lauantai 28. huhtikuuta 2018

Mies: Monta kertaa tulemisen taikaa.

Monta kertaa peräjälkeen ejakulaatio tai orkku -teema vaatii kyllä kirjoittamaan lyhykäisen tekstin.

Huomasin tuossa muutama kuukausi sitten, että pystyn laukeamaan monta kertaa peräkkäin. Olin hieman hämämästynyt asiasta. Esimerkiksi viisi kertaa peräkkäin, vaikka 5 tai 10 minuutin sisällä, tai vaikka puolen tunnin aikana.. Riippuen siitä, mitä ja miten tekee. Huomasin tämän aluksi runkkaillessani itsekkseni. Selkeästi nämä ovat pienempiä orkkuja, kuin se iso sitten, joka tulee halutessa viimeisenä.

Ennen koitin pidättää ejakulaatiota viimeiseen asti, koska se tarkoitti orgasmin tulemista, ja sen jälkeen panohommat ja fiilis loppuu hetkeksi. Lopetin siis panemisen tai runkkailun juuri ennen orgasmia, koska halusin jatkaa hyvää fiilistä kohta uudelleen. Näin keikkuen siin orkun rajoilla tein siis ennen, jopa puoli tuntiakin.
Mutta se ero: Kun tunnen orkun olevan lähellä, lopetan hyväilyn. Tunnen kuinka kaluni sykkiin kivikovana. Tällöin ehkä jotenkin "ponnistan" hieman, ja kas,  sykkivä kaluni heittää spermaa pitkässä kaaressa. Sitä fiilistä on hiton vaikea kuvailla. Jotenkin ajattelen, että antaa tulla vaan, rentoutuminen ehkäpä. Mutta se jännä puoli on siinä, että vaikka tuntuu hyvälle, laillaan tulee, niin erektio ei lopukkaan, vaan kun jatkaa runkkailua, niin kohta alkaa olemaan lähellä uudelleen. Ja taas uudelleen. Tämä on itseasiassa aika mahtavaa!

Viimeksi kun panimme Nereidin kanssa, tulin kaksi tai kolme kertaa. Kortsun kanssa tämä on hieman hankalaa, koska kortsu menee liukkaaksi sisältä luonnollisestikin, kun on tullut. Odottelen innoissaan varmoja päiviä, niin pääsee kokeilemaan ilman kumia.

Sperman määrä on isoin ekalla tulemisella. Seuraavat sitten ovat vähäisempiä. Olishan se toki makeeta ja miehekästä, jos joka kerta tulis reilusti. Lieneekö sperman määrään voi vaikuttaa jotenkin, en tiedä. Viimeinen ja isoin orkku saattaa kuitenkin vielä antaa hyvän roiskauksen.


Vaihteeksi kuva (huono) minusta. Ei oikein ole hyviä kuvia viihdykkeeksi, kun yleensä itse olen
kameran takana.

Lieneekö tässä jotain yhteistä naisten squirtaamiseen? Jos mies ja nainen onkin hyvin samanlainen lopunperin, eli ennen varsinaista orkkua pystyy ejakuloimaan kun vaan antaa sen tulla. Pitääpä kysyä Nereidiltä. :) Joitakin vuosia sitten kirjoitin asiasta tähän blogiin hieman toisin. Mielenkiintoista, että ihminen ja seksuaalisuus muuttuu.  (linkki)

Jos joku haluaa tätä kokeilla ja treenata, niin luulen, että itsekseen on ensin helpompaa. Oppii tuntemaan itsensä. Kiihottaa itsensä orgasmin rajoille, lopettaa juuri ennen H hetkeä. Rentoutta täysin lantiopohjalihakset ja ajattelee ja hieman mielessään "työntää" spermaa ulos. Tärkeää on, että ei kuitenkaan saa sitä isoa orkkua.  Sitten voi siirtyä kumppanin kanssa paneskelemaan...

Löysin myös Xhamsterista jonkun tekemän videoklipin: Multiple orgasm and many cumshots. Linkki tässä alla. Brutaali, mutta jos asia kiinostaa, niin parempaakaan en löytänyt, ja asia on vaikea selittää. Tästä tuleekin mieleen, että pitäisikö itse tehdä videoita, jos saisi hieman parempilaatuisia.

https://de.xhamster.com/videos/multiple-orgasms-cumming-nonstop-how-many-do-you-count-2770975

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti