torstai 3. syyskuuta 2015

Alkukesän seksiretki

Kesä, lämpö ja aurinko saa aina minun hormonini hyrräämään entistä enemmän.Vaatteet vähenee, auringon valo saa silmät sirrilleen ja tulee sellainen kivan hömelö ja pehmoinen olo. Lämpöiset illat, kuutamouinnit, seksiä milloin missäkin. Aah...

Suomen Kesä 2015 jää kyllä muistiin, kylmä hyyhmä, terävä tuuli joka tukkii suut ja säälimätön sade.

Onneksi me Meripeikon kanssa lämmiteltiin toisiamme. Vaikka heinäkuisen illan punaviinit maisteltiin veneen kannella, pilkkipuvuissa. Talviturkki heitettiin yhdessä tuumin, elokuun puolessa välissä.

Mutta kivoja kesäseksisessioita, niistä voisin kertoa. Olkoon tässä niistä ensimmäinen:

Joskus siinä ihan kesän alussa, olin kotosalla itsekseni (ja lapsikatras tietty). Meripeikko oli työreissulla.
Tekstailu alkoi normaalin viattomasti kesken työpäivää. Ikävän ja rakkauden ilmaisuilla. (Meillä on paljon pientä toisemme huomioimista, tekstareita pelkällä sydämellä tai jos on kiire niin "raks" kertoo kaiken :))

Viesteistä tuli kuumempia ja kuumempia. Haluan naida sua. Haluan että sä panet mua kovaa. Kiemurtelin kotona, ja tiesin Meripeikon olevan tulossa. Kiemurtelin koska en kiihkoltani pysynyt paikoillani.
Haluaisin että sä istuisit mun kivikovan kyrvän päälle, suutelisin sua, puristaisin sun kiihottavaa pebaa.
Ja mä sykkisin litimärkänä sun kullin ympärillä.Meripeikko lähetti tämän kuvan. Eikä muuta tarvinnut. Koko lantioni oli aivan liekeissä, kiima melkein sattui.

Pikasuunnitelma pikapanolle. Meripeikko pysähtyy kauppaan. Minä sanon lapsille että menen Meripeikkoa vastaan portille ja mennään käymään kaupassa.

Halusin ratsastaa tuon ihanan kullin päällä. (Muita järkeviä ajatuksia ei juuri ollutkaan). Riisuin farkut ja pikkarit pois. Vaihdoin stay upit ja hameen tilalle. Sipsutin pihan poikki ja Meripeikko kurvasi portille. Hän tuli autosta halaamaan, suutelemaan. Halaus oli vaativa ja kiihkeä, sisältäen salaisen pepun puristuksen. Josta seurasi kulmien kohotus, ei pikkuhousuja??

Hyppäsin Meripeikon viereen autoon, ja auto suunnattiin kauemmaksi kohti pikkuteitä. Avasin Meripeikon housuja posket punaisina kiihkosta. Hyväilin ja runkkasin kovana seisovaa kaluaan. Kurvasimme syrjäiselle tielle, ja imin Meripeikon ihanan isoa kullia. Meripeikko avasi rintsikkani, ja puristeli kovia nännejäni. Suutelimme rajusti, kiihkeästi. Nousin hajareisin Meripeikon syliin, ja upotin kullin märkään ja turvonneeseen pilluuni. Meripeikon iso kalu tekee välillä kipeää, tällä kertaa en edes huomannut kipua. Tai sitten se vain sekoittui nautintoon. Ratsastin rajusti, Meripeikko puristeli peppuani ja voihki nautinnosta. Auton ikkunat olivat huurussa ja koko auto heilui. (Siinä tilanteessa olisi ollut aivan sama, mikäli joku koiranlenkittäjä olisi meitä taivastellut ja päivitellyt. Todellakin aivan sama). Meripeikko nosti minut pois päältään, ja totesi määrätietoisesti: Haluan naida sua ulkona. Ulkona hän painoi minut kasvot auton kylkeä vasten, nosti hameeni ylös, ja painautui minuun takaapäin. Meripeikko pani pilluani kovaa ja vaativasti, piti toisella kädellään hiuksistani kiinni. Voihkin, enkä tajunnut todellisuudesta yhtään mitään. Niin taivaallisen kiihottavaa ja kiimaista. Halua ja rakkautta. Sellaista, ettei ulkomaailmalla ole mitään väliä, millään muulla ei ole mitään väliä.

Ajettiin kotiin pöllämystyneinä. Kannettiin Meripeikon ostamat kauppakassit sisään, ja siirryttiin hetkeksi perhe-elämään. Tosin ne katseet, hymyt ja suudelmat piti meitä vielä hetken omassa rakkausmaailmassamme. Jollen nyt ihan väärin muista, niin sängyssä otettiin vielä toinen kierros.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti