tiistai 28. maaliskuuta 2017

"Sun vaimos onkin tälläinen pikkulutka".

Tapahtuipa seuraavaa eräänä lauantaina ihan lähiaikoina.

Olimme puhelleet jo viikolla, että jonkinlaista aikuisaikaa pitäisi saada järjestymään. Läheisyyden puutetta ja eroottista kaipuuta oli ollut jo hetken aikaa ilmassa. Alunperin ajattelimme, että otamme viikonloppuna hotelliyön, ja sitten katsotaan, mitä tuleman pitää. Ihan rennoin elkein.

No. Kävipä sitten niin, että lauantaina iltapäivällä, myöhäisen aamiaisen jälkeen, aloimme valmistautumaan lähtemään jonnekin. Nereidi meikkaili tunnin verran, ja minä surfailin, josko löytäisin jonkin kivan tapahtuman. Laihoin tuloksin kuitenkin.

Edellisillan heitto Nereidiltä se, että käytäisi jossain seksishopissa, ihan muuten vaan. Vaikka katsomassa Nereidille sauvaa, kun edellinen on mennyt rikki jo vuosi sitten. (Oli muuten Funfactoryn laite, jonka pitäisi olla kaiketi laadukkaampi, vaan ei ollutkaan) Metroiltiin sinne seksikauppaan, jota ennen kauppaa käytiin ottamassa kuumat rommit, kun oli hieman kolea tuuli.

Seksishopissa ei ollut oikein mitään mielenkiintoista tarjolla. Mukaan tarttui kuitenkin yksi asuste, hieman läpinäkyvä musta ja lyhyt mekko jossa hieman pitsireunoja, sekä iso kaula-aukko. Näitä vaatteita on katseltu myös hieman sillä silmällä, että jos joskus vaikka satumme menemään jonnekin kimppatapahtumaan. Shopin jälkeen menimme toiseen baariin, jossa joimme muutamat oluet.
Olin ottanut mukaan taskuuni kauko-ohjattavan suristimen, (sellainen aika pieni munan muotoinen (ei siis peniksen.. heh) pilluun laitettava juttu, jossa on erillinen kaukosäädin) Tälläinen hauskuus ostettiin joskus viimevuoden puolella, eikä sitä ollut juurikaan käytetty. (Syö muuten patterit tyhjäksi itsestään parissa päivässä) Heiluttelin sitä Nereidin edessä, ja sanoin, että haluisitko laittaa tämän. Ja hän lähti vessaan laittamaan sen pilluunsa.

Sitten tuli päähänpisto: Lähdetäänpä toiselle puolelle kaupunkia, Kaippa siellä jotain on. Ja olikin. Baari, jossa oli täysi meno päällä. Suristimen kaukosäädin oli luonnollisestikin minulla taskussa. Metrossa painelin nappulaa kokeeksi hymy suupielessä, ja huomasin Nereidin alkavan kiemurtelemaan. Orgasmia hän tuskin tuolla saisi, mutta näytti tuntuvan hyvälle. Jännää..

Ravintolassa nojailimme baaritiskiin.  Ihan hyvässä humalatilassa, ja sanoin nereidille, että katseleppa, näkyykö täällä ketään, joka voisi painaa tätä nappulaa tässä kaukosäätimessä. Nereidin pää pyöri. Ehkä tuo herra tuossa melko vieressä voisi olla mielenkiintoinen. Aloimme juttelemaan hänelle. Puhuttiin niitä näitä, mutta homma ei edennyt. Mies lähti yllättäen pois koko ravintolasta. Sanoi kyllä, että oli jokin meno.

No. Suristin on hommattu, ja joku tätä nappulaa saa nyt painaa, mietin mielessäni. Viereen tuli joku isokokoinen tyyppi. Tönäisin häntä, ja sanoin, että katso,tässä on tälläinen nappula. Paina siitä. Mies ei painanut. Sanoin uudelleen, paina siitä ja katsoppa tuon vaimoni kasvoja. Mies ei ehkä aluksi ymmrtänyt mitään, mikä laite on kyseessä. Ja katsoi mua hieman hölmönä. Paineli pari kertaa, katsoi Nereidiä, ja sitten alkoi puhumaan ihan jostain muusta. Kysyi sitten jossain välissä, että onko se laite tuolla pillussa. Sanoin että on. Ja taas puhutaan jostain muusta, politiikasta. heh. Antauduin keskusteluun itsekin, oli sen verran mielenkiintoista.

Tällä välin Nereidi oli iskenyt silmänsä uuteen mieheen. Huomasin, kun lopettelin keskustelua ja käännyin Nereidiin päin. Olimme siis olleet hetken selin toisiimme nähden. Heillä oli keskustelut meneillään, ja ilmeestä huomasi, että tunnelma oli miellyttävä.  Kaukosäädin oli pöydällä, ja taisin toisinaan painaa nappia. Keskustelu katkesi tuolloin, ja Nereidi käänsi päänsä ja hymyili minulle.

Nereidin käsi oli miehen reidellä. (kuva ei ole tilanteesta)

Itse siirryin lähemmäksi Nereidiä, Hänen taakseen. Hyväilin hänen persettä, ja se kiihotti minua. On todella hot tuntea Nereidin beba ja stringit mekon läpi. Tilasin oluen, en kuullut juurikaan, mitä he keskustelivat, koska musiikki oli aika kovalla.
Huomasin, että mies lähti vessaan. Nereidi kääntyi minua kohti, ja sanoi, kasvoillaan hauska virnistys: -Vaimosi onkin tälläinen pikku lutka, ja hymyili päälle.  Kysyin, että kuinka niin? -Kun haluaa panna kaikkia.
Tämä kyllä kiihotti minua, enkä kylläkään olisi ikinä uskonut, että Nereidi sanoisi noin.
Käteni koitti mennä Nereidin hameen alle, ja löytää märän pillun. Mutta Nereidi otti käteni pois. Hän oli keskittynyt selkeästi tähän mieheen. Kysyin vielä, että miten juttu luistaa. Nereidi sanoi, että kyllä tää tästä, mulla on jo käsi tuon miehen reidellä.

Hörpin olutta ja seurailin muuta baarin hulinaa. Mies palasi ja keskustelut jatkui. Käteni siirtyi Nereidin bebalta lantiota pitkin pikkuhiljaa hänen etupuolelle. Muutaman kerran Nereidi torjui käteni. Mutta laitoin uudelleen. Silittelin hänen vatsaa ja reisiä, mitä nyt siitä takaa yletyin ilman sen kummepia temppuja. Istuimme siis baarijakkaroilla "peräkanaa", Nereidi jalkojeni välissä tavallaan.
Sitten tuli mieleen se, mistä joskus tuli kirjoitettuakin. Siirsin kättäni pikkuhiljaa ylemmäksi. Piirsin sormella toisen rinna kaarimaisia muotoja, ihan kuin vahingossa. Nereidillä oli aika vartalonmyötäinen mekko päällä. Sormeni kulki kohti näniä, tunsin sen mekon läpi, ja piirsi muutaman kehän nännin ympärillä. Miehen oli pakko huomata tämä, sillä he istuivat vastakkain.

Keskustelu menikin aikalailla asiaan. Mies ymmärsi, mistä on kyse. Nereidi väisti hieman, ja hän kysyi minulta, mitä meinataan. Halusi tunnustella, että olen juonessa mukana, ja kunnioitti minua selkeästi. Sanoin, että tässä on meillä tälläinen fantasiajuttu meneillään. Jos sinulle sopii, niin voitaisi tehdä jotain täällä ravintolassa. Vaikka koskettelua ja suutelua.
Mies sanoi, että haluaisi, mutta on pari ongelmaa. Hänellä on tyttöystävä, eikä halua loukata häntä. Toisekseen tämä on hänen kantakuppila, ja kaikki tuntee hänet. Joten pienestäkin tulisi liikaa hälyä.

Mies oli todella miellyttävä ja sensitiivinen. Arvostin kyllä hänen päätöstään. Oikean miehen toimintaa tuollainen. Nereidi fiiliksistä en tarkkaan tiedä tällä kohtaa, mutta kirjoittakoon itse kohta. En oikeastaan tiedä, en tullut juurikaan kysyneeksi, oliko heillä mitään muuta pientä fyysistä läheisyyttä, kuin tuo Nereidin käsi miehen reidellä.

Lähdimme ravintolasta, aika hyvässä kännissä. Suristin oli Nereidin sisällä, ja minä painelin nappulaa. Oli todella kiihottavaa nähdä, kuinka Nereidi oli aivan kuumissaan. Menimme yhteen porttikongiin, ja Nereidi nosti hieman hametta, otti suristimen pois, siirti stringit sivuun, ja minä panin takaa. Paikalle kuitenkin näytti tulevan ihmisiä, joten lopetimme.

Jatkoimme kävelyä, enkä varmaan koskaan unohda sitä, kun Nereidi kävelee kiemurrellen kadulla, ja sanoo: Etkö sä voisi panna mua ihan heti vaikka tässä. :) Itseasiassa mikään ei ole minusta niin miehuutta lisäävää, kuin se, että oma nainen haluaa seksiä vaikka kuinka paljon. Siitä tulee sellainen fiilis, että tuo minun naaras kokee minun kanssa olonsa turvalliseksi, ja vapautuneesti haluaa, pystyy haluamaan.

Kävelimme, sormeni oli välillä Nereidin pillussa. Koitimme etsiä puistoa, jossa olisi suojaisampaa paikkaa. Ei löytynyt kuin muutama porttikongi, jossa kävimme panemassa pikaisesti. Juovuksissa kun ei laukea mitenkään nopeasti. :) Ai niin, yhden ravintolan terassilla oli jotain istutuksia (puita). Niidenkin takana kerettiin paneksimaan tovi, ennen kuin taas oli porukkaa häiritsemässä.

Lienee tallentunut metroaseman valvontakameroihin, kun Nereidi istui penkillä reidet levällään, ja runkkaili pilluaan. Välillä hän laittoi sormet mun suuhun. Ja voihki, niin että asemahalli kaikui. Ihan varmasti toisessa päässä olevat ihmiset kuuli tämän. Mutta eivät nähneet. Metrossa ei ollut kuin 1 miesihminen vaunun toisessa päässä. En välittänyt siitä, vaan menin polvilleen Nereidin eteeen, ja annoin hieman suuseksiä. Imin kovaa klitorista ja taisin työntää kieleni pilluun sisälle. (Muistikuvat on hieman hataria.. )


Kotiin päästyämme alkoi todella vapautunut ja kiimainen seksi. Heh, etteikö olisi ollut jo vapautunutta aiemmin.. ) Panin Nereidiä keittiössä jo hieman, tiskipöytää vasten takaa. Kuitenkin oli pelko, että lapset herää, niin siirryimme makuuhuoneeseen. Nereidi tempaisi päälle sen uuden asusteen, ja hänen isot tissit tuli esille todella kiihottavasti. Naimme varmaankin pari tuntia. Nereidin vapautuneisuus ja halu oli toooodella kiihottavaa.
Fantasioimme nussiessa siitä, että jos se mies olisikin lähtenyt ravintolasta mukaan, ja olisimme menneet porttikongiin. Ja minä olisin antanut taskusta miehelle kondomin. Siinä ei varmaan olisi jäänyt epäselväksi, mitä tulisi tehdä. (myöhemmin mietin, että siinä humalatilassa ja kiihkossa olisin saattanutkin näin toimia, ja se olisi ollut kyllä sääntöjemme vastaista.. Nereidi kommentoikoot omassa kirjoituksessaan)

Muistan Neredin sanoja: "Sinä nussisit eka mua takaa, ja se mies panisi mua suuhun. Sinä ruiskuttaisit valtavan spermalastin mun pilluun, ja sitten se mies tulis ja nussisi mun spermasta valuvaa pillua kovalla kyrvällään. Ja sä kovettuisit uudelleen, ja kun se mies naisi mua tosi kovaa ja rajusti. Ja sekin ruiskuttas spermat mun pilluun, niin että sitä spermaa valuu pitkin mun jalkoja. Ja sit sä tuut taas, panet tosi kovaa mun spermaista ja liukasta pillua... ja mä imisin sitä miestä, mä maistaisin se spermaisen kyrvän.. se olis kohta taas ihan kova...

Kello lienee jotain aamulla 8, kun uni kuitenkin vei voiton. Mutta halu jäi. Sen nimittäin huomasin, kun heräsin n. 11.00 maissa kuselle. Tulin takaisin, ja näin Nereidin nukkuvan puolittain kyljellään. Takaa päin näin turvonneet pillunhuulet, jotka kiilteli märkänä.
Painoin pääni takaa Nereidin jalkoväliin, ja kieleni yletti klitorikselle, jota aloin lempeasti nuolemaan. Nereidi alkoi voihkimaan, ja ihan hetken kuluttua työnsin kivikovan kyrpäni hänen märkään ja todella tiukkaan pilluun, ja aloin panemaan aika raivolla. Tämän jälkeen nuolin Nereidille orgasmin.

Iltapäivällä Nereidi totesi, että ei pysty pitämään jalkojaan yhdessä, koska on sen verran hellänä koko alapää. Taisimme kuitenkin naida vielä kerran iltasella. Hieman varovasti. Oli kyllä kullikin hieman arkana.

Tämänlainen tapahtumaketju. :)

Mietittiin seuraavana päivänä, että onko meillä kuitenkin estoja, sillä riittävän humalassa seksuaalisuus on kyllä vapautuneempaa. Itse nautin todella suuresti Nereidin kiihkeydestä, ja varsinkin siitä, että humalassa hän näyttää sen vielä selkeämmin. -Pane mua. Nussi mun märkää pillua kovalla kyrvälläsi. Nämä sanat saa minut kuumaksi hetkessä.

Kiihottavinta varmaankin koko illassa oli Nereidin valtava kiihko. Se sai minut syttymään uudelleen ja uudelleen. Sellainen positiivinen noidankehä, joka ruokkii kumpaakin. Tavallaan tapahtui paljon, vaikka ei oikeastaan paljoa mitään. Tai, no, nuolemista metrossa, seksiä julkisilla paikoilla muutama tunti..

Pikkulutka, hih. Rakastan sua, pikkulutkavaimoni. Ja arvostan rohkeuttasi olla avoin. <3

Uusia kuvia ei ole tekstin sekaan. Kelvatkoon noi vanhat. Olis hauska kuvata lisää, mutta ei oikein ole ollut sopivaa tilaisuutta.
2 kommenttia:

  1. Mä rakastan teidän blogia! Ihanaa että ootte hulluina toisiinne. Ihanaa että seksiblogia kirjoittaa PARISKUNTA. Kirjoittakaa lisää! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kirjoitellaan lisää aina kun ehditään. :)

    VastaaPoista