lauantai 6. elokuuta 2016

Pikku siivuissa julkisella paikalla ja fantasiointia..

Pitipä kirjoittaa, mitä viimeyönä touhuilimme. :)

Saimme kutsun pikku festareille, jotka olivat kaupunkin tuntumassa. Päivällä olimme käyneet kaupungilla hieman vaateostoksilla. Olin makutuomarina Nereidille, kun hän kiskoi kaikenlaista pitsiä ja kesäasustetta ylleen vaateliikkeessä.
Mielestäni on hieman kiihottavaa katsella noita sovituspuuhia, joskaan en kuitenkaan sovituskoppiin mennyt.
Tähän väliin fiiliskuva: Sometustuokio.

No, sitten kotiin ja valmistautumaan illan rientoihin. Nereidi oli mennyt suihkuun hieman edeltä. Tulin perässä, avasin kylppärin oven, ja näin Nereidin alasti suihkussa. Jotenkin varmaan vaatekaupasta jäi jotai pohjakiihotusta, silllä saman tien sain voimakkaan erektion. Suutelin nereidin nännejä, laitoin käden hänen jalkojen väliin, ja sormet löysikin hieman paisuneen klitoriksen.
Liki saman tien käänsin nereidin nojaamaan seinään, ja asettelin kovan kaluni hänen jalkojen väliin takaapäin. Käsilläni puristelin noita nereidin niiin kiihottavia rintoja ja aloin panemaan aika kovaakin. Nereidi huokaili ja inisi. Piti olla hiljaa, ettei touhut kuulu lapsille. Kaiken lisäksi kylppärin oven lukko on rikki, sitä ei saa lukkoon olenkaan. Pidin toisen jalan oven edessä, ettei sitä kukaan saa auki. :)
Pikapano taisi Nereidistä tuntua aika hyvälle, sillä hän luuhistui istumaan ammeen pohjalle hetkeksi. Itse en halunnut tulla ollenkaan, vaan leikittelin orgasmin rajoilla muutaman hetken, sillai tälläisestä jää niin kiva eroottinen panetus pitkäksi aikaa. Siinä sit pesin itseni täysi erektio vielä päällä, näkymä näytti miellyttävän nereidiä. :)

Muutaman tunnin päästä olimme jo kivassa nousuhumalassa tuolla festareilla. Nereidi oli laittanut pitsisen topin, jonka reiät oli aika suuria, ja toisinaan en meinannut saada silmiäni irti Nereidin rinnoista, sillä ne näkyi todellakiihottavasti mustan pitsin raoista.
Festareilta lähdimme puolen yön jälkeen, ja menimme vielä yhdelle täpötäyteen lähikapakkaan. Siinä alkoi sitten  mielikuvitus lentämään ja kiihko kasvamaan. Hyväilin nereidin rintoja baarissa hieman estottomastikin, kun teki niin mieli. Toisinaan toinen käteni oli Nereidin haaroissa, osuen herkkään kohtaan, jonka huomasi Nereidin ilmeestä. Hän sulki silmät ja nautti aina pienenhetken.

Panetus yltyi sen verran isoksi, että ajattelimme vessaa. Mutta ko. baarissa ei ollut lukittavaa vessaa, joten no way. Lähdettiin sit kävelemään, ja sanoin että päätä sinä paikka, haluan naida sua kovaa..

Pano Porttikongissa.
Ensimmäinen hämärä porttikongi tuli vastaan.sinne siis. Painoin Nereidin seinää vasten, suutelin ja avasin hänen housujaan. Nereidi huohotti ja kääntyi ympäri, hän halusi, että panen takaa. Näkymä oli rietas, sillä nereidi nojasi käsillään seinään,ja minä panin takaa, ja rajusti. Irstas litinä kaikui porttikongissa. :)
Hiljensin hieman, ja ujutin käteni nereidin paidan alle, jotta pääsin puristelemaan rintoja. Neredi sanoi, että mitä jos joku näkee. Sivusilmällä katsoin kadulle ,ja niin hän siinä joku mies käveli juuri ohi. Sanoin, että tuossa just joku meni ohi. Ja ihan varmasti näki, ja kuulikin, sillä Nereidin voihkinta kaikui porttikongissa hyvin.

Hetken kuluttua lopetimme. En halunnut tulla vieläkään. Kyrpä oli  kuin rautakanki ja koko alakroppaa poltteli. Nereidi kiskoi housunsa jalkan, ja itsekin taistelin seisovan kaluni housuihin takaisin.

Suuseksiä Nereidile kerrostalon edessä.
Lähdimme kävelemään suupielet hymyssä. Sanoin nereidille, että haluan nuolla sun märkää pillua, sano paikka, missä sen teen. Nereidi kiskoi minut seuraavan kerrostalon edessä olevien pensaiden taakse, avasi housunsa ja nojasi seljällään talon seinään. Minä polvistuin ja kieleni löysi kovan klitoriksen ja sormeni upposi märkään pilluun. Nereidi voihki jä vääntelehti. Hänellä oli siinää seisoessaan näkymä kadulle, ja mielessäni ajattelin, että hän varmaan samalla toivoo, että joku tulisi mutta toisaalta ei haluaisi kenenkään häiritsevän... Lopunperin tämän suuseksisession lopetti varmaankin poliisiauton pillien ääni. Menivät kylläkin ohi. :)

Suuseksiä ja takaa päin puistossa.
Jatkoimme matkaa, puistoon. Nereidi sanoi, että haluaa ottaa suihin minulta. Puistossa oli penkki, hieman pensaiden suojissa. Nereidi työnsi minut siihen istumaan, ja avasi housuni. Kova kyrpäni ponnahti housuista, ja nereidi otti sen ahnaasti suuhunsa. Nojasin taaksepäin, ja suljin silmäni. Nereidin suu tuntui tosi hyvälle. Se on jännä, että suuseksikin on ihan erilaista, kun on kiihko päällä kummallakin. Se kiima välittyy jokaisessa liikkeessä, joita Nereidin käsi ja suu teki kalulleni. varmaan 10 minuutin kuluttua olin taas ihan orgasmin rajalla. Sanoin, että lopeta. Haluan panna sua takaa tässä penkillä.
Nereidi kääntyi, laski huosunsa alas, ja kumartui nojaamaan penkin selkänojaan. Näkymä oli niin kiihottava.. painoin pääni hetkeksi nereidin jalkoväliin takaa, halusin maistaa noita kiihottavia makuja.., ja imin hieman klitorista. Nereidi valui kiimoissaan. Todella kiihottavaa. Nousin ja laiton kaluni nereidin pillun huulille, ja annoin nereidin painaa itsensä minua vasten. Mielestäni on kiihottavaa olla välillä paikallaan, ja Nereidi liikuttaa itseään minua vasten. Puistossa olevan rakennuksen takaa kuului puheensorinaa. Mieleen hiipi ajatus, että jos sieltä joku tulee, kun kuulee ihan voihkimista.
Kyseessä ei ole kiinnijäämisen pelko, vaan mieluumminkin se, että joku tulee katselemaan ja kiihottuu. Tai jotain.. en tiedä. Suurin asia kuitenkin on se, että halusin Nereidiä valtavasti, ja kotiimme ei voinut mennä tässä mielentilassa, sillä lasten kuullen emme pane. Siitä olin varma, että paneskelumme äänet ihan varmasti kuului aika kauas, koska oli aivan hiljaista. Joku saattoi hyvinkin seurata puuhiamme kerrostalojen ikkunoista. Ja kun oli lämmin keli, niin ikkunoita näyttiolevan aukikin.
Pantiin siinä penkillä varmaan 20 minuuttia. Kunnes humalaiseen päähäni pälkähti, että haluaisin panne nereidiä seinää vasten seisoviltaan. Lopetin, ja sanoin, että mennäänpä tuonne rakennuksen luo.

Puistomökin seinää vasten.
Tiedän, että nereidi saa orgasmin helposti, kun panen häntä edestäpäin pystyasennossa. Mieltäni kiihotti ajatus, että voisin panna Nereidin ihan muihin maailmoihin. Kävelimme puistorakennuksen luo. Toiselta puolelta ei kuulunut ääniä juuri nyt. Painoin Nereidin rakennusta vasten, suutelin ja puristelin rintoja. Avasin Nereidin housut ja omani. Työnsin kaluni kosteaan jalkoväliin ja aloin panemaan. Nereidi voihki äänekkäästi ja tunsin hänen pillunsa puristavan kaluani hyvin voimakkaasti. Mutta sitten, on pakko sanoa, loppui kunto jaloista. Asento oli sen verran hankala, koska Nereidillä oli housut, eikä hän voinut levittää jalkojaan kunnolla. Oli pakko lopettaa.
Kuin itseän kiusaten oli pakko kävellä tuon mökin etupuolelta, ja nähdä, oliko siellä ketään. Ei ollut. Jossain kauempana pusikossa joku narkkari kolisteli pullojaan, Kävelimme siitä sitten pois käsi kädessä. hihi. :)

Kerta vielä penkillä.
Suuntasimme kotiin, ja menimme sen poiston penkin ohi. Penkki jotenkin houkutti, se toisi olla Nereidin idea mennä vielä penkille. Nostin hänen topin ylös, ja kaivoin rinnat esiin. imin nännejä, suutelin nereidin huulia, ja samalla sormeni oli hänen pillussaan. Hän oli kuin tarjottimella siinä, ja näkymä oli todella kiihottava. Nain Nereidiä myös suuhun.

Sitten lähdimme kohti kotia. Nereidin rintaliivit jäi rintojen alle myttyyn, ja hänen nännit oli ulkona pitsisen topin rei´istä. Aika todellakin hot. Musta isoreikäinen pitsi, josta tulee ulos kovat ja isot nännit. Kävellessämme suutelin muutaman kerran noita niin kiihotavia nännejä, sormiani en voinut pitää erossa noista kovinkaan kauaa. Oli todella hiljaista, kello oli varmaankin 4 tai 5 tai  aamuyöstä.

Fantasiaa takaapäin kotona.
Kotiin päästyämme piti hieman syödäkin, ja sitten nukkumaan. Paitsi että ei. Tilanne oli niin kuuma, että jo yksi suudelma ja pieni hipaisu sai aikaan kiinottumisen, meillä kummallakin. Nereidi halusi , että panen häntä takaa sängyssä. Ja minä panin. tuntui taivaalliselta. Hitaasti ja hiljaa ettei kuuluisi ääniä. Nereidin pillu litisi aivan märkänä.
Nereidi siinä huohotti ja kysyi, että mitä olisi tapahtunut, jos joku olisi tullut siinä puistossa tai porttikongissa katselemaan puuhiamme, kun sä nait mua takaa?
-Vastasin, että olisin katsonut, mitä mies aikoo. Jos mies olisi ollut ok, olisin vinkannut hänet lähemmäksi, tai varmaan hän olisikin tullut ilman vinkkamaistakin.
-Oih, sanoi nereidi.
Jatkoin: Se mies tulisi siihen viereen, ja koskettaisi sun rintoja. Puristaisi kädellä.
-Oih..
-Sitten sä kokeilisit sen miehen huosujen päältä, ja huomaisit, että sillä seisoo ihan vitun lujaa
-Oihh..
-Sitten se mies avais housut, ja työntäisi kovan kyrpänsä sun naaman lähelle, ottaen sun hiuksista kii samalla
-Oijoijoi...
-Sä ottaisit sen suuhun, se alkas panemaan sua suuhun, ja mä panisin sua takaa..
-UUuhhh
-Se puristelis sun persettä. ja hieros sun kovaa klittaa samalla..
--Oijoijoi
-sit mä lopettaisin, ja sanoisin sille miehelle, että sun vuoro, ja se tulee sun taa, työntää kovan kyrvän hitaasti sun sisään. Tunnet, miten sen iso terska liukuu pikku hilja ihan sun pohjaan saakka.
-Oijoijoijoi..
-Sitten sa naisi sua kovaa, ja tuntisit, kun sen kalu paisuu ja se on lähellä orgasmia. Tuntisit kuinka sen kyrpä alkaisi sykkimään ja kuumaa spermaa tulisi sun pilluun.. Mä naisin sua suuhun samalla, ja sä saisit orgasmin..
-Oijoijoijoijoi....

Lopetin hetkeksi tuossa kohdassa, ja leikin hieman tätä vierasta miestä, työnnyin Nereidiin uudelleen. Tunsin Nereidin pillun puristavan joka kerta mun kovaa kyrpää, kun puhuin, mitä tapahtuu, oma orkkuni oli todella lähellä, mutta toisaalta kaukana.. todella euforinen fiilis..

Tämä leikkimme jatkui varmaan tunnin, ja koko ajan panin Nereidiä hitaasti mutta voimakkaasti takaa. Tuntui kuin olisi ollut yksi helevetin pitkä orgasmi. Mutta ilman ejekulaatiota. Fantasiaan liittyi myös kolmas mies, jota hieman näyttelin myös. Aika jännää. Tavallaan ihan uusi kokemus mulle, avoimesti antaa jutun kulkea, ja näytellä rooleja. Ehkä tuli myös sellainen olo, että mähän hoidan kolmen miehen hommat.

Nereidin tisut. :)

Ai niin. Parveke.
Tuossa fantasiapanemisen jälkeen, kun kaikki miehet oli saaneet orgasmin, :) niin Nereidi sanoi, että nai mua tossa parvekkeella. Ja niinhän me mentin parvekkelle. Ensin Nereidi istui tuoliin, ja minä menin hänen kielinenni hänen pillulleen hetkeksi. Nereidi voihki hiljaa ja liikutteli lantiotaan. Nousin ylemmäksi, ja työnsin kaluni pilluun. Olin polvillani lattialla. tuoli oli kuitenkin liian korkea, ja nereidi nousi seisomaan. Hän kumartui ja nojasi kaiteeseen, ja minä menin taakse. Turha lienee selittää mitä sitten tein. Panin. Me olimme kumpikin alasti. Nereidin isot rinnat heilui kiihottavasti, ja hän oli sulkenut silmänsä.
Tässäpä kuva parvekkeestä. Huomaatte kyllä, että mikään ei jäänyt piiloon..


Että sellainen parvekekohtauskin vielä. :) Emme ollet kauaa parvekkeella, sillä aamu oli sen verran valoisa, ja järki sanoi jo jotain.. :)

Yöllä havahduin/heräsin (tai aamuahan se oli) siihen , että sormeni oli Nereidin märässä pillussa ja Nereidin jalat ihan levällään. Kiihotti, ja menin nuolemaan, joskin uni voitti sitten taas, Enkä ollut varma, oliko Nereidi edes hereillä. :)

Että näin.. Kovaa kiimaa ja halua, ja ei yhtään orgasmia. Mutta paljon taivaallista oloa ja kyllä, tälläinen seikkailu sen kuin lähentää parisuhdetta. Hieno kokemus. Nyt panettas ihan reilusti (hieman krapula) mutta lapset..

Känniseksissä on omat kiihottavat puolensa. Tuntuu, että kaikkien estojen pois saaminen vaatii yli 1 promillen alkoholimäärää veressä. heh. Kuvia täytyy ottaa, kun ehtii. Kuvaaminen on kivaa, meistä kummastakin.

T: Meripeikko.4 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukee teidän kuulumisia :) Kiihottavia kertomuksia! Meil ei ois kyllä itsehillintä riittänyt pidätellä orkkuja noin kauan :D Teilläkin on tainnut olla villi himokesä?

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa superkiihottavalta yöltä :D tuollainen sopisi minullekin... ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista SFKukkanen ja oceansoul/housuitta!
  Kuten tuosta uusimmasta "Aallonharja" -postauksesta näkee, aina ei ole niin superkiihottavaa himokesää. Piti käydä rämpimässä mudassa, jotta voi nousta aallonharjalle takaisin :)
  Kivaa syksyä teille molemmille!
  /Nereidi

  VastaaPoista
 4. Näin miehenä nautin tosi paljon siitä, että olen kiihottuneessa tilassa. Reilun orkun jälkeen kun menee aikaa, jotta virittyy uudelleen. Toki monesti syttyy nopeasti uudelleen, mutta se ei ole samaa himoa. Jonkinlaista itsensä kiduttamista ehkä... Mutta nautinnollista. :) T: Meripeikko

  VastaaPoista