sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Mistä hyvä kimppakaveri? Rakastaja hakusessa

Nyt kun tässä on tuumailtu ja kokeiltukin hieman erilaisia kimppayritelmiä, niin haluaisimme kovasti kyllä kivan vakiotyypin, joka voisi tulla peuhaamaan lakanoihin kanssamme vaikkapa kerran kuukaudessa.

Tähän johtopäätökseen olemme tulleet. Satunnaisista jutuissa on aina se, että ei oikein tiedä mitä saa. Ja tilanne jää hieman tyhjäksi, se on vaan pelkkää panoa. 

Lisäksi satunnaisissa näyttää olevan paljon sellaisia tyyppejä, jotka haluaa panna cuckold -tyylisesti kuvitellen olevansa jotenkin alfoja. Heillä ei siis ole kimppaseksi mielessä, vaan varatun naisen paneminen. Olemme Nereidin kanssa kumpikin alfoja, eikä kimppaseksi ole meillä mikään miesten tai kenenkään paremmuuden kilpailutanner. lienee oikeampi sana hakemallemme tyylille on Tag. Peli, jossa kaikki on voittajia. :D

Vaikeus tälläisen vakiotyypin löytämisessä on ilmeinen. Olemme mm. yrittäneet erilaisilta treffipalstoilta. Iskuri, xhamster, jne. Näissä on ongelmana se, että kumppaniehdokkaat tulevat tavallaan kyrpä edellä, ja se ei ole miellyttävin vaihtoehto. Ravintoloista etsiminen on ehkä astetta mukavampaa, koska tällöin ei tutustuta tietyn teeman alaisuudessa. Yhdeltä tutulta kaverilta olen myös kysynyt, ja se johti muutaman kerran tilanteeseen, jossa oli jonkin asteista seksiä. Mutta ei esimerkiksi panemista. Tämä tyyppi on ihan loistavan suorapuheinen, voisin keskustella hänen kanssaan omastakin seksuaalisuudesta vaikka kuinka. Mutta hänen ja Nereidin kemiat eivät kohtaa kunnolla. Nereidi ei oikein syty hänestä, ja eihän siinä muuta tarvitakkaan ja tilanne ei ole kiinnostava.

Mitä siis etsimme: 

Mies, iältään 40-55 ehkäpä. Sellainen, jonka kanssa voi puhua kaikenlaista. Heittää huulta ja käydä vaikka pizzalla tai kaljalla. Loikoilla sängyssä tai sohvalla ja nauraa. Puhua vaikka ruoanlaitosta tai politiikasta, tai matkustaa ehkäpä porukalla keski-euroopan metropoleihin. Hänen tulee osata arvostaa naista. Nainen on se keskipiste. Ja. osata hellyys myös. Polyamoriasta ei ole kyse kuitenkaan, mutta ei pelkästä panemisestakaan. Jokin välimuoto kaiketi. Ja kemioistahan kaikki on kiinni lopunperin. 
Lisää vaikeutta tämänlaisen ihmisen löytämiseen tekee se, että sen pitää miellyttää meitä molempia. Ja hänen pitää tykätä meistä kummastakin. 

Tilannehan on vieläkin se, että emme ole päässeet toteuttamaan tuota MMF kimppaa kokonaisuudessaan. Noita räpellyksiä ja humalaseikkailuja on joitain ollutkin (löytyy tästä blogista) mutta ne eivät ole lähellekään sitä, mitä haluamme.  Seksiklubi on hieman eri juttu, kimppaa sielläkin saa aikaiseksi, mutta ei ole ehkäpä meidän juttu ihan täysin. Menee kategoriaan "pano randomin kanssa" 

Toiveissa on siis tavallaan vakiorakastaja. Täytyypä kuunnella mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Meille on aivan sama, oletko vapaa tai varattu.   Blogin kautta toki meistä saa tarkoituksellisestikin hieman epäaidon kuvan, ehkä  hieman räävimmän kuin normaalissa elämässä olemme. 

Jos nyt koit jotain fiiliksiä meitä kohtaan, voit toki kirjoittaa meille. Yhteystiedot löytyy tuolta sisällysluettelosta.

-meripeikko, kännykällä räpeltäen.

4 kommenttia:

 1. Ensinnäkin kiitokset mahtavasta blogista. Tullut luettua lähes teidän kaikki postaukset. Olisi kyllä huikea kokemus päästä teidän kimppakaveriksi. Sen verran hykerryttäviä teidän seikkailunne ovat tähän asti olleet. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Tokihan voit laittaa mailia, jos siltä tuntuu. Tuossa: neresea2(at)gmail.com

  -Meripeikko

  VastaaPoista
 3. Buy Nembutal Injectable Online (10 Ml)
  We sell quality 100 ml Nembutal (Pentobarbital sodium)Injection Solution (300mg/ML) CAS Number 57-33-0 online at a low and reasonable price without any a compromise on quality and purity of our Nembutal.

  Buy Nembutal Pills 100mg Online (100 Pills)
  Some people find nembutal pills more convenient to take than nembutal oral solution and nembutal injectable solution.Nembutal pills are very efficient for Voluntary euthanasia. The right lethal dose will lead to a peaceful and painless death within a few minutes.

  Buy Potassium/Sodium Cyanide Powder Online(50 Grams)
  Not all products are always readily available for purchase. One such item is the potassium cyanide. However, if you want to make a potassium cyanide buy online, you are in the right place. Our online store distributes the best quality potassium around the world. Our colorless crystalline is famous due to its exceptional and extremely high-quality properties. Whether you are a jewelry dealer or an individual who wants to end his or her life, you will love it.

  Buy Potassium/Sodium Cyanide Solution Online (100 Mg).
  Making a cyanide poison buy online is not always an easy feat.Alternatively, is it? For those who are not aware, cyanide is a traditional highly toxic chemical that can cause death if you use the right concentrations. However, buying it is close to impossible. According to the peaceful pill handbook forum, some people have been purchasing cyanide from China. The peaceful pill handbook also provides information on how to manufacture cyanide. You can also find many details on the same on the internet.

  VastaaPoista