torstai 23. huhtikuuta 2020

Korona-ajan viihdykkeenä liveseksiä verkossa

Heippa. Pitkästä aikaa täällä kirjoittelee Nereidi. Mehän elämme tätä erikoista aikaa kaikki tyynni. Samassa sopassa ja samassa veneessä. Ihmisistä tällainen aika tuo esiin ne parhaimmat ja pahimmat puolet. Sama pätee parisuhteisiin. Ollaan oltu vapaaehtoisessa karanteenissa nyt jostain maaliskuun puolesta välistä lähtien. Kaupassa, lenkillä (sopiva välimatka huomioitu!) ja lääkärissä/apteekissa ainoastaan käyty. Sekä kastelemassa naapureiden kukkia kun päättivät lähteä kotimaahansa viettämään korona-aikaa.


Ajalla tai viikonpäivillä ei ole merkitystä. Ollaan tuhottu pullollinen skumppaa ja toinen pullollinen punkkua ihan kasuaalin epäkristillisesti keskiviikkona. Torstaina nautittu hitusen höntistä olosta pizzaa syöden. Tai siis pizzat ovat vasta tulossa. Siksi tässä odottaessa ajattenkin kertoa mitä me siihen keskiviikkoillan viinilasillisten lomaan keksittiin.

Meidän kimppafantasiamme ei liene kenellekään uutta. Tai jos on (tervetuloa sinä uusi ihminen!), niin tuolta oikeanpuoleisista hakusanoista voi klikata vaikka "fantasiat" tai lukaista tämä teksti alkupalaksi.
Social distancing ja kimppaseksi ei ihan taida kuulua samaan lauseeseen, joten pohdimme Meripeikon kanssa online-seksiä. Googlailtiin ja tsekkailtiin erilaisia palveluita ja löydettiin tällainen Chaturbate -sivusto. Se on katsojille ilmainen, mutta kyllä sillä jotkut tienaavat. Kuulemma maailman suosituin palvelu.

Kamera - check
Mikrofoni - check
Mustaa pitsiä - check
Skumppaa - check

Pari hemmoa tuli chattailemaan. Juteltiin niitä näitä. Muutama tyyppi lisää ilmestyi (sekä mies- että naisoletettuja). Maattiin sängyllä ja joku pyysi Meripeikkoa suutelemaan niskaani ja kaulaani. Noh. Siitä se sitten lähti. Me pantiin viime yön aikana 4,5 tuntia (!). Katsojia näkyi olevan parhaimmillaan 730 (!). Eka kierros ja toka kierros. Neljä ja puoli tuntia fucking online-seksiä (pun intended). Että astetta suuremmat kimpat :D :D
Katsojien kuvakommentit olivan kannustavia.

Tuolla sivustolla näyttää olevan melkoisen asiallista jengiä. Mitään älytöntä trollailua tai sikailua ei näkynyt yhtään. Eli jos jotakuta moinen kiinnostaa, joko viihteen tuottamisen tai viihteestä nauttimisen näkökulmasta, voimme käsi sydämellä (tai jollain muulla kehonosalla) lämpimästi suositella. Kansainvälinen sivusto, joten kommunikoimme kaikilla neljällä osaamallamme kielellä.

Postilaatikkoon tuli vajaa sata yksityisviestiä, mutta sählä-Nereidi klikkasi jotain ja kaikki hupsistakeikkaa! otti ja hävisi. Eli taitaa olla niin, että palvelu on todellakin vain tässä ja nyt. Lähetyksen jälkeen mitään ei näy enää missään. Olisi kiinnostanut lueskella niitä yksäreitä. Ehkä ensi kerralla.

Mielestäni mikään ei korvaa aitoa ja oikeaa. Tai edes jotain privaattisessiota, jossa näyttäisiin puolin ja toisin.. Minua kiihottaa miehen/miesten kiihottuneisuus. Ehkä ensi kerralla.

Entä fiilikset nyt? Vähän sellainen pöllämystynyt. Että tuli nyt sitten tällaistakin kokeiltua. Kiikkustuolimuisteloihin taas lisämatskua. Summa summarum: Ihan jees, mutta henkilökohtaisesti vaihtaisin nimimerkin takaa osallistuvan chat-kommentoinnin vaikka nimimerkin takaa näkyvään kiihottuneeseen mieheen.

Koko kokemus ainakin lähensi meitä entisestään. Rakkautta ja intohimoa on meillä koko ajan, ja nyt se välittyi kameran kautta myös reilulle 700:lle muullekin. Koska sitä katsojat kommentoivat. Että miten meidän rakkaus paistaa läpi. Romanttinen tunnelma,järjetön himo ja kiima. 

Kevätaurinkoa meille kaikille!
/Nereidi

6 kommenttia:

 1. Ja kohta aktinne näkyvissä netissä miljoonille katsojille ilmaiseksi tai tuhansille maksua vastaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Luulen, että meidän seksi ei kuitenkaan laajemmin ajatellen ollut edes top 10000 joukossa, joten ei liene kukaan tuota nauhoitellut. Olemme sen verran kuitenkin keski-ikää tukevasti..

   Poista
  2. Edit: Tutkin aihetta, ja kyllähän ne kopioituu/leviää. Linkki juttuun tässä: https://parastaparisuhdetta.blogspot.com/2020/04/oma-seksivideot-leviavat-netissa-myos.html

   Poista
 2. Me ollaan joskus monia vuosia sitten kokeiltu mieheni kanssa seksin harrastamista webbikamerassa (ilman kasvojen näyttämistä) cam4:ssa vai mikähän sivusto olikaan, mutta ei sittemmin oo tullut enää.. ehkä sitä kuitenkin vähän pelkää jonkun tunnistavan. Olihan se ihan hauskaa toteuttaa siten ekshibitionistisia fantasioita, paljon oli katsojia ja positiivista kommentointia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Täytyypä chekata joskus toi cam4, muistan nähneen juuri tuon nimen vilahtaneen ohitseni. Siis jos tätä joskus tulee harrasteltua uudelleen. Kiitti vinkistä. :)

   Poista
 3. Jos haluaa kyseistä harrastusta toteuttaa ilman rekisteröitymistä sivustolle. Niin voin suositella sivustoja Dirtyroulette jossa toteutetaan pelkästään sitä itseään.Sivustolla suurin osa miehiä eli valinnan varaa teille jos pelkkiä miehiä etsitte katselemaan. Muita huomion arvoisia ovat Camsurf, Chatrandom, Chatspin. Nämä eivät ole pelkästään seksinhakuun mutta pääasiassahan ihmiset sitä sieltä etsii.

  VastaaPoista