torstai 11. elokuuta 2016

Aallonharjalle takaisin

We are back.

Meidän kesä on sujunut moninaisten asioiden merkeissä. Tohinaa ja touhua, stressaaviakin asioita. Ja kuten asioilla on tapana, kaikki vaikuttavat kaikkeen.

Oltiin huomaamattamme tavallaan ajauduttu kauemmaksi toisistamme.

Meistä oli tullut kumppaneita, kavereita, kanssakärsijöitä, kanssailoitsijoita.

Seksi oli hiipunut liian tavalliseksi ja sitä oli liian harvoin. Itse en tavallaan edes osannut huomata asiaa. Meripeikko otti asiaa esille, ja se suuntautui seksuaalisuuteen. Että Meripeikosta tuntuu etten enää halunnut häntä. Selitin, etten edes ajattele seksiä, en ole harrastanut itsetyydytystäkään sataan vuoteen.
Omituista, aivan kun en olisi oma itseni. Funtsin josko ikääntyminen vaikuttaisi jotenkin hormonitoimintaani. Jossain takaraivon sopukassa tiesin kyllä syyn, en vain osannut pukea ajatuksille sanoja.
Elämä vain menee suorittamiseksi, eikä itse elämiselle ole aikaa eikä jaksamista. Siinä se syy on.

Lähdettiin reissuun Meripeikon kanssa. Sitä tarvittiin, totisesti. Kahdenkeskistä aikaa, ja pois kaikista velvoitteista kohti pientä ja vähän villiä. Harrastettiin estotonta seksiä, ja Meripeikko jopa löysi kaupasta minulle pienen, pikkurillini kokoisen matkavibraattorin (tässä kohtaa hihitys tuo vedet silmiin). Harrastettiin seksiä kylpylän höyrysaunassa. Sauna siis oli tyhjä, eikä koko pienen kylpylähotellin saunosastolla ollut muita. Suuseksiä kummallekin, ja suihkupano. Uima-altaassakin Meripeikon sormet olivat tämän tästä pillullani tai tisseissäni. Ole siinä sitten kuin ei mitään. Pokka piti ;)

Riideltiin puoli vuorokautta asiat auki. Tietysti tuli ylilyöntejä, tuli puolin ja toisin sanottua asioita joita ei tarkoittanut. Mutta tuli myös puhuttua sielu vereslihalla. Tulkoon valkeus. Ja valkeus tuli. Läheisyys, pyyteetön rakkaus ja tulinen intohimo pulpsahti takaisin pintaan. Ihan kuin olisi uudelleen vastarakastunut :)
Onneksi Meripeikko on siinä minua viisaampi, että hän näkee puhumisen tarpeen ja ajaa minut sitten puhumaan - vaikka provokaation kautta. Minä törppö tuittupää en vain havainnoi asioita samalla tavalla. Provosoitua kyllä osaan!

Tavallaan on mukava kun parisuhde menee aalloittain. Uusi aallonharjalle nouseminen tuntuu kaksinverroin mukavammalta kuin siellä koko ajan oleminen.

Nyt meidän kesä on täyttynyt päivittäisistä, hekumallisista seksituokioista. Käytiin eilen seksikaupassa:

Hierontaöljyä, kaukosäätimellä toimiva vibra ja pitsimekko.


Ostettiin hierontaöljyä (kuulemma sisältää feromoneja). Vielä ei olla testattu. Sitten tuollainen hauska vibraattori kaukosäätimellä. Pieni laite, 7 eri säätövaihtoehtoa ja mukavasti taskuun mahtuva kaukosäädin. Sen avulla Meripeikko sai minulle aikaan aikamoisen orgasmin eilen. Meripeikko suunnitteli, miten jänskää olisi mennä vaikka baariin niin, että minulla olisi tuo vempele sisässäni. Jos vaikka joku tulisi hakemaan tanssimaan, voisi Meripeikko yllättää kesken tanhuamisen. Siinä sitten säpsähdyksen jälkeen toteaisi ääni käheänä tanssikumppanille että "Mieheni painoi juuri on-nappulaa". Tai Meripeikko voisi ojentaa kaukosäätimen jollekin miehelle osoittaen minua "Tuolla on vaimoni, haluatko painaa tätä on-nappulaa ja katsoa mitä tapahtuu?".
Ostettiin myös musta, läpinäkyvä pitsimekko. Suunniteltiin menevämme huomenna nimittäin käymään eräänlaisessa... hmm... seksitapahtumassa. Sikapaljonkybälläsimona jännittää, kiihottaa ja kutkuttaa.
Ensi viikon alusta tulee varmaan uusi blogipostaus, haluatteko tietää mitä siellä seksitapahtumassa tapahtui? ;)

/Nereidi

(PS. Nyt kun viimeisen lauseen kirjoitin tuolla tavoin, ei varmaan tapahdu mitään. Juodaan siellä pari lasillista viiniä, ja minua alkaa oksettamaan joku kielipitkälläoleva. Tai tulen mustasukkaiseksi. Tai joku laittaa jotain partydrugia meidän viinilaseihin ja raiskaa meistä molemmat. Tai joku terroristi luulee baaria gay-mestaksi ja räjäyttää sen. Tai humanoidiparvi kidnappaa meidät. Toivottavasti sillä kaukaisella galaksilla on hyvä nettiyhteys ja saan tehtyä ensi viikolla hyvän postauksen.)

(P.P.S. Oikeasti RIP kaikki Orlandon iskussa menehtyneet. Ei ehkä saisi vitsailla noin vakavasta asiasta. Anteeksi.)

2 kommenttia:

  1. Eipä tainnu paljoa tapahtua seksitapahtumassa, kun mitään ei ole kuulunut :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommentista :)
    Laitoin just uuden postauksen, kun ei sitten oltu koko tapahtumassa. Höh :(
    /Nereidi

    VastaaPoista