perjantai 25. maaliskuuta 2016

Note to self: ihonhoitoöljy + stay upit = huono yhdistelmä

Naisen itsetuntoa
Minä olen niitä naisia, jotka meikkaavat ja tykkäävät pukeutua. Toki voin vallan hyvin kuljeksia tukka pörröisenä pehmopökät jalassa, kotona tai ystäväkahvittelun merkeissä ja kaupassakin. Mutta kyllä ulkonäköön huomion kiinnittäminen lisää omaa naisellisuuttani. Vaikka sitä ei kukaan huomaisikaan, minä tiedän ja tunnen sen, ja se riittää.

Ennen tätä meidän reissua olin jo naismaiseen tapaan herkutellut vaatesuunnitelmilla ja edellisenä iltana vietin tovin saunaosastolla kaikenmaailman kauneudenhoitorituaalien merkeissä. Kasvo- ja vartalokuorinta, kasvonaamio, hiusnaamio, ihokarvojen poistaminen, pedikyyri ja - hey you name it! Onneksi luonto teki minusta melkoisen karvattoman, nännikarvat tai viikset kuulostaisivat aika maskuliiniselta ja hurjalta.

Nappasin kylppäristä reissuun mukaan sellaisen ylellisentuoksuisen ihonhoitoöljyn. Siitä tulee iholle himmeä hohde, ja sen ihana tuoksu natsaa hajuveteni kanssa. Ajattelin että varmaan tulee naitua ja sen myötä käytyä suihkussa tämän tästä, tämä öljy olisi kivasti kosteuttavakin.

(Tähän kohtaan sellainen tietovisailujen vääristä vastauksista tuttu nasaalituuttaus ööööööö).

Olin pukeutunut tiukkaan paitaan, lyhyeen nahkahameeseen, stay up-sukkiin ja korkosaappaisiin. Alla oli pitsiset hepenet alusvaatteina. Oli sellainen kivan kupliva ja naisellinen olo. Jännite oli melkoisen tiukka koko päivän ja tässä postauksessa Meripeikko kertookin mitä kaikkea kivaa tapahtui.

Kovan onnen öljy
Mutta se ei ollut kivaa, kun tosiaan kävin yhden panon jälkeen suihkussa, ja sivelin sitä ihonhoitoöljyä kroppaani, stay upit takaisin (pikkarit olin jättänyt pois) ja suunnattattiin hissillä kohti alakerran baaria. Nimittäin siinä hississä tunsin, miten oikeassa sääressä stay up on kohta stay down. Hississä ei ollut muita, joten yritin nostaa sukkaa takaisin, nuolaisin sormiani jotta saisin pyyhittyä öljyä pois iholtani. Ja bums, hissi oli alhaalla. Kipitin Meripeikon rinnalla baariin ja sujahdin hurjalla kiireellä ensimmäiseen vapaaseen pöytään istumaan. Kuiskasin Meripeikolle etten valitettavasti kykene nyt liikkumaan, sukka valuu kohti nilkkaa. Uuh miten seksikästä - not! Kun Meripeikko tuli baaritiskiltä drinksut mukanaan, pyysin häntä peittämään näkökenttää sen verran, että sain koipi kerrallaan hilutettua ensin saappaan pois, ja sitten stay upit. Potkin sukat sinne jonnekin myttyyn tuolin alle. Saappaat takaisin, drinksut nassuun ja sitten siirryttiinkin takaisin hotellihuoneeseen jatkamaan kiihkeää seksisessiota.
Järjestin kaiketi ravintolan aamusiivojalle ylläripyllärin.

Miehen itsetuntoa
On muuten kiva, että Meripeikolla on itsetuntoa siihen että näin naisenaan voin pukeutua seksikkäästi. Jokaisella miehellä sitä itsetuntoa ei nimittäin ole. Lasteni isän mielestä juuttisäkkikin oli liian tyrkky ja halpamainen. Musta jätesäkki kuului samaan kategoriaan, mutta puolijoukkueteltta oli ihan fine. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti