maanantai 2. huhtikuuta 2018

Aisankannattaja vs MMF: Traumoja?

Meripeikko tässä pohdiskelee.. :)

Monesti on alkanut häiritsemään, kun MMF, eli 2m+1n -kuviot yhdistetään cuckoldiin.
Sanalla Cuckold alunperin tarkoitetaan aviossa olevan miehen nöyryyttämistä toisen miehen naidessa hänen vaimoaan.  (Wikissä hyvä täsmäys)

"Käet (cuckoo) munivat toisten lintujen pesiin, jolloin toisen linnun tehtäväksi tulee hautoa ja hoitaa poikanen."

Mietin asiaa ja puhuin Nereidinkin kanssa tuntemuksistani: Joskus  kumma kyllä löydän itsestäni vain hieman aisankannattajamaista piirrettä. Eli huomaan kiihottuvani joskus siitä, että kuvittelen Nereidin olevan toisen miehen kanssa olematta itse paikalla. Kuvittelen Nereidin antautuvan toiselle miehelle, he suutelevat esim. jossain ravintolassa, miehen kädet hyväilee Nereidin rintoja ja kohta liukuu jalkojen väliin.. Minä en ole paikalla, mutta haluaisin olla kärpäsenä katossa katsomassa. Miksi? Palaan tähän tuolla alempana.

Kimppaseksi ilman valta-asetelmia

Yleensä kolmen kimppa kiihottaa ihan eri tavalla, tasa-arvoisesti. Nainen keskipisteenä, ja minun lisäkseni toinen tai jopa kaksi miestä tuottamassa hyvää Nereidille. Nereidin kiihottuneisuus saa minutkin kiihottumaan. Ja jos toisellakin miehellä on samankaltaiset ajatuksen, niin yhdessä saattelemme Nereidin taivaisiin, ja se taas kiihottaa meitä miehiä lisää. Siitä seuraa koko yö kuumaa seksiä. Edestä ja takaa vaikka mitenkä päin, ja niin että kaikilla on elimet hellänä seuraavana päivänä.. Väitän myös, että ihan primitiivisesti ja biologisesti kiihottunut nainen on miehelle herkkua. Tavallaan osin miehen seksuaalisuus on siis naisen kiihottuneisuuden takana. Nainenhan hedelmöittyy parhaiten kun on ensin saanut ensin orkun, tai kaksi.


Jotain kuvaa väliin, toivon että miellyttää silmää. Pitäisi keretä kuvaamaan lisää kaikkea kivaa. :) Nereidi aikalailla märkänä. Valuva märkyys on todella kiihottavaa mielestäni. :) 

Kimppaseksi epäkelpoisuuden vahvistajana

Kun pohdin aisankannatajan luonnetta, ja milloin se minua kiihottaa. Huomaan, että näinä hetkinä en ihan täysin luota Nereidiin. Koen hieman riittämättömyyttä: Ajattelen, että Nereidillä on entisten kumppanien kanssa ollut parempaa seksiä. Kuvittelen jostain syystä, että Nereidi ei jostain syystä minua halua niin paljoa, kuin jotain muita. En ole kelvollinen, ehkä munani on epäkiihottava, tai sitten mieleni tai ulkonäköni on vastenmielinen. Piilossa täytyy olla jokin totuus, jota Nereidi ei minulle kohteliaana kerro, jotta minulle ei tulisi paha mieli.  Ja Nereidi haluaa olla minun kanssa kuitenkin, sillä olenhan hyvä isä uusioperheellemme, fiksu kumppani ja muutenkin hyvä, turvallinen ja perhekeskeinen mies.

Huomioni kiinittyy luottamukseeni Nereidiin. Mikään hyvä ja syvä parisuhde ei voi toimia, jos ei ole luottamusta. Ja tiedän, että Nereidi ei pettäisi minua, ja olemme puhuneet tästä paljon. Älyn tasolla voin luottaa henkisesti ja fyysisesti. Olemmehan myös sopineet että kaikista asioista, haluista, ihastumisista, jne. puhutaan avoimesti. Selän takana ei pelata mitään. Ja kertoihan kyllä Nereidi heti, kun tunsi ihastusta toiseen naiseenkin.

Kodin vaikutukset

Mielessäni jyllää kuitenkin toisinaan epävarmuus. Tämä on valitettavasti tulosta entisistä suhteistä. Vaikka järjellä luotan, niin sanottaisiko "kropan" muisti tekee tepposet. Kotoa lapsena olen saanut pienen viitteen siihen, että kaikki ei ole niinkuin puhutaan: Äitini oli hieman teennäinen, ja toisinaan suu puhui eri asiaa kuin teot osoitti. Tästäpä olen kehittänyt itselleni mielenkiinnon: Asiat ei ole niin kuin sanotaan, vaan taustalla saattaa toinen tilanne, joka on se totuus.

Entiset suhteet, pettämistä lähes jokaisessa

Tarvitsee pohtia taaksepäin elämääni, johon on liittynyt useita vakavia parisuhteita. Huomaan että lähes jokaisessa suhteessa olen tullut petetyksi: 10 vuoden avioliitossa kumppani hairahtui kännissä kolmen kimppaan. Muistan pitkät tunnit aamuyöllä, kun odottelin kotiin. Tämän jälkeen pari vakavaa nelivuotista suhdetta: Kummassakin oli mukana kumppanin tunneside johonkin exään tai hetkelliseen voimakkaaseen ihastukseen. Ihan terapiassakin käytiin näiden juttujen takia, koska kysymykseni oli: Rakastatko minua vai et. Ja vaikka se oli vain toisinaan esillä, niin esim. hetket kun huomaa että kumppani jopa sängyssä ajattelee toista, ei ole miellyttäviä. Viimeisin kumppani ennen tätä maailman ihaninta Nereidiä sanoi suhteemme alussa, että eräs hänen työkaveri on paljon seksuaalisesti vetovoimaisempi, kuin minä. Ja hänen kanssaan oli saanut useampia orgasmeja kuin minun. Kysymys itselleni:
-Miksi sitten edes lähdin suhteeseen hänen kanssaan? -Ehkä siksi, että halusin kuitenkin todistaa itselleni olevani oikeassa?

Tämä kaikki on ruokkinut minun epäilevää puoltani: Totuus on siis jotain muuta kuin sanotaan. Olisi jopa laillaan helppoa todeta: Maailma ja naiset ovat liian valheellisia minulle, joka haluaa syvän ja luottamuksellisen parisuhteen. Ja tietenkin se, että jokainenen tietänee että kännissä ne lipsahdukset tapahtuu monesti, jos on tapahtuakseen. Jos vaimo on baarissa yksin tai naisporukalla, ja menee aamuyöhön saakka, niin kuinka moni mies on kotona tuntematta mitään? Oma kokemus myös ihmisistä on ollut toisinaan ikävähkö: Jotkut ovat baarissa valmiita suutelemaan ja menemään pidemmällekin, vaikka on sormus sormessa.

Nereidin rinnat kovine nänneineen.


Aisurin logiikka

Ymmärrän siis tavallani aisankannattajan kiihottumisen: Lisää tätä, haluan nähdä että olen huono. Haluan nähdä, kuinka vieras panee vaimoani paljon paremmin isolla kalullaan, ja vaimoni saa paljon enemmän ja suurempia orgasmeja hänen kanssaan. Aisuri siis saa mielennsä tyytyväiseksi. Mutta onko hän onnellinen?


Kimppa ilman aisurifiilistä

Normaaliin MMF:ään ei liity itselläni mitään aisankannattajafiilistä. Niinä hetkinä kun parisuhteemme on rakkautta täynnä, tasa-arvoinen, ja kummallakaan ei ole läheisyyttä poistavia epäilyksi toisen rehellisyydestä tai rakkaudesta, Se vain on todella kiihottava ajatus ja kuumaa seksiä. Onkin käynyt niin, että kolmannen pyörän paikalle on pyrkinyt huomattava määrä miehiä jotka kuvittelee panevansa minua paremmin. (xhamster ja muut seuranhakumestat esimerkiksi). Miesten maailmassa tälläinen seksuaalisen kyvykkyyden paremmuus tuo toki itsetuntoa. Mutta tapa on aika brutaali, ehkä jopa junttimainen. Ja kyllä minäkin haluan olla se paras kumppani Nereidille. Usea katseltu kimppakumppani onkin jäänyt kotiinsa, koska se tärkein motiivi on ollut toisen miehen vaimon paneminen,  ja minusta se ei ole lopunperin kiihottavaa mitenkään. Eikä se ole Nereidin fantasia, koska hän ei silloin ole huomion keskipisteenä. Lisäksi on aika naurettavaa kuvitella, että hyvin kehittyneen parisuhdeseksuaalisuuden, kun siis tuntee toisen ja hänen kropan, yms, ohi menisi joku randomi tyyppi kertapanolla.

Toki, jos pelottaa, että vieras mies onkin jotenkin parempi, voi valita mmf-lystinpitoon vaikka nuoremman miehen. Tällöin ei olla niin samalla viivalla, ja uhkaa ei ole.

Yhteenvetona

Ihmisen seksuaalisuus on siinä mielessä paljastavaa, että se kertoo hyvin paljon kaikesta, mitä ihmisen pinnan alla on olemassa. Jopa niin, että ihminen ei sitä itse tiedä. Itselläni noina aisurifiilishetkinä, joita on aika vähän, tulee hieman sellainen outo olo: Kaikki ei ole ihan kohdallaan, vaikka aihe tuolloin kiihotaakin.
Haluan kyllä ohjata itseäni, että en suin päin halua lähteä vahvistamaan negatiivista ajatusmalliani, jossa olen se ikuinen kakkonen. Tämä lisää epäilyjäni, murentaa luottamusta, joka tuo lisää etäisyyttä välillemme. Jopa yksinäisyyttä ja turhia riitoja. Nereidin asemassa ei liene kivaa olla epäilyn kohteena, ja tästä olemme keskustelleet. Joskin Nereidillä on omat epäilynsä toisinaan, joita koitan ja haluan ymmärtää. Kiitän kyllä suuresti ja tuota rakasta vaimoani, koska kuuntelee minua tuomitsematta.
Ja kukin harrastakoon tyytyväisesti haluamaansa seksiä. Ja olkoon onnellinen siitä, että on löytänyt tavan tai kumppanin toteuttaa itseään.  Ymmärrän hyvin esim. aisurimiehen ja alistavan naisen tai miehen kohtaamisen.

Päivitys 30.12.2019: Kirjoitin Alfapersoonasta, valealfasta ja käestä pari vuotta myöhemmin täällä.
2 kommenttia:

 1. Nyt oli niin hienoa ja rehellistä pohdintaa että pakko kommentoida. Mielenkiintoisia ajatuksia. Tämä teksti jää mietityttämään varmasti. Olet ihan oikeassa siinä että seksuaalisuus kertoo ihmisestä enemmänkin. Erittäin mielenkiintoista.
  Mahtavaa!

  N32

  VastaaPoista
 2. Kiitos. On kiva yrittää ymmärtää itseään, ja siinä samalla muitakin ihmisiä. Cuckold ei ole kimppaseksiä mitenkään päin, koska siinä yksi osapuoli jää ulos. Ja kimppaseksi ei ole cuckold, näin mielestäni. Naisen näkökulmasta hommaan on vaan vieraissa käymistä, eikä kimppaa. Tilannetta on mielenkiintoista ajatella esim ffm kokoonpanolla, josta ei löydy cuckold piirteitä.
  -meripeikko

  VastaaPoista