sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Tisut pääsi nauttimaan huomiosta

Kännykällä tässä joutessaan Meripeikko kirjoittelee, eli jos asettelu on jotenkin huono, niin se johtuu tästä mobiiliversiosta.

Sattuipa sellainen hauska ilta tuossa eilen. Olimme Nereidin kanssa ravintolassa, ja siihen joukkoon sattui pari miestä. Höpistiin niitä näitä, ja en tarkemmin muista kuka aloitteen teki mutta tilanne oli se, että siinä istuessa ja jutellessa hyväiltiin toisen miehen kanssa nereidin rintoja. Ensin vaatteiden päältä, ja jossain vaiheessa Nereidin rinnat olivatkin siinä ihan paljaana puristelujen kohteena. Ravintola oli todella hiljainen, ja tämä nurkkaus oli hyvin intiimin oloinen.

Tätä puristelua ja hyväilyä keskustelujen lomassa kesti eittämättä kaksi tuntia. Kolmas mies ei ollut niinkään aktiivinen, hänellä oli jokin tarve jopa estää tämän toisen miehen puuhia Nereidiä kohtaan. En tiedä mikä moraalivartija lienee, ja selkeästi hän ei mitenkään voinut ymmärtää että joku muu kuin minä koskee Nereidiin. Mutta eipä se lopunperin meitä haitannut.

Jossain vaiheessa Nereidin bebakin sai osakseen puristelua. Vaikka tilanne ei ollut mitenkään , niin Nereidi tuntui olevan ihan hiton märkä, kun kerran ohimennen ujutin käteni farkkujen kauluksesta sisään.

Tilanne loppui siihen kun kaikki olimme sen verran väsyneitä, että kukin lähti omaan suuntaansa kohti kotiaan. Kotiin päästyämme emme jaksaneet paneksia, (ihme kyllä) vaan uni otti voiton. Tilanteesta jäi kiva kutkutus, tai oikeastaan aika kova halu päälle. Kesken yötä piti tehdä omin käsin Orkut, kun on hieman hankala saada unen päästä kun muna seisoo kovana patjaa vasten.  Illalla kun meillä on aikaa, niin ei liene epäselvää mitä tehdään..

Tyytyväisenä tuossa nyt neiti tissulit nöpöttää. Enpä muista, että tuollaista parin tunnin tissihuomiota olisi ennen meillä ollut.

Kokeilenpa laittaa pienen clipin eräästä videostamme, joka ei ole kylläkään ko. tilanteesta, mutta mielestäni aika kiva. Kuvattiin joskus pari vuotta sitten.

Btw, hyvää uutta vuotta 2020 lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta teillekin!

  Hmm itsellä kun on pienet rinnat, niin olisi mielenkiintoista päästä hyväilemään tuollaisia rintoja. :P Kiihottavan kuuloinen tilanne teillä ravintolassa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Itse en ennen ollut mikään tissifriikki, mutta on noi Nereidin tisut kyl lumoavat :) Välitän viestin Nereidille, joka ei nyt juuri ole tässä. Vuodenvaihdetta!
  -Meripeikko

  VastaaPoista
 3. Nuo rinnat ovat ovat todella upeat. Olen aina haaveillut juuri tuollaisista pehmeistä ja isoista rinnoista.

  VastaaPoista
 4. No voi kiitos niin kovin paljon :)
  /Nereidi

  VastaaPoista
 5. Videoita katselisi mielellään enemmänkin. :)

  VastaaPoista
 6. Laitetaanpa korvan taakse tämä toive. ;)

  -Meripeikko

  VastaaPoista