maanantai 2. helmikuuta 2015

Kohti fantasian toteuttamista, viikonlopun tapahtumista

Nyt on maanantai.

Minulla oli työreissu. Koska työreissu oli mukavasti myös viihteellinen, lähti Meripeikko mukaan. Ajateltiin että yhdistetään huvi ja hyöty. Kivaa ohjelmaa, hyvää ruokaa ja oma hotellihuone muhkealla parisängyllä. Jee, ei lapsia - voidaan keskittyä kunnolla toisiimme!

Ohjelmaosuuksien jälkeen istuttiin iltaa, pöytäseurueessamme istui miespuolinen kollegani ja muita mukavia ihmisiä. Viini virtasi ja juttu lensi. Oli vallan kivaa. Jossain vaiheessa kollegani käsi alkoi vaeltelemaan reidelläni. Ja silmänsä kiinnittyivät useasti rintavakooni. Meripeikko istui vieressäni toisella puolen. (Ja huom! kollega tiesi minun ja Meripeikon olevan pariskunta). Oli hiukan rajoitettava kollegan innokasta kättä, joten pysäyttääkseni innokkaan käden, otin hänen kätensä omaani, ja Meripeikon käden toiseen käteeni. Pidin siis kahta miestä kädestä, ja se tilanne tuntui aivan mahtavalta. Järkyttävän kiihottavalta.

Ravintola meni kiinni, ja siirryttiin porukalla tämän kollegani hotellihuoneeseen. Näillä jatkoilla oli arviolta 15 tyyppiä. Matkalla tämän kollegan huoneeseen, hänen kätensä hiveli lantiotani, ja pakarani vastaanottivat kevyitä puristuksia. Huoneessa kollega parkkeerasi itsensä istumaan aivan kiinni minuun. Hively jatkui. Meripeikko seurasi tilannetta.

Loppujen lopuksi Meripeikko hermostui tähän lähmimiseen ja oikein tiukoin sanakääntein pyysi kollegaani kertomaan "Miksi lääpit vaimoni persettä". Poishan siitä tilanteesta oli sitten lähdettävä, riidan aineksia oli jo sen verran ilmassa. Kollega ei muutenkaan huomioinut Meripeikkoa koko illan aikana ollenkaan.

Minulla tämä oli eräänlainen oman itseni testaus. Miltä tuntuu vieraan miehen seksuaalinen, selkeä lähestymisyritys Meripeikon läsnäollessa. Siis ilman Meripeikkoa olisin torpannut lähestymiset ja lähmimiset heti alkuunsa. Tämä mies ei kiinnosta minua eroottisessa mielessä pätkääkään. Olen aiemminkin ollut samalla työmatkalla, ulkomailla, tämän kollegan kanssa. Olin sinkku silloin. Istuttiin viimeisinä hotellin aulabaarissa viinistä nauttien. Oltiin huppelissa. Eikä tullut mieleenikään touhuta mitään tämän miehen kanssa. Hän ei kiinnosta minua millään lailla. Ystävystyttiin kyllä, ja kiva mies - ylen taitava ammatillisesti. Muutenkin mukava ja fiksu.

Eli ei se tilanne tällä kertaa olisi missään tapauksessa riistäytynyt käsistä. Se oli minulle vain pieni tutkimusmatka.

Opin myös sen, että ensinnäkin vieraan miehen ja Meripeikon pitää tulla keskenään hyvin juttuun. Ja minun on oltava siitä miehestä seksuaalisesti kiinnostunut. Meillä täytyy olla Meripeikon kanssa jotain seksuaalista meneillään, johon tämä mies sitten liittyisi mukaan. Ajatukseni pyörivät tällä kertaa pelkästään tässä omassa testimaailmassani. Olisin voinut edes ottaa katsekontaktia Meripeikkoon, että katso nyt mitä tämä mies tekee. Toimin siis väärin Meripeikkoa kohtaan, hänelle tuli kaikesta kovin ulkopuolinen olo :(. Ja niinhän sen ei tulisi mennä. Opin siis paljon, ja se on hyvä. Oikein erinomaisen hieno ja tärkeä juttu varsinkin minulle, mutta kaiketi myös Meripeikolle. Vähän riideltiin asiasta, muttei mitenkään pahasti. Todettiin, että kovasti näyttää siltä että jossain vaiheessa päädytään fantasiamme toteuttamiseen, vahvat merkit oli nähtävissä.

Kerroin Meripeikolle, että mahtaisiko minulle tulla Maailma Syvin Morkkis sitten jälkeenpäin. Siis funtsattiin sitä molemmat. Tehtiin sellainen diili, että kun jossain vaiheessa nyt sitten ollaan siinä 2m+1n tilanteessa, niin ei laskettaisi sitä miestä suoranaisesti panemaan minua. Käsitouhuja ja suuseksiä kondomin kanssa sitten vaikka. Pelätään molemmat tautejakin aivan skitsona. Sitähän ei sitten tiedetä miten joskus jatkossa. Mutta nyt mennään näillä eväin.

Meille on tullut tämän blogin kirjoittamisessa näköjään sellainen tapa, että kyssäreitä toiselle osapuolelle. Meripeikko vastailee, kunhan tuossa kiireiltään ehtinee :)

Miltä sinusta tuntui tämän kollegani hiplailut?

-No-niin. Tajusin kyllä heti jo pari tuntia aikaisemmin, ennen jatkoille menemistä, että toi mies haluisi seksiä Nereidin kanssa. Mutta olen eri mieltä tämän miehen miellyttävyydestä ja fiksuudesta. Kyseinen mies ei nimittäin millään tavalla huomioinut minua. Hänen ammattinsa on lähellä omaani myös, ja keskustelua olisi varmaan syntynyt. On ERITTÄIN moukkamaista hylkiä seurueen jotain tyyppiä, ihan normaalissa kanssakäyisessäkin. Ilman mitään tälläistä kuviota. Oikeastaan seurailin tilannetta toisinaan, hieman vetäytymällä etäämmälle.
 Jatkoilla tämä mies ei edes vaivautunut tarjoamaan juomaa minulle, vaikka olin tarjonnut koko seurueelle muutamat baarissa. Sitten kun olin seurannut pari tuntia tuota perseenpuristelua ja hiplaisua, niin kysyin häneltä suoraan, että mikäs siinä on, kun tuntuu tuo vaimoni perse kiinnostavan aika paljon. Miehellä ei ollut kanttia myöntää asiaa, vaan kiisti kaiken. Ja ihan jokainen seurueessa oleva tämän näki. Ei minulla ole mitään tarvetta lähteä asiasta riitelemään. Mutta en ole mikään aisuri, joka sitten vessassa vetää käteen. Siinä hetkessä oli juuri sellainen olo, että jos tästä lähden omaan huoneeseen, niin toi mies kyllä hyökkää Nereidin kimppuun ihan täysillä.
Oikeastaan, jos tämä henkilö olisi ollut nainen, ja ilmassa ei olisi mitään tämänkaltaista seksuaalisuuteen liittyvää, niin siltikin olisin ollut ihmeissään tylyttämisestä.
Toisaalta, Nereidi oli tilanteen avainhenkilö. Ilman häntä minun ja miehen välillä olisi saattanut olla hyvinkin mukavaa keskustelua. Pidän ihmisistä, olen sosiaalinen ja viihdyn älykkaissä keskusteluissa.
Tätähän ei ollut sovittu mitenkään etukäteen. Ei ollut tarkoitus etsiä seuraa, tms.

On eri asia jakaa vaimoaan, olla polyamorinen tai aisuri, kuin harrastaa mahdollisesti kivaa ja nautinnollista kimppaseksiä joka käsittääkseni olisi meidän yhteinen kiva fantasia.

Oliko missään vaiheessa kiihottavaa?
-Ei. Tunsin itseni ulkopuoliseksi.

Heräsikö joitain ajatuksia tämän fantasian toteuttamisen kannalta?


-No se, että aika varmasti jossain vaiheessa jotkin jatkot, tms bileet johtaa jonkinlaiseen kimppailiuun. Kumpikin olemme juovuksissa eroottisesti syttyviä henkilöitä.

Mikä saattaisi olla huono tekijä jos/kun toteuttaisimme fantasiamme?

-Vaikea sanoa etukäteen. Asiat menee omalla painollaan, ja tämä meidän oma pikku "salaisuutemme" ja seksuaalisuutemme on kiva lisämauste yhdessäoloomme. Toki huolettaa se, että miten kännissä tulisi muistettua rajat, ja turvaseksi. 

Mikä taas olisi hyvä tekijä?

-Jos kaikki menee niinkuin pitää, niin voisihan se olla hyvin kiihottava kokemus. Ja yhdisräväkin meille.

Miten arvelisit meidän suhteen muuttuvan fantasiamme toteuttamisen aikana? Etenkin sen jälkeen?

- Luulen, että ei tässä voi pohtia asiaa etukäteen, ja kimppailusta ei tulisi tehdä mitään isoa omaa numeroaan. Se on lisämauste, yhteinen kokemus, jos niikseen tulee. Ja se tapahtuu, mikäli tilanne on otollinen, oikeat ihmiset, jne. Ensin jotain pienempää, omien rajojen ja mieltymysten mukaan. Kuten nereidi kirjoittikin. Tuntuu jotenkin absurdilta ja jopa vastenmieliseltä lähteä hakemaan seuraa vaikka netistä, ihan teemana vain kimppaseksi.
Ja jotenkin kokisin asian niin, että kolmannen tulee olla kiva tyyppi, jonka kanssa voi naureskella, jutella muutakin, jne. Rento tunnelma, luottamus, jne.

Loppuun vielä, kyllähän se luottamusta koitteli, kun huomasin olevani ulkopuolinen. Ja ei se mies syyllinen ole kuin oman kumppaninsa pettämiseen tossa. (siis tuskin kukaan haluaa, että  oma kumppani noin avoimesti haluaa jotain muuta reissullansa) Nereidi antoi asioiden tapahtua, ehkä se mieskin sen ymmärsi.
Lähinnä minulle tuli hieman pelle olo, siinä muiden ihmisten kanssa juttelet niitä näitä, ja hekin kiinnittävät huomiota siihen, että toinen puristelee ja vonkaa mun vaimoa tunnista toiseen kenenkään puuttumatta asiaan sen kummemmin.

Kokemusta rikkaampana. <3

Pieni lisä vielä: Sen tässä oppi, että ihan ensiminuuteilla kyllä tajuaa, toimiiko kemiat eri ihmisten kanssa. Tuossa tilanteessa, kun se mies tuli Nereidin luo, asiat oli kyllä aistittavissa heti. Mies halusi Nereidiä, ja halusi minut pois kuvioista. Jos tilannetta jalostaa pidemmälle mielikuvissa, niin meidän kummankaan fantasia ei ole se, että toinen käy vieraissa.

Ja kommentteja/asiaa saa laittaa mailiinkin, jos ei julkisesti halua jostain syystä jutella. neresea2@gmail.com  :)
8 kommenttia:

 1. No mielenkiinnolla odotan vastauksia mieheltä....

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) kommentoitu on. T: Meripeikko

  VastaaPoista
 3. Yksi kysymys tuli mieleen: ettekö keskustelleet asiasta kesken illan esim jatkoille siirryttäessä? Sitä mä ihmettelen kovin...

  VastaaPoista
 4. Ihan hyvä kysymys, miksei juteltu. Siis aivan erinomainen kysymys. Täytyypä funtsia... Muuten kun puhutaan kaikesta mahdollisesta.
  Olisikohan ollut vain niin uusi ja outo tilanne, joka liippaa läheltä fantasiaamme, että ainakin itse olin hämmentynyt. Kuuntelin vain omia tuntojani ja olojani; miltä tuntuu vieraan miehen kosketus.
  Olihan tässä vielä sellainenkin pointti, että minulla oli kuukautiset joten mitään seksi-iloittelua olisi edes voinut olla. Himmasin sillä itseäni, ja tosiaan vain kuulostelin itseäni fiilismielessä. T: Nereidi

  VastaaPoista
 5. Mäkin kommentoin. Mä mietin nyt, että jos Nereidillä ei olisi ollut kuukautisia, olisiko tilanne johtanut seksiin? Se on pelottavaa siinä mielessä, että minä olin ulkopuolella. Mitä jos tämä tapahtuukin silloin, kun minä en ole paikalla? Mitä jos Nereidi haluaakin kokeilla jotain lisää, kuten nyt? Muistankin nyt tarkkaan, missä vaiheessa aloin kyselemään tältä mieheltä, että mikä siinä Nereidin bebassa kiinnostaa. Se oli just se vaihe, kun Nereidi tuli hetkeksi viereeni, ja sitten menikin takaisin tämän miehen viereen. Hän siis osoitti halua minun mielestä tätä ihmistä kohtaan. Se tuntui pahalta, varsinkin kun itse en saanut minkäänlaista huomiota.

  VastaaPoista
 6. Tällaiset kohdat onkin niitä suhteen testihetkiä ehkä, eli miten se dynamiikka toimii, ja mitä jos - pohdinnat voi just olla hyödyllisiä jopa, vaikka aina ei ole niin.
  Kumpikin kuulostelee tuntojaan ja sitä mitä mielessä liikkui ja mitkä oli vaikuttimet.

  VastaaPoista
 7. Tykkään kovasti teidän blogista, sillä kerrotte näistä ei-niin-täydellisestikin onnistuneista kokemuksista ja niiden herättämistä ajatuksista/tuntemuksista rehellisesti. :)
  Kirjoitin myös blogissa ryhmäseksiin liittyvää pohdintaa lyhyesti.

  Keskustelua asiasta tosiaan vaan enemmän, niin ehkä seuraava kerta tuo erilaisia tuntemuksia! Ja heh, ehkä kannattaa jättää kännäämiset pois näistä kuvioista. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Joo, tässä meinasi mustasukkaisuus tulla minulle. Vaikka en ole mustis periaatteessa, silleen normaalisti vähän. Tää jalostui niin, että en todellakaan ole aisankannattaja, vaan se alfa mieluuminkin. totta toi kännäämisjuttu, sitä täytyy miettiä.. t. Meripeikko

  VastaaPoista