sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Kimppailua baarin vessassa ja parkkipaikalla.

Tapahtuipa seuraavaa. Olimme ensin viettämässä lauantai-iltaa tutun luona. Siitä sitten lähdimme ravintolaan. Ilta oli muuten ihan tavanomainen mutta kääntyikin yllättäen aika erikoiseksi, juuri kun olimme lähdössä ravintolasta pois.
Menimme nimittäin vessaan vielä ennen lähtöämme. Kun tulin ulos vessasta, vastaan kävelevä nuorehko mies tönäisi minua. Katsoin miestä, mies pahoitteili tilannetta. Sillä hetkellä näin naisten puolella Nereidin, meikkaamassa peilin edessä. Sanoin miehelle, että katsoppa tuonne. Se on mun vaimo. meneppä ja purista sitä perseestä. Se pitää siitä.

Mies meni, ja minä mukana. Vessassa ei ollut ketään muita. (itseasiassa koko ravintola oli aika tyhjä, muutamia ihmisiä vain) Mies tarttui Nereidin nahkahousuihin hanakasti. Puristeli. Nereidi alkoi voihkimaan. Mies työnti käden pillulle takakautta,ja hyväili.
Ei mennyt kuin muutama sekuntti, kun kiepsahdimme lähimpään vessakoppiin, ja ovi lukkoon. Mies kiskoi Nereidiltä housuja alemmaksi ja työnsi sormiaan takaapäin Nereidin pilluu, Nereidi nojasi pönttöön, ja minä koitin kaivaa kovaa kaluani esiin, olisin työntänyt sen nereidin suuhun. Mutta en ehtinyt, sillä tämä mies pudotti housunsa kinttuun, ja oli hyvää vauhtia menossa kovan kyrpänsä kanssa Nereidiin takaapäin. Kerkesin heittämään kortsun taskusta väliin, ja sanoin, että ilman kumia ei sit mitään.
Mies rullasi kortsun kalunsa päälle, ja työntyi Nereidin märkään pilluun, aloittaen rajun ja nopean panemisen. Nereidi voihki, puristelin hänen rintojaan.
Hetken kuluttua mies lopetti, ja sanoi: Mennään jonnekin muualle täältä. Ja niinhän me lähdettiin. Mies sanoi, että hänellä on paikka, minne mennä. Me sanottiin, että Ensin pitää ostaa kortsuja. Niinpä kävimme läheisellä bensa-asemalla, ja jatkoimme matkaa miehen neuvomaan suuntaan.

Itseasiassa mies oli selvin päin, ja ajoi autolla meidät bensa-asemalle. Siinä matkalla Nereidi hyväili miehen kovaa kalua, ja mies sormeili Nereidiä, joka vääntelehti ja huohotti apukuskin penkillä. Itse istuin takapenkillä, ja puristelin Nereidin tissejä.

Ajoimme jokusen kilommetrin kaupungista ulos. Mies pysähtyi eräälle parkkipaikalle, ja sanoi, että tässä voimme naida. Olimme hieman ihmeissään, koska oletimme että menemme jonnekin asuntoon, tms. No, siitä sitten käynnistyi jonkinlainen sessio. Nereidi otti suihin mieheltä (kondomin kanssa tietenkin). Tämän jälkeen mies veti Nereidin päälleen, ja alkoi naimaan. Minä pyörittelin Nereidin klitorista. Asennot oli sen verran hankalia, että hommat keskeytyi, ja fiilis katosi toisinaan.
Jossain vaiheessa saisoin euton ulkopuolella, ja panin nereidiä takaa hänen ollessa kontallaan etupenkillä.
Aikaa lienee kului ehkäpä tunnin verran, kunnes mielenkiinto lopahti tähän ahtaaseen autopuuhaan. Keräsimme tavaramme, ja mies lähti menemään. Kävelimme läheiseen puistoon, jossa paneksittiin hetken aikaa, ihan seisoviltaan ja takaapäin.

Kuin tilauksesta parkkipaikalle ilmestyi taksi, ja sillä sitten kotiin. Kotona alkoi meidän oma sessio, fantasioitiin ja pantiin varmaankin tunnin verran. Ja jossain vaiheessa nukkumisen keskelläkin heräsin, ja pantiin lisää. Sekä myös herättyämme.
Kuvassa nereidin beba, ja miehen käsi pillussa.

Todistusaineistoa tästä, ei niin sensitiivisestä kimppailusta, tuli kameraan. Kiihottavaa oli itseasiassa se vessapano, ja kuinka nopeasti se pieni heittoni tälle miehelle kääntyikin panemiseksi. Se, että näin konkreettisesti, kun vieras mies pani Nereidiä, ei tuntunut ollenkaan pahalle. Mitään mustasukkaisuutta, tms ei tullut mieleen. Oli kovin kiihottavaa myös nähdä, kun tämä Mies sormeili nereidin pillua, ja myös se, kun Nereidi hyväili miehen kovaa kalua.

Olihan tämä laillaan tälläinen reissu, seikkailu muiden seassa. Seksuaalisesti ei mitenkään kauhean huikea. Vähän sama, kuin kävis nakkikioskilla, vaikka mieluummin menisi parenmaan ravintolaan nautiskelemaan.

Pohdinnan aihe on ehkäpä se, että miksi seksuaalisuus muuttuu alkoholin vaikutuksen alaisena paljon brutaalimmaksi? Tuleeko jokin primitiivinen ja eläimellinen puoli esiin? Selvin päinkin on kyllä hurjaa menoa, mutta ei kuitenkaan näin. Ja kumpikohan on se todellinen minuus, vai kumpikin. Siinäpä pohdittavaa.


Nereidi kirjoitelkoot tunnelmiaan, kun ehtii. Kuvia on tullut otettua aika paljonkin. Tässä silmäniloksi muutamia. <3
Kuvat ovat eräältä hotellireissulta. Ihan varta vasten lähdimme kerran hotelliin, kamerakalustoa mukana.

3 kommenttia:

  1. Täydet pisteet blogistanne teille, jatkakaa samaan malliin! Upeaa avoimuutta, estottomuutta ja selkeää halua nauttia seksistä täysiä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Elämä on seikkailu, järki päässä ja tunteet mukana siitä nauttii aikalailla paljoltikin. Ja oikean kumppanin kanssa asiat vaan luistaa mukavasti. :D Ja hyvää Juhannusta. T: Meripeikko

    VastaaPoista
  3. Ite en pidä alkoholin vaikutuksesta, turruttaa vaikka samalla viekin estoja. Entä jos kokeilisitte tehdä vastaavaa selvinpäin? Siis ehdottaa vieraalle miehelle jotain. Veikkaan, et vois olla vielä kivempaa :) Tai sitten savuseksi.

    VastaaPoista