keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Naisen orgasmi

Tässähän on jo tovi vierähtänyt. Työasiat ovat vieneet aikaa, minä (Nereidi) kun vaihdoin työtä ja kaikki uusi tuntuu... no - uudelta. Ajattelin kirjoittaa naisen orgasmista. Netti on täynnä kirjoituksia, ja heitän nyt omani tähän sekaan. Eli minun ajatuksiani naisen orgasmista.

Yksilöllisintä mitä on
Miesten orgasmi on jotenkin yksiselitteisempi. Meille naisille se on hyvin paljon monimutkaisempi asia. Hih, tämähän menee klisheenomaiseksi - putkiaivo kontra tippaleipäaivo.
Jokaiselle orgasmi on erilainen, jokaisen erogeeniset alueet ovat omanlaisensa. Eli se mikä sopii toiselle, ei taas sovi toiselle. Minä saan orgasmin tavallaan kolmella eri tavalla. Klitorista kiihottamalla tulee se kaikkein suurin laukeaminen, emätinorgasmeja saan pelkällä panemisella ja niitä taas voi tulla sarjatulituksena. Myös pelkästään aivotoiminnalla olen saanut orgasmeja. Ilman siis mitään fyysistä ärsykettä. Tämä viimeinen on vähän outo juttu varmaan, mutta siis esim. olen nukkuessa herännyt orgasmiin. Eikä mitään fyysistä stimulaatiota siis ole tapahtunut. Olen kerran todella herkillä ollessani kiihottunut äärimmilleni pelkästä miehen läheisyydestä ja saanut orkun kun tämän käsi on siirtynyt reidelle, eli tämä on siis vaatinut pientä ärsykettä. Nämä nyt ovat niitä pikkuorkkuja, ei niitä muut huomaa. Pikkuorkkuja saan myös Meripeikon kuuman sperman ryöpsähtäessä rinnoilleni.
Tähän edelliseen viitaten; minun mielestäni suurin erogeeninen alue sijaitsee korvien välissä.


Eri ikäisenä se toimii eri tavoin
Me ihmiset olemme seksuaalisia olentoja jo nuoresta pitäen. Pikkulapsena olin jo kiinnostunut "minun omista paikoistani". Muistan itse kun ihan varovaisesti tutustuin lisää omaan kehooni murrosiän kynnyksellä. Opin mitkä kohdat aiheuttavat mukavia väristyksiä. Elämäni ensimmäinen orgasmi tuntui maata järisyttävältä - ai tällaistako se onkin!!
Tulin siis tutuksi oman kroppani ja omien reaktioideni kanssa. Olisiko tässä avain naisen orgasmiasioihin.
Minun seksuaalisuuteni on kypsynyt ja ehdottomasti parantunut ajan myötä. Varsinkin lasten saaminen vaikutti kroppaani todella paljon. Onko sitten kyse psyykkisestä puolesta, tunsin nimittäin olevani Nainen jo heti kun aavistelin olevani raskaana. Se itsevarmuus omasta naiseudesta tekee ainakin minulle todella paljon.


Eri elämäntilanteissa se toimii eri tavoin
Rakastuneena hormonit jylläävät, sinkkuna melkein välillä unohdin mitä se seksi on. Saattoi mennä pitkiäkin aikoja etten edes harrastanut itsetyydytystä. Seksin tavallaan unohti. Ei tietysti ihan kokonaan. Toki sitä sinkkuaikojen baarireissuilla mittaili miehiä silmät kiiluen ja kuvitellen millaista seksi olisi tuon tai tuon kanssa. Tai tuon ja tuon kanssa, yhdessä ja samanaikaisesti ;) Paria yhdenillanjuttua lukuunottamatta pidin tosin kaiken omissa fantasioissani.

Jos elämä on täynnä kaikenlaista kuraa, orgasmin saaminen saattaa olla kiven takana. Vaikka niitä haluja olisikin. Omituista kyllä, myös huonossa parisuhteessa olen saattanut olla orgasmiherkkä ja seksuaalisesti todella halukas. Tosin hyvässä parisuhteessa sitäkin herkempi ja halukkaampi. Huonon parisuhdeseksin kokonaisarvio on tietysti loppuviimeksi heikko :)
Kiire, stressi, suru ja kaikki negatiiviset olotilat aiheuttavat  huonoa itsetuntoa ("miksi-tällaista-vain-mulle-eikä-muille-koskaan"), joka osaltaan johtaa heikompaan seksielämään.

Tässä ja nyt, tämänhetkisessä maailman parhaassa parisuhteessa nämä itsetuntoa horjuttavat negatiiviset olotilat eivät pääse vaikuttamaan. Hyvässä parisuhteessa kun ruokitaan toinen toisemme itsetuntoa.

Eri kuukauden aikaan se toimii eri tavoin
Me naiset ollaan kovasti hormonien vallassa. Meidän hormoneista kun riippuu koko lajin olemassaolo. Olen monesti miettinyt naisia, joiden halut ovat pilvissä kuukautisten aikaan. Mikäköhän biologia tuota asiaa ohjaa?
Omat haluni ovat huipussaan ovulaation aikoihin. Silloin en juuri muuta ajattelekaan kuin seksiä. Miehen kovaa ja seisovaa kalua, naimisesta hikoavaa kehoa, hurmiosta ääntelehtivää suuta... aahh... Minulla haluja on läpi kuukauden. Ne vain ovat suurempia ja pienempiä riippuen kuukautiskierrosta. Kuukautisten aikana tunnen tosin itseni jotenkin nuhjuiseksi, mutta toki seksiä harrastetaan välillä punalipun aikanakin. Kuukautisten aikana meillä harjoitetaan muutakin seksuaalisuutta, kuin perinteistä penetraatiota (kun vain minun omat haluni ovat sellaisessa vireessä). Kuukautisten jälkeen meillä on taas sellaista himoa että heikompia hirvittää. Viikon vieroitusjakso tekee halusta hulluksi.

Naiseus, omakuva ja seksuaalisuus
Nykyaikana on aikamoisia ulkonäköpaineita. Minäkin olen niiden ansassa, ei auta kieltää... Kilot täytyy pitää kurissa, lihakset kiinteinä, tukka kuosissa ja naama hehkeänä. Jos/kun tunnen itseni hyvännäköiseksi ja seksikkääksi, se lisää haluja ja sen myötä orgasmiherkkyyttä.
Onneksi tunnen itseni kovinkin naiselliseksi naiseksi. Ulkonäköasioiden kanssa joudun harjoittamaan paljonkin työstämistä itseni kanssa.
Siitä palautteesta... Onhan se tärkeää että kumppanin mielestä meillä on hyvää seksiä. Jännästi se lisää itsetuntoa. Eli kannattaa kertoa omalle kumppanilleen kun seksi on hyvää. En suosittele valehtelemaan, itse en sitä tee enkä ole tehnytkään. Olen sitten vaan kiertänyt asiat jotenkin tyyliin "joo mutta meidän suhde on niin erilainen, ei meidän seksiä voi verrata siihen Mr X:n ja minun seksiin". Onhan se hivelevää kun kumppani kertoo minun olevan ehdottomasti paras sänkykumppani ikinä ;) tai kun kumppani kertoo samaa vaikka suhde olisi jo päättynyt.

Esileikki
Tästä puhutaan paljon. Jos nyt jonkunlaista rajanvetoa tähän haluaa, niin esileikin pituudella on merkitys orgasmin saamiseen. Mutta se esileikki voi olla vaikka päivän aikana singahtelevia tekstareita tai kiihottavia mms-viestejä. Tai pelkästään se tieto siitä että illalla naidaan ja kunnolla (tätä itseasiassa tapahtuu meillä juuri nyt... Meripeikolta satelee halukkaita viestejä, ja oikein jo odotan iltaa että päästään "aikaisin nukkumaan".)
Mutta kyllä himokkaat pikapanot saavat minut laukeamaan myös.
Eli henkihommaahan tuo näköjään on, ja monta monessa.

Eri kumppaneiden kanssa se toimii eri tavoin
Kahden kauppaahan se seksi on. Kumppanilla on mielestäni se suurin merkitys.

Ensimmäinen oikea poikaystäväni oli todella huomaavainen, ennen neitsyyden menettämistä olin saanut hänen kanssaan ja hänen toimestaan jo lukuisia orgasmeja. Tämä nuori mies siis tiesi jo mikä minusta tuntuu hyvältä, ja mitkä paikat ovat niitä on -nappuloita. Opin luottamaan omiin tuntemuksiini ja olemaan avoin. Tiesin hänen kunnioittavan minua ja luottamus oli 100%.
Se luottamus karisi sitten loppujen lopuksi miinuksen puolelle, suhde päättyi kun poikaystävä petti... Tämä taas aiheutti minussa riittämättömyyden tunnetta, enkö olekaan tarpeeksi? Eli tavallaan se seksielämä lähti hienosti alkuun, mutta sai kolauksen. Plus miinus nolla? Eikä sitä huonommuuden tunnetta lievittänyt yhtään vaikka se poikaystävä jopa parin vuoden ajan halusi takaisin. Kun kuulemma oli niin hulluna minuun. Kun luottamus karisi, niin se karisi eikä minulla ollut työkaluja eikä rahkeita sitä asiaa hoitamaan. Eikä ehkä tarvetta eikä haluja.

Minun täytyy pitää kumppaniani seksikkäänä ja haluttavana. Tuo nyt kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta kirjoitinpa sen tähän kuitenkin. Minun pitää saada voida olla oma itseni, avoimesti. Tuokin on itsestäänselvyys, jonka halusin kuitenkin mainita.
Kun kumppanini haluaa minua silmät tummina ja sumeina - orgasmi tulee jo melkein siitä.

Fyysisillä ominaisuuksilla on myös merkitystä. Jos penis jotenkin "sopii" minuun, saan emätinorgasmin jo pelkästään panemalla. Koolla ei muuten tässä ole merkitystä vaikka toisin saattaisi luulla.

Meripeikko tukee ihanasti minun seksuaalisuuttani. Hän kuuntelee minua kaikin aistein, ja todellakin aistii jo mikä minusta tuntuu hyvältä. MUTTA silti, nainen tekee itselleen hallaa jollei kerro miehelle mikä tuntuu hyvältä. Ei sitä sanoin aina tarvitse kertoa, hyvänolontunteen voi myös näyttää muilla tavoin. Miehen sormea, kieltä tai vaikka dildoa voi omalla kädellään siirtää siihen kohtaan mikä tuntuu parhaimmalta. Panemisen aikana miestä saattaa jopa kiihottaa kun nainen huohottaa "just noin", "tuo tuntuu hyvältä", "älä lopeta". Hyvä olisi myös puolin ja toisin keskustella mistä tykkää ja vaikka näyttää että tee näin, tuntuu parhaimmalta. Kuitenkin ainakin omat kumppanini (yhtä törppöä lukuunottamatta) ovat kiihottuneet eniten kun näkevät naisen saavan orgasmin ja nauttivan sata lasissa. Mies haluaa tyydyttää naisensa, ja meidän naisten olisi hyvä olla siinä auttamassa ;)

Naisille: Voisin melkein suositella sellaista ylenpalttista vapautumista. Vaikka sitten ihan testimielessä. Aivot roskikseen ja antaa nautinnon viedä. Jos tekee mieli sanoa "nai mua takaapäin". Tai "sun kulli tuntuu taivaalliselta", tai "pane mua kovaa" - kannattaa sanoa se. Mutta vain jos se tuntuu luonnolliselta. Teennäisyys tappaa hyvän seksin. Jos tekee mieli jotain asentoa, se kannattaa ilmaista. Jos tekee mieli pissata kumppanin päälle, tai että kumppani antaa pari raipaniskua - sitäkin kannattaa ehdottaa. Kannattaa siis olla oma itsensä. Jos kumppani kovasti vieroksuu kaikkea sitä mistä itse tykkää, onko silloin kyseessä Se Oikea??
Tarkkaile miestäsi, mikä sai hänet huokailemaan ja voihkimaan aiempaa enemmän? Mikä sai salamana peniksen kovenemaan? Testaa pientä kiusoittelua, viettele miehesi! Uhraa päivittäin ajatuksia ihanaan mieheesi, miltä hänen kova kalunsa tuntuu sisälläsi. Muistele miltä miehesi himokas katse tuntuu vatsanpohjassa. Ja kerro miehellesi näistä ajatuksista. Huomaat hänen himoitsevan sinua entistä enemmän. Sinun itsetuntosi kasvaa, ja avaimet hyvään seksielämään ja ihaniin orgasmeihin ovat jo käsillä.

Miehille: yrittäkää oppia tuntemaan se oma kumppani. Mitä siellä pään sisällä liikkuu, mikä naista kiihottaa, yrittäkää vaikka keskustelemalla päästä siihen avoimuuden tilaan. Älä tuomitse naistasi ("yäk, ei sun tartte mitään pornotähteä esittää") vaan ota vastaan mitä tuleman pitää.
Jos seksiä on mielestänne liian vähän, suosittelen että kokeilette mitä tapahtuu kun pidätte huolen siitä, että nainen saa vähintään yhden orgasmin seksin aikana. Uskallan luvata seksielämän vilkastuvan ;) Huomioi naistasi, ja anna hänen huomioida sinua.

En ole missään aiemmassa suhteessa saanut näin paljon orgasmeja kuin nykyään. Meripeikossa  ja koko meidän suhteessamme vaan on kaikki jotenkin niin kohdallaan. Ei sitä voi sen yksinkertaisemmin sanoa.
Kun molemmat huomioivat toisiaan pitäen samalla omasta tyydytyksestään huolen, siinä kai se sitten jo onkin. Avoimuus ja luottamus, puhdas ja pyyteetön rakkaus, puolisoa kohtaan tuntema intohimo on parasta mahdollista orgasmilääkettä - ainakin minulle.2 kommenttia:

  1. Hyvä merkintä! Kirjoittelin myös blogiin aiheesta. :p

    VastaaPoista
  2. Hei Meripeikko ja Nereidi! Löysin sattumoisin bloginne. Ensimmäiseksi nousi hämmästys, jopa pieni mustasukkaisuus, sillä tuntui kuin lukisin omaa tekstiäni. Ihmetys: Mitä, voiko joillain muillakin olla noin hyvä suhde, ja noin hyvää seksiä! Nämä piti olla mun uniikkeja juttuja, tämähän on kuin mun tekstiä.. Mutta noista fiiliksistä yli päästyäni ja mieheni kanssa niille naurettua heräsi uteliaisuus; olisi niin paljon, mistä haluaisin teidän kanssa keskustella, koska harvoin tulee vastaan näin seksuaalisesti avoimia ihmisiä :) Mulla ei ole kuitenkaan anonyymia sähköpostiosoitetta, ja ihan ei ole pokkaa paljastaa henkilöllisyyttäni julkisella foorumilla :/ Olisin iloinen, jos voisitte laittaa yksityisviestiä Seksifoorumi.net:issä, nimimerkkini on Kukkanen. Olisi tosi mukava jakaa kokemuksia ja keskustella kanssanne seksistä vapaasti :) En ole törmännyt vielä aiemmin kehenkään muuhun lisäkseni, joka esim. saa pitkiä orgasmeja. On tosi paljon, mistä haluaisin kanssanne keskustella. YT. SF Kukkanen

    VastaaPoista