lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kahta samanlaista kertaa ei ole...

On se jännää. Me panemme paljon. Kahta samanlaista kertaa ei kuitenkaan ole ollut kertaakaan.
Juuri pari päivää sitten oli taas uutta, todella kiimaista meininkiä.
Kaikki alkoi jotenkin yhtäkkisesti illalla suihkun jälkeen. Niin, me muuten käymme aina yhdessä suihkussa, joskus pesemme toisemme, tai muuten vaan jutellaan. Mutta asiaan. Nereidi oli tulossa sänkyyn, ja konttasi ylitseni. Minä vedin hänet kasvojeni päälle, ja aloin suutelemaan reisien sisäpintaa edeten pillun suuntaan. Makasin siis hänen allaan mutta ei 69:ssä, vaan toisin päin.

Kieleni löyti  paisuneen klitoriksen (joka on muuten aivan helvetin kiihottava mielestäni) ja aloin nuolemaan sitä aika pehmeästi. Pyörittelin kieltä klitoriksen ympärillä, vällillä nuolin pitkiästi koko pillun alalta. Toisinaan imin koko pillua suullani, ja kieli teki voimakkaampia huolaisuja klitoriksen alta.
Hyväilin myös sormilla pillun aukon ympäriltä, ja huomasin Nereidin olevan aika kuumissaan jo. Itse olin tästä niin kiihottunut, että kaluni osoitti kivikovana kohti kattoa. Kovin kaukana ei ollut orkku minullakaan tuossa tilanteessa. Eikä mennyt varmaan kuin muutama minuutti, niin nereidi sai  voimakkaan orgasmin. Hän painoi pillunsa vasten suutani ja tuli. Hän yritti kannatella yläruumistaan käsillä tuossa konttausasennossaan, kiemurteli villisti ja hän pidätteli hengitystä, kunnes lysähti patjalle.
Ajattelin työntää kaluni häneen takaapäin, sillä tiedän, että Nereidin orkku saattaa jatkua tosi pitkään, kun alan panemaan. Ja tällöin Nereidin pillu tuntuu ihan sairaan hyvälle kaluni ympärillä. Mutta jostain tulikin päähänpisto, käänsin kiemurtelevan nereidin päälleni ja sanoin: Ime tota mun kovaa kyrpää. :) Ja nereidi imi. Ynisi, kiemurteli ja imi. Välillä runkkasi aika rajusti, voihki, katsoi kivikovaa kyrpääni himoiten ja taas imi.

Koskaan ei ole suikkari ja runkkaaminen tuntunu näin hyvältä.  Koin itseni 100 % halutuksi, Ja koin, että Nereidi haluaa ihan jumalattomasti mua ja mun kyrpää. Hän oli jotenkin välitilassa, orgasmin jälkeisessä kiimassa, ja odotti että työnnän kyrpäni hänen turvonneeseen ja valuvaan pilluun.

Ja niin teinkin. Kiepsahdin Nereidin taakse, ja asetin kyrpäni pillun huulille. Sitten ihan tosi hitaasti työnnyin sisään, ihan pohjaan saakka. Tässä meni varmaan minuutti tai kaksi liikkumatta.. Nereidi voihki, tärisi ja hänen kädet oli puristuneet nyrkkiin.. pillu sykki ja puristi kyrpääni liki niin, että sattuu.  Ja kun puristus tulee vielä kalun juureen, niin se paisuu entisestään. Ihan kuin olisi tiukka penisrengas.. Ah..
Sitten taas hitaasti ulos.. sentti sentiltä.... Oli niin herkillä, että jokainen pienikin liike tuntui valtavan suurelta tajunnan täyttävältä euforialta.
Tätä kiimaista fiilistelyä kesti varmaan 15 minuuttia.. kunnes aloin panemaan nopeammin. Orgasmi alkoi lähestymään, se tuntui tulevan jostain todella syvältä.. Nereidi taisi tulla toisen, tai kolmannen kerran, en sitä enää huomioinut, koska olin niin hurmiossa itse. Vedin kaluni pois Nereidin pillusta viime hetkellä, ja ensimmäinen spermalasti lenti Nereidin pään ohi seinälle. Toinen hänen hiuksiin, ja loput selälle. (meillä ei ole ehkäisyä, siksi näin)
Sitten lysähdin osittain Nereidin päälle. En voinut muuta kuin hengittää. Kaikki muu maailma oli hävinnyt hetkeksi kokonaan. Vain Minä ja Nereidi, ja hyvin voimakas läheisyys. Kädelläni pyyhin hänen hiuksiaan, ja kuuntelin hänen vielä levotonta hengitystä hetken, kunnes nukahdimme

Tämä oli jotenkin niin voimakas kokemus,  kokonaisvaltainen todellakin. En ole kyllä koskaan kokenut tälläistä avointa ja luottamuksellista kiimaa, silkkaa nautintoaa, tyydytystä, heittäytyimistä.. ja kyllä se vaan niin on, että tälläistä ei koe, ellei ole syvä luottamus ja avoimuus kumppaniin. Parisuhdeseksi on kyllä maailman parasta!

Jos tilannetta vielä katsoo miehen kestävyyden kannalta, niin tuo Nereidin voimakas imeminen ja runkkaaminen tuossa välissä, niin, meinasin saada orkun siinä. Mutta ihan miehille vinkiksi, jos on tulollaan, niin vaihtaa vaikka asentoa jolloin taas kestää vaikka kuinka.

Ja joo, odottelen kovin, että pääsemme yhdessä jonnekin vuorokaudeksi. Risteily, hotelli, tms.. Tekisi mieli paneksia vaikka koko vuorokausi.... Hieman irti arjesta ja aivot pellolle.. Ja mä haluaisin myös valokuvata Nereidiä. Saisi tännekin jutun täytteeksi uusia kuvia. Oikeastaan kuvaushetkiä meillä ei ole ollut ollenkaan.

Pari kyssäriä Nereidille..

Oliko sinusta tämä sessio, jos niin nyt voi sanoa, jotenkin poikkeuksellisen erilainen?
- Oli siinä kyllä jotain erityistä. Kuten Meripeikko jo aiemmin totesi, jokainen kerta on aivan erilainen aikaisempiin verrattuna. Itselle jää kyllä päällimmäisinä mieleen sellaiset kerrat, joissa on joku erityinen tunne ja/tai tunnelma. Kun se rakkauden ja intohimon sekamelska saa kiimasta huurteiseksi.

Haluaisitko useammin ensin orgasmin, vaikka sauvalla, nuolemalla, jne, ja sitten vasta aletaan paneksimaan? eli vähän toisinpäin, kuten miehillä, joilla orkku tulee viimeisenä?
-  Tämäkin asia - kuten minun mielestäni moni muukin seksiin liittyvä asia - on monipiippuinen. Joskun se laukeaminen siihen alkuun avaa orkkupadon. Minä vain tulen ja tulen ja tulen. Tämä voi olla jopa niin hurjaa, että olen pari kertaa joutunut pyytämään Meripeikkoa olemaan panematta. Olla hetki ihan hiljaa. Koska se padon purkautuminen voi oikeasti pelottaa. Pelko että pälli leviää, joku suoni katkeaa päästä. Hihhih.
Välillä taas on ihana olla siinä orkun lähimaastossa pitkiä aikoja, ja tulla sitten siinä lopussa.
Mutta siis kyllä, välillä on aivan ihanaa saada orgasmi siihen alkuun.
Sopivasti kaikkea varioiden, siitä on loistava seksielämä tehty.3 kommenttia:

 1. Toimiiko nämä kommentit? Olen seuraillut tätä blogia jonkin aikaa. Jos kirjoituksenne on totta niin teillä on harvinaisen hyvä seksuaalisuus. Olen nelikymppinen mies ja kohdalleni on sattunut ilmeisesti vain estoisia naisia. Exän kanssa ei puhuttu mitään eikä koskaan. mmf kimppa on ollut mielessäni pitkään ja nyt sinkkuna sen aion todennäköisesti toteuttaa. Juttujanne on mukava lukea ja jatkakaa samaan malliin. Nereidille: Olet aika kuuma. Meripeikolle: Olen ehkä vähän kateellinen. Mutta ei pahalla asenteella. T: M40

  VastaaPoista
 2. Heippa! Kiitos kommentistasi, kiva kun tätä luet!
  Ihan totisinta totta nämä meidän kirjoituksemme ovat. Kirjoitetaan kuitenkin myös niistä ei-niin-onnistuneista asioista.
  Näin naisena arvioisin että naisen (kuin miehenkin) estoisuudesta on mahdollista päästä eroon. Mutta tämä vaatii todella kovaa luottamusta, ja varmaan aikamoisia keskusteluita. Silloin uskaltaa olla avoin ja "antaa palaa" pelkäämättä tuomitsemista.
  TAI sitten vaan satsata sellaiseen suhteeseen, jossa nämä asiat ovat jo edes orastavasti esillä. Tarkoitan tällä Sitä Oikeaa ja Sen Oikean löytymistä :)
  Kiva jos olen mielestäsi kuuma, Meripeikolle ei kannata olla kateellinen - en varmasti ole ainoa nainen jolla on voimakas seksuaalisuus ja joka on sen suhteen avoin. Toivottavasti sinäkin löydät omasi!
  /Nereidi

  VastaaPoista
 3. Hyvä blogi ja hyvää tekstiä. Kivaa lueskeltavaa... nauttikaa ;)
  Seksiseura Dreamland

  VastaaPoista