torstai 13. elokuuta 2015

Mmf ja ajatuksia Meripeikolta

Tovi on taas vierähtänyt tässä kirjoittelussa. Elämä on kyllä maistunut hyvälle, ja seksuaalisuutemme myös. :)

Tässä kerran pohdittiin taas tuota kimppaseksiä, mmf -asiaa, joka näyttää olevan meidän kummankin fantasia. mehän sovimme selkeät rajat asioille, jos jotain on tapahtuakseen. Rajat ovat tuoneet turvallisuuden tunnetta.

Lueskeltiin toisten ihmisten kokemuksia, ja useita pieleen menneitä mmf -kokeiluja. Tulimme hyvin voimakkaasti siihen johtopäätökseen, että tilanteen pitää olla spontaani. Ennalta sovitusti seksistä tulee helposti suoritus, ja sitä me ei haluta. Suorittaminen ei ole nautinnollista. Eikä ole mitenkään houkuttelevaa kerätä kokemuksia vain kokemusten vuoksi.

Kuvittelimme erilaisia tilanteita:

1. Tapaammem netissä jonkun, ja sovimme treffit hotelliin. Jos homma miellyttää kaikkia, niin sitten siitä sänkyyn vaan.

-Ajatukset tästä on juuri se "tekemällä tehty" tilanne.  Kaikki tietää, mistä on kyse, ja mielikuvissa oleva kipinöivä eroottisuus ja tilanteen kehittyminen ei ehkä vastaa todellisuutta, josta saattaa tulla pettymys.

2. Jossain bileissä jatkoilla päädytään sänkyyn jonkun tuntemattoman tai tutun ihmisen kanssa. Tässä alkoholilla on varmastikin osuutta asiaan.

-Alkoholi ei ole hyvä juttu, ainakaan liikaa käytettynä. Tilanne saattaa seuraavana päivänä selvin päin aiheuttaa negatiivisia fiiliksiä itse kullekin. Turvaseksi saattaa unohtua, etc. Eikä seksistä pysty monestikaan nauttimaan kännissä.

3. Paras ja eroottisin tilanne lienee sellainen, että väreilyn aistii ilmassa. Voisi kuvitella vaikka, että on oltu Nereidin kanssa jossain bilettämässä, ja jääty yökylään. Seuraavana päivänä pikku rapuloissaan ihmiset makoilee ja heittää läppää. Tai meille on tullut joku ihminen jatkoille. Loikoillaan Nereidin kanssa, ja toki minun tekee häntä mieli, ja saatan hyväillä hänen niskaa ja rintojaan vaatteiden läpi. Ilma sakenee hiljakseen eroottisesta latauksesta, ja johtaa siihen, että vieressä makoileva mies alkaa piirtelemään nereidin käsivarteen sormellaan.
Pikku hiljaa kosketukset muuttuu eroottisemmiksi, minun, Nereidin ja sen vieraan miehen. Samalla saatetaan heittää vitsiä jostain asiasta, jne. Ja tilanne on hyvin kuuma kaikin puolin.
Oleellisinta tässä on se, että tilanne kehittyy itsekseen, jos on kehittyäkseen. Kaikkien vapaasta tahdosta, ilman mitään ennalta sovittua.
Nereidin sexyt pitsit... ah.. :)

Tässä on meillä kuitenkin sovitut rajat. Suuteleminen on ok. Sormettaminen ja käsillä hyväileminen on ok. Mutta panemista ei, eikä suuseksiä.  Ja jos minulle tai nereidille tulee huonot fiilikset, niin homm alopetetaan siihen. Kellekään ei jää pahaa mieltä. Jotenkin kumpikin näemme tilanteen näin hyväksi. Vaikka fantasioissa tilanne meneekin pidemmälle.

Onko fantasia kuitenkin tarkoitettu fantasiaksi?
 Näistä ajatuksistamme voisi tulla johtopäätökseen, että itse fantasiaa hipominen, tavallaan lähestyminen ja kaikki fiilikset, mielikuvat ja muu ihan vaatteet päälläkin, on jopa kiihottavampia kuin suora toteutus. Lieneekö fantasia kuitenkaan tarkoitettu toteutettavaksi? Mene ja tiedä. Se selviää vasta, kun tilanteet on käsillä. Tai sen jälkeen, mitkä on fiilikset.
 Ja mitä sitten, kun fantasia on osin toteutunut? Häipyykö fantasia mielestä, kun se on realistisoitunut jollain tavalla. Laillaan se on tipahtanut sieltä unelmapilvestä maanpäälliseksi, josta on konkreettiset muistot. Vai jatkuuko se samanlaisena, eikä koskaan tavoita realismia? Hmm..

Aisuri, eli cuckold ?
Selkeästi mmf -kuvioissa esiintyy aisankannattajamaista tyyliä paljon. Eli mies kiihottuu siitä, kun vieras mies panee hänen vaimoaan. Välttämättä aisuri ei edes osallistu koko aktiin mitenkään. Aisurihommat voi mennä myös niin, että mies odottaa kiimoissaan kotona, kun vaimo on sängyssä vieraan miehen kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole meidän fantasia millään muotoa.

Oma ajatusmaailma on se, että Nereidi saa nautintoa, ja me tehdään yhdessä tämä. Jaetaan kokemus henkisestikin. Edellä kuvaamani tilanne on jo kiihottava ihan sen ilmassa leijuvan kiihkeyden takia.  Itseäni ei kiihota ajatus juurikaan, että Nereidi kävisi jossain vieraissa, ja minä odottaisin kotona. Se ei ole yhteistä puuhaa. Eikä se ole Nereidinkään toive.

Kimppa rikkoo parisuhteen?
Ymmärrän hyvin, kun joku on sanonut, että jonkinasteinen kimppa on saattanut syventää parisuhdetta. Silloin kun asiat menee omalla painollaan, kunnioitetaan toisiamme ja kimpan lähestyminen ja fiilistely on kummallekin sellaista itsetutkiskeluakin, oman seksuaalisuuden toteuttamista yhdessä toisen kanssa. Yhdessä kiihottumista, ja hyvinkin aran henkilökohtaisen asian jakamista luottamuksellisesti itselleen tärkeän ihmisen kanssa. Voisiko sanoa, että fantasian ja sen mahdollisen toteutuksen emotionaalinen jakaminen itselleen erittäin tärkeän ihmisen, eli puolison kanssa, aiheuttaa paljon suuremmat fiilikset, kuin itse tapahtuma. Tämä on jotenkin vaikea pukea sanoiksi, mutta ehkä asia rivien välistä ilmenee. :)

Ja ymmärrän myös sen, että kimppa saattaa rikkoa suhteen, tai ainakin aiheuttaa pysyvät traumat. Jos mennään tekemään tekoja pelkän kiiman vallassa, henkinen puoli saattaa jäädä kauas taakse.

On myös jännä ilmiö, että näköjään liki tuntemattoman kanssa asian voi helpommin jakaa. Vaikka se on hyvinkin henkilökohtainen. Tämä johtunee siitä, että tuntematon ihminen tai pari ei ole niin tärkeä, kuin vaikka oma parisuhde. Tuntemattomille vaikka netissä kimppaseksin ehdottaminen ei uhkaa itselleen tärkeitä asioita. Joskin saattaisin väittää, että tälläiset tuntemattomien kanssa laatu saattaa jäädä huonoksi. Itselläni tästä ei ole kokemusta, mutta nettiä lueskelleena tälläinen käsitys on tullut.

Yhdessä fiilistellen
On laillaan kovin hienoa, että pystymme nauttimaan tälläisistä fantasia-asioista yhdessä, eikä ne jää pelkästään oman pään sisälle itsetyydytystilanteisiin meillä kummallakaan. Monesti, kun puhumme näistä fantasioista, ainakin minulle tulee kovin läheinen olo Nereidin kanssa. Tuntuu siltä, että en ole outo, ja minut hyväksytään. Ja tälläinenkin aika normaali fantasia on kuitenkin aika arka ja henkilökohtainen asia. Jos nereidi tuomitsisi minut jotenkin oudoksi, en uskaltaisi olla näin avoin, edes täällä blogissa. :)
Ja lisää kuvia tekstin kevennykseksi. Beba,  joka sytyttää mut kyl heti.

Lopuksi vois sanoa, että itse matka fantasian edes osittaiseen toteuttamiseen saattaa olla paljon kiihottavampi, kuin itse määränpäässä oleminen. Näin ajattelen.

1 kommentti:

  1. Kiitos aviomiehelleni Meripeikolle, allekirjoitan tekstin täysin.
    /Nereidi

    VastaaPoista