Minulle se ärsyke on ehdottomasti humalainen pikkurivo Nereidi. Pilvi tekee tuntemukset intensiivisemiksi. Ihan paras yhdistelmä on alkoholin tuoma rivous ja vapautuneisuus, ja siihen päälle intensiivisyyttä pilvellä. Pilvi myös parantaa selkeästi erektiota, ja joskus olen hämmästyneenä ihmetellyt että vaikka juuri pani tunnin, sai orgasmin ja silti vielä seisoo kivikovana. Hieman huolissaankin olin joskus, (ehkäpä täysin turhaan) että laukeaako tästä jokin kestoerektio, ja piipaa-autolla jorma sijossa sit sairaalaan. Nereidikin jäis vaille jatkopanoa.. :D

yleensä meidän illanvietto menee niin, että lähdemme jonnekin baariin tai keikalle. Siinä sitten yön hämärissä, ehkäpä kun olemme juoneet viitisen olutta tai enemmänkin, tulee nautittia pilveä. Pilvi tavallaan lisää alkoholin vaikutusta, mutta ei kuitenkaan vastaa samaa, kuin joisi lisää. Mitään järkevää ei pysty paljoa ajattelemaan, ja jos ja kun seksi tulee mieleen, niin se on intensiivistä todellakin. Tai toki jos seksiä ei ole fiiliksissä, niin esim. kaveriporukalla tulee naurettua vaikka kuinka. Lisäksi meillä Nereidin kanssa huumorintaju menee yhteen ihan satasella, joitain kertoja on ollut niin, että on vaan nauraa räkätetty keskenämme jossain nakkikioskin kulmalla, ja muut ulkopuoliset ei ymmärrä asiasta yhtään mitään.  Mutta kaikista kerroista, jolloin olemme pilveilleet, ehkäpä yhtenä kertana ei ole ollut intohimoista seksiä.

Olemme myös joskus kotioloissa polttelleet pelkästään pilveä hieman, ja sitten siitä on tullut seksiä: Onhan se eri fiilis, intensiivisempää. Myös rakkaudellista enemmän. Läheisyyden kokee jotenkin paremmin. Sängyssä on vierähtänyt muutama tunti mukavasti. :)

Btw, Kannabis ja orgasmi hakusanoilla löytyy paljon mm. jenkeissä tehtyjä tutkimuksia, jossa naisen orgasmi on todettu huomattavasti paremmaksi, saavuttaakin, kannabiksen vaikutuksen alaisena.


Orgasmit ja fiilis

Elikkä sopivasti alkoholia ja siihen päälle ripaus pilveä, tulos on uskomattoman kiihkeitä hetkiä. Eikä tule mitään jättikrapulaakaan seuraavalle päivälle. Orgasmini ovat pitkiä, hyvin nautinnollisia. Kosketus tuntuu huomattavasti intensiivisemmältä. On jännä tunne, kun panee: Omasta mielestä on ihan varma, että tulee ihan kohta, mutta eipä vaan tulekaan, se orkun reunalla oleminen jatkuu ja jatkuu.
Omalta puoleltani Nereidistä voin sanoa, että hän on todella kiihkeä. Vaikka sanotaan, että pilvi aiheuttaa limakalvojen kuivimista käytettäessä, voin sanoa että Nereidin kohdalla menee päin vastoin. Märkyyttä riittää vaikka monta tuntia. Klitoris ja muut paisuvaiset neiti Pimperossa on kovana täynnä verta: Joskus tuntuu että en tahdo mahtua hänen sisään. Nereidin saadessa orgasmi hänen pillu puristaa todella lujaa. Toisinaan huomaan, että Nereidi kestää huomattavasti kovempaa käsittelyä, kuin selvin päin. Nännejä ja rintoja saa rutistella ja imeä todellakin kovaa, klitoriskin kaipaa kovempia otteita.

Pane mua mieheni, pane kovaa  ja kauan.

Koukussa? -Hieman kyllä

En huumeisiin tai alkoholiin, vaan vapautuneeseen seksiin Nereidin kanssa. Kaipaan ehdottomasti tosinaan humala ja/tai pilviseksiä Nereidin kanssa. On se vaan niin mahtavan vapautunutta. Sekä näitä yhteisiä seikkailuitamme, hieman humalassa estot poistuu, ja saattaa seurata kaikenlaista kivaa. :D Ikään ei ole niin kiihottavaa, kuin suudella alkoholille maistuvia Nereidin huulia, joista maistuu kiihottuneisuus ja halu.. ah!
Niin, Riskien ottaminen ei ole se kiihottava juttu kuitenkaan meille.
Eikä tämä ole mikään onnelliseksi tekevä juttu varmaan kaikille, mutta meillä toimii.
Kunnon riettaan panoyön jälkeen on mukava fiilis, ja se kestää päiviä, jopa viikkoja joskus. Olipa siinä vain me kaksi, tai sitten jokin fantasia meillä, tai jopa kolmaskin henkilö.
Olemmekin huomanneet, että riettailun jälkeen meillä on läheisyyttä, kosketuksia ja rakkautta paljon enemmän, ja pitkäksi aikaa. Kummallinen on tämä ihmisen fysiikka ja kemia. :D


Lopuksi 

Toisaalta en tarkasti tiedä, onko känni- tai pilviseksi vaan erilaista, eikä liity mitenkään ihmisen estoihin. Olkoot miten vaan, kivaa se on. :) Lopunperin tässä asiaa pohtiessa saatan tulla tulokseen, että kyseessä on pieltä osin estoisuus, ja loppu onkin sitten päihteiden tuomaa fiilistä. Sillä jonkin takiahan ihmiset ottavat alkoholia rentoutuakseen ihan yleisesti. Ja ainahan romanttisiin tilanteisiin yhdistetään pullo kuohuviiniä, tai lasi viiniä. Ja aika moni pari on taitanut muodostua jossain bileissa tai ravintolassa, ei pelkällä tuoremehulinjalla ollessaan.

HS:n tekemässä jutussa/tutkimuksessa, jossa oli osallisena n. 7000 naista sanotaan: "Merkittävimmäksi syyksi siihen, että nainen ei saa orgasmia, paljastui vaikeus keskittyä seksiin."  (linkki) Ei paljoa vaadi ymmärtämystä, miksi pienessä pilvessä orgasmi tuleekin mukavammin. Tai muutaman lasillisen jälkeen.


Huom: Nämä kaikki pilvikokeilut olemme tehneet ulkomailla, maissa joissa se on sallittua. Tämä tähän tiedoksi, koska emme halua edistää ihmisten päihdehakuisuutta.


/Meripeikko







2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä valaisevasta postauksesta. Oma kokemukseni päihteiden käytöstä ja seksistä on varsin negatiivinen. Olen tullut hyväksikäytetyksi pahemman laatuisella tavalla ja ns turvallisessakin parisuhteessa käynnillä (saati sittenmuilla päihteillä) on erittäin lamaannuttaa vaikutus. Orgasmi ei tule ja vaikka kuinka olisi rietas tunnelma niin jotain jää puuttumaan. Ehkä se on sitä aitoa kohtaamista. Harrastamme mieheni kanssa myös bdsm-sessioita, joissa on oleellisen tärkeää olla täysin selvänä. Postaus herätti erinäisiä ajatuksia itsessäni, mutta tarjoaa kuitenkin omia mielipiteitäni ”haastavaa” luettavaa. Omista kokemuksistamme (lähinnä minun näkökulmastani) voi lukea hiljattain julkaistusta blogistani ��

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Tarkoitus onkin hieman haastaa, ehkä itseänikin. Päihteet ovat ristiriitainen asia tavallaan. Onko se aitoa vai ei, kumpi todellisuus on oikea, vaiko kumpikin? Se on varmaa, että seksuaalisuutta ne muuttavat.
    -meripeikko

    VastaaPoista