maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pikku reissumme hipoi fantasiaa


Onpa kuu kiertänyt maata, sitten viime kerrasta, kun tänne on kirjoitettu. :) mutta ei sen väliä. Jännää, kun kevät alkaa tulemaan, seksuaalisuuskin herää ihan eri malliin. Olemme odottaneet mahdollisuutta lähteä kahdestaan, jonnekin pois normaaleista kuvioista. Lapsiperheen normaalia touhua.. 

Elikkäs menimme toiseen kaupunkiin, minulla oli pieni työreissu. Otettiin siinä jo iltapäivällä yhdet kuohuviinit. Ilmassa alkoi väreilemään mukavasti. Nereidillä oli ollut kuukautiset juuri, ja seksissä oli pieni tauko. Työkokousta kesti aika pitkään, Minulla oli kamera siinä mukana, ja sihtailin Nereidin reisiin kuvakulmia siinä tylsistyneenä. 
Kohta kävin kuiskaamassa Nereidille, että lähetään ottamaan yhdet kuoharit tonne hotellin aulaan. Menin edellä, Nereidi poistui kohta ja tuli perässä. 

Nopeat..
Nappasimme aulassa yhdet, ja menimme huoneeseen. Kiihko nousi heti. Nereidillä oli lyhyt hame ja stayupit. Nereidi kaatui sängylle selälleen, ja vedin hameen alta alushousut pois. Kovin kätevät tuollaiset stayupit ja hame. Painauduin häntä vasten, suutelin ja samalla avasin farkkujeni napit sekä potkin housut pois jalasta. Kova kyrpäni löysi heti tiensä hameen alle, ja siitä Nereidin märkään pilluun ilman mitään sen kummempia esileikkejä. Sisään työntyessä Nereidi voihki jo kuuluvasti ja pillu tuntui kuumalta ja kiimaiselta. Ah.. 

Panimme siinä pikaisesti, tai meni siinä varmaan yli puoli tuntia kuitenkin. Nereidi hieman meikkasi, minä pyyhin hikkeä ohimoilta, ja palasimme palaveriin. Joskin vessassa ennen lähtöä meinasin työntyä Nereidiin takaapäin, oli vaan niin hiton kiihottavan näköinen siinä peiliin kumartuneena.. Hieman oli kyllä palaverissa keskittymisvaikeuksia, mutta ei siellä mitään tärkeää ollutkaan tarjolla. 

Nereidi. Ja jotenkin mua 
kiihottaa myös hieman sekaisin olevat vaaleat hiukset..

Takaisin palaveriin.
Oltiin palaverissa varmaan puolisen tuntia vielä. Seisoskeltiin sivummalla, ja puristelin Nereidin peppua siinä toisinaan. Huomattiin samalla, että hotellissa on yleinen tupakkahuone ylemmässä kerroksessa, jossa kävimme röökillä, kun ulkona oli aika paska keli. Päätettiin kuitenkin lähteä ulos syömään. 
Itse syöminen sujuin ilman sen kummempaa kiihkoa, sillä porukassa oli henkilöitä, joille ei oikein voinut näyttää seksuaalista virittyneisyyttämme välillämme. Ruokailun jälkeen kävimme ostamassa pullon viiniä ja pari bisseä hotellille. Ennen huoneeseen menoa kävimme kuitenkin ottamassa muutamat aulassa.

Viiniä huoneessa
Pääsimme huoneeseen. Suutelimme. Avasimme viinin, ja vessasta löytyi pari lasia. Makoiltiin sängyllä, juteltiin kaikenlaista viinin maistuessa. Siirsin käteni ja kohta kieleni Nereidin hameen alle. Alushousut oli ilmestynyt sinne uudelleen, ja minua huvitti, kun heitin ne taas huoneen nurkkaan. Nuolin Nereidin pillun huulia, pyörittelin kieltä kovan klitoriksen ympärillä, hieman kiusoitellen. Nereidi voihki ja kiemurteli. Lopetin, ja sanoin, että mennään tupakalle.
Hissillä siitä sit kerrosta ylemmäksi, ja sinne löytämäämme tupakkahuoneeseen. Otimme oluen mukaan. Tupakkahuoneessa oli joku tyyppi, joka lähti pois. Tupakoitiin muutamat, suudeltiin ja puhuttiin niitä-näitä, välillä sormeni oli nereidin hameen alla, koska siellä ei ollut alushousuja ollenkaan. Kaluni pullisteli housuissa kiihkoissaan. Röökikoppissa oli isot ikkunat hotellin käytävälle.
Palattiin siit sitten huoneeseen ja kävimme suihkussa. Viini alkoi nousta sopivasti päähän. Nereidin ollessa suihkussa otin hänen hiuksista kiinni, ja painoin pään kaluani kohti. Panin hetken häntä suuhun, ja se tuntui todella hyvälle. Hieman määrätietoisesti. Tässä suuseksissä kun on 2 modea mielestäni, voin olla passiivinen saaja, tai sitten aktiivinen panija. Kumpikin tuntuu aivan erilaiselle.
Nereidi kuivaili itsensä, ja tuli sängylle. Menin kielineni ja sormineni jalkoväliin, ja nuolin Nereidille pikkuhiljaa nautiskellen orgasmin. Se on aina yhtä kiihottavaa, tuottaa kumppanilleen hyvä orkku.

Pane mua, mieheni.

Nereidin kiemurrellessa orgasmissaan, työnsin todella kumissaan olevan kaluni hänen sisään, ja panin aika kovaa. Nereidi huusi, ja oma kroppanikin oli tulessa. Lopetin, ja annoin orastavan orkun taas tulla, sellaisen pikkuorkun, mutta ilman ejekulaatiota. Kaaduin Nereidin viereen sängylle, otin viiniä. Nereidin hengitys tasaantui pikkuhiljaa, ja tarjoilin hänellekin. Sanoin, että haluun naida sua siellä tupakkahuoneessa.

Takaapäin röökikopissa
Vaatteet takaisin päälle, huikat viiniä, olut mukaan ja hissillä ylös. Röökikopissa ei ollut ketään, ja jo enne kuin ensimmäinen tupakka oli puolessa välissä, olin nostanut Nereidin hameen ylös, ja aivan avoimesti sormetin ja suutelin häntä. Kaksi sormea sisällä ja kämmen osuu sopivasti klitorikseen. Nereidi nojasi taakepäin baaritiskimäiseen rakennelmaan korkosaapaineen ja huohotti kuuluvasti silmät suljettuina, pää vääntyneenä taaksepäin. Näky ja tunnelma oli todella kiihottava. Jos joku olisi nyt kävellyt käytävää, hän olisi nähnyt ihan suoraan puuhamme. Röökikoppi oli kuin akvaario, valoineen.

Tupakointi oli unohtunut, röökit olivat palaneet loppuun tuhkakuppien laidalla. huomasin tämän, kun laskeuduin alemmaksi, ja aloin nuolemaan Nereidin klitorista. Nereidi levitti jalkojaan. Ilmeisesti Nereidillä alkoi orgasmi lähestymään, koska hän otti hiuksistani kiinni, ja nosti minut ylös. "Pane mua, pane mua takaa."

Nereidi nojasi nurkkaan, kädet seinällä ja odotti. Sain farkut auki, ja työnsin hitaasti kyrpäni nereidin todella märkään pilluun. Nereidi voihki estottomasti ääneen. Syrjäsilmällä katselin, tuleeko kukaan. Ajatus kävi mielessä, että mitähän teen, jos joku tulee. Mitähän selitän.. heh. Näyttelen varmaan humalaista.. "ai sori, me vissiin ollaan väärässä paikassa, älä anna meidän häiritä.." Nereidin kroppa näytti todella kiihottavalle siinä takaa pannessa, lyhyt nahkahame ylösnostettuna.

Suihin.
Lopetin, ja survoin vaivoin kaluni farkkuihini. Se oli pakko sijoitella sinne, kääntää ensin sivusuuntaan, ja koittaa sit saada alas housuihin, koska se olisi halunnut osoittaa kohti kattoa. Ongelma tämäkin. Nereidi läähätti yhä edelleen nurkassa seinää vasten jalat levällään. Tyonsin sormet muutamankerran häneen, ja sitten vetäisin hameen alas. Imeskelin sormistani nereidin liukkautta, käänsin hänet, suutelin ja sanoin, että lähdetään huoneeseen panemaan.  Poltettiin pikaisesti tupakat, ja siinä tupakoitaessa nereidi rassasi kuitenkin farkkuni auki, ja otti minulta suihin. Nojasin baaritiskiin ja nereidi oli polvillaan edessäni. Vastapäätä oleva käytävän ikkuna heijasti kuvan meistä, ja se oli todella kiihottavan näköinen.

Kun astuimme ovesta ulos aika kiireellä, minä olin vielä laittelemassa viimeisä nappeja kiinni kävellessä, kun vastaan tuli n. 35 vuotias mies, joka meni ko. röökikoppiin. Katsoin Nereidiä puoli sekunttia, ilmeemme ei juuri värähtänyt, mutta jännä sähköisku se mies oli. Hississä naurettiin ajoitusta, jos se olisi tullut 10 sekuntia aikaisemmin, olisi joutunut suoraan suusession keskelle. :)

Fantasia.
Käytävällä huoneeseen mentäessä sanoin, että mennäänkö käymään alakerran baarissa. Ilman alushousuja. Kävimme, mutta baari oli täysi kaikenlaista nuorisoa. Palattiin kohta huoneeseen takaisin. Suoraan sänkyyn, ja panemaan. Suuseksiä, panemista, monessa eri asennossa. Jossain vaiheessa olin taas kielineni Nereidin jalkovälissä, ja nereidi sanoi:  -Mitä oisit tehnyt, jos se mies olisi tullut siihen kesken meidän touhujen?
Vastasin, että olisin sanonut jotain ympäripyöreää, pyydellyt anteeksi ja lopettanut panemisen.
Nere: -Mitäs jos se mies olisi jäänyt siihen, ja sinä olisit vaikaka hyväillyt minua?
Minä: -Olisin seurannut miehen reaktioita, jos hän vaikutti kiihottuvan meistä, olisin jatkanut, ja tehnyt avoimemmin.
Nere: -Mitäs sitten?
-Sinä nojaat siihen tiskiin, ja minun käsi on haaroissasi. Minulla on kaksi sormea sisälläsi, ja runkkaan sinua hitaasti. Se mies katsoo, ja näen, että hän kiihottuu. Hänen housut alkaa pullottamaan. Vinkkaan miehelle, että tulee lähemmäksi.
Nere: Oih. Mitä sitten? (Nereidi oli siis selällän sängyssä, ja nuolin häntä, ja runkkasin sormilla kevyesti samalla)
Minä: -laittaisin sen miehen käden sun pillulle, ja tulisin suutelemaan sua. Se jatkais sun pillun hyväilyä.
Nere: Oiih. Mitä sitten?
Minä: Sun käsi menis sen housuille, tuntisit, että sen kyrpä on ihan kovana. Se avais vetoketjun, ja sä runkkaisit sitä. Minä panisin sua suuhun samalla. Halusin, että imet mun kyrpää. Kerro sä, mitä sitten
Nereidi: Oijoih, Sitten se mies panis mua, silleen että sä panet mua suuhun samalla.
(Nereidin hengitys oli katkonaista, minä runkkasin sormillä Neren pillua ja välillä nuolin.. Nereidi ejekuloi tässä kohtaa, ja se oli todella kiihottavaa. Olin aivan kuumissani.
Minä: joo se panis, mä sanoisin sille, että vaihdetaa osia. ja mä panisin sua, ja se mies panis sua suuhun.
Tässä kohtaa ei enää pystynyt keskustelemaan. Nereidi vääntelehti ja huohottii, ja minä halusin panna niin perkeleesti tuota kiihkeää naistani. Ja mehän pantiin. Toivottavasti hotellissa on hyvät äänieristeet, jossain vaiheessa mietin, sillä meistä lähti varmaan aika paljon melua. :)
Kuvaa mua takaa..

Jossain välissä oli pieni tauko, ja Nereidi oli peppu pystyssä sängyllä sormeillen itseään. Hän heitti kameran mulle: Kuvaa mua. ja mä kuvasin. Kuvaaminen on kiihottavaa meistä kummastakin. Huvitti, kun viinipäissään räplää salama-asetuksi, ja samalla panettaa ihan helekatisti..
Panimme vielä takaapäin pikku kuvausten jälkeen. Ja siihen sitten tuli uni, ehkäpä kolmen-neljän aikaan aamuyöstä. Aivan puhkipantuna, saaneena, miten vaan sen nyt sitten kuvaileekaan.

Aamupalalle..
Herättiin siin 5 tunnin unien jälkeen, ja mitäpä muutakaan, pikkudarrassa lähti heti seksit käyntiin. Nereidi sanoi, että pitää mennä vessaan kuselle, mut sitten unohti koko tarpeen. :)  Ehdittiin onneksi aamupalalle. Sen jälkeen tapasin yhden työtyypin, puhuin työasiaa puolisen tuntia. Palasin huoneellemme, ja Nereidi keikisteli vessassa peilille, oli meikkaamassa. Jostain syystä kävi taas niin, että olimme sängyssä hetken kuluttua... :) Sitten pitikin luovuttaa hotellihuone, joskin hieman myöhässä...


Periaatteessa minulle julkisella paikalla seksittely ei tuo lisää fiilistä suoranaisesti, mutta ihan kivaa se kuitenkin on. Fantasian puhuminen oli jännä kokemus, ja se kiihotti selkeästi Nereidiä. Tämä reissu oli kyllä taas ihan omaa luokkaansa. Pitkäaikainen jatkuva kiihko, joka jatkuu vieläkin, vaikka on jo maanantai. Nereidi kertonee omia fiiliksiään jossian vaiheessa.

Alkoholin osuus..
Ei ehkä selvinpäin olisi menty noin pitkälle röökikopissa, ja ehkä fantasian puhuminen olisi saattanut jäädä seksin aikana, no en tiedä. Ehkä. Mutta kyllä se alkoholi vapauttaa vaan aika paljon, vaikka me ei kyllä tunneta olevamme estyneitä seksin saralla.

Käsi ja Nereidi.

Vielä yksi kuva, kun näitä nyt tuli otettua. Juuri ennen lähtöä hotellista. Mä en vaan voinut vastustaa..
7 kommenttia:

 1. Kiihottava kokemus teillä! Heräs himot sen verran, että vois vielä masturboida unilääkkeeksi, vaikka sain jo hyvät miellytykset tänään ja paikat kipeenä orkuista ja naimisesta :D Jospa vielä yksi.. Hyvää kevätkiimaa teille ;)

  VastaaPoista
 2. OX: olen kommentoinut juttujanne 3 kimpasta "taiteilijanimellä" ox. Minun fantasiat ja kokemukset natsaa täysin teidän vastaaviin. Olisi kiva joskus jutella nenäkkäin pöydän vastakkaisella puolella, olisi jännittävä tilanne kun ymmärtäisi mitä kaikkea päässä voi tuossa tilanteessa liikkua. Nyt vain harmikseni huomaan että juttujen virtanne on tyrehtynyt.. Onko jotain muuttunut? Minut saa kiinni rosenper2@gmail.com jos joskus tuntuu siltä että noita fantasiaroolipelejä voi viedä eteenpäin juuri kuvailemallanne tavalla. :-)

  VastaaPoista
 3. Moro. Ei tässä mikään ole muuttunut, kaikessa rauhassa mennään ja eletään. Kiva, että kiinnostaa. Me otettiin kyllä sellai linjaus nyt toistaiseksi, että ei ihan suoraan kolmatta meille panemaan haluta. Me tykätään jotenkin pyöriä tämän mmf asian liepeillä, kevyesti lähestyä toisinaan, mutta ei vielä toteuttaa. Ja onhan sitä muutakin meillä seksuaalisuude puolella meneillään. Kommentit on aina tervetulleita. :) T: Meripeikko.

  VastaaPoista
 4. OX:Lukaisin taas juttunne pitkästä aikaa, minulla on hyvin samanlainen elämäntilanne ja kiihoitumme samalla tavalla samoista jutuista.. erona ehkä se että daami kiihoittuu myös fantasioista joissa myös toinen nainen.. itselle sekä mmf ja ffm ovat molemmat hienoja.
  Kun luin juttunne lämpenin taas sen verran että täytyy viehättävää blondivaimoa käsitellä monipuolisesti :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas kommentista :)
  Toivottavasti teillä oli mukava tuokio viehättävän blondivaimon kanssa.
  Jostain syystä tämä ffm on itselleni nounou. Omaan oikein dramaattisen ja lentävän mielikuvituksen, ja olenkin luonut sieluni silmin ffm -tilanteita, ei kuumottanut.
  /Nereisi

  VastaaPoista
 6. Reisi mikä reisi. Otetaan uusiksi:
  /NereiDi

  VastaaPoista
 7. Ox: Olihan meillä tuokio.. Rouvaa kiihottaa olla käsiraudoilla kiinni sängyn päätyssä. Silmät peitettynä. Joutuu antautumaan täydellisesti ja jännittää/kiihottaa kun ei ihan tiedä mitä on tulossa, mutta luottaa kyllä minuuun ettei mene överiksi. Onko teillä tälläisiä kokemuksia. Minustakin on ihan hienoa olla hallitseva ja käyttää estottomasti blondia ihan niinkuin haluan, hän saa ihan mielettömiä sarjaorgasmeja käsittelyssä. Ei kuitenkaan mitään oikeaa BDSM:ää. Joskus hän on ihan loppu ennenkuin edes tulen sisään ensimmäsitä kertaa. Kaikki on siis sallittua mutta peppuseksi ei nappaa hänelle..
  Daami nauttii kun joutuu "panopuuksi" jota käytän seksuaalisesti oikein kunnolla..
  Usein vielä kuiskailen hänelle korvaan asioita.. samalla tavalla fantasioiden kuin te siitä kolmannesta.. kiihottavaa..

  VastaaPoista