tiistai 9. joulukuuta 2014

Vilauttelua eli naisen ekshibitionismi

Nyt viime päivinä ollaan Meripeikon kanssa juteltu seksifantasioista. Paljon.
Kaikki lähti tästä kimppaseksi-ajatuksesta. Taas yksi jännä oivallus parisuhteesta. Että meidän fantasiat kohtaavat, siis nehän ovat miltei identtisiä! On se avoimuus vaan niin kaikenkattava asia. Aikaisemmissa suhteissani ei kyllä moiselle avoimuudelle ole ollut mahdollisuutta, siksi (ja myös miljoonan muun asian vuoksi) tämä onkin se maailman parhain ja ihanin suhde.
Puhuminen ja asioiden jakaminen on syventänyt rakkauttani Meripeikkoon vieläkin enemmän. Maailman ihanin mies!

Sitä kolmen koplaa ollaan käsitelty aika paljon. Tänään matkalla ruokakauppaan puhuttiin muista fantasioista. Vienosti kerroin (kaupan parkkipaikalla, hih) yhdestä fantasiastani jossa Meripeikko on mukana. Tämä fantasiani on "aiheuttanut" minulle monen monta orgasmia:

Ollaan jossain bileissä (tai baarissa). Ympärillä on paljon ihmisiä, pöytien ääressä, sohvilla. Puheensorinaa ja välillä jossain yltyy iloinen naurunremakka. Musiikkia. Istutaan Meripeikon kanssa pöydän ääressä. Jutellaan siinä pöytäseurueessa kevyesti kaikenlaista. Meripeikko pitää välillä kättään lanteillani, minun käteni on hänen reidellään. Tai välillä suukotellaan kevyesti. Siis juuri niin kuin toimimme ihan in real life :)

Minulla on päälläni musta mekkoni, vartalonmyötäinen lyhyt mekko jossa on leveä pitsireunus. Stay-upit ja kunnon korkkarit. Erkanen seurueesta siirtyäkseni naistenvessaan. Takaisin tullessa minulla on stringit tiukasti nyrkin sisällä. Kukaan ei huomaa. Ei myöskään Meripeikko, kunnes vaivihkaa otan hänen kätensä käteeni ja sujautan stringini hänen käteensä. Meripeikon ilme pysähtyy, mutta ihailtavalla tyyneydellä hän siirtää stringini housujensa taskuun. Huomaan samalla että peikkoni housuissa pullottaa... Omat poskeni tuntuvat kuumenevan, ja alapäässä alkaa tuntua tuttu sykkiminen. Istahdan takaisin Meripeikon viereen. Vastapäätä istuu sohvalla ja parilla nojatuolilla muutama tuntematon mies. Yksi näistä miehistä katsoo ohimennen kohti pöytäämme. Siirrän jalkaani polvelta toiselle, ikään kuin aivan hienokseltaan viestittäen ettei hameen alla ole yhtikäs mitään. Double check... mies kääntää nopeasti päänsä takaisin ja on todella hämmentyneen oloinen. Siirrän Meripeikon käden reidelleni ja käännähdän niin että hameen toinen reuna nousee ylemmäs. Huomaan nyt vastapäisen miehen tuijottavan minua miltei koko ajan. Ajoittain hän hajamielisesti kommentoi jotain seurueensa juttuja mutta katseensa kiinnittyy minun alapäätäni kohti. Keskustelemme Meripeikon kanssa omassa seurueessamme täysin normaalisti, ilmekään ei värähdä. Samalla Meripeikko hivelee jalkaani, reittäni pitkin yhä ylemmäs. Hänen sormensa tavoittaa jo kostuneen pilluni. Nostan polven pois toisen päältä, päästän Meripeikon sormet määränpäähänsä. Vastapäinen mies ei voi olla huomaamatta pikkareitteni puuttumista. Vilkaisen nopeasti, ja kyllä - mies tietää hyvin tarkkaan missä mennään.

Kuiskaan Meripeikolle korvaan kutsun ulos, vaikka tupakkatauolle. Nousemme pois pöydästä ja Meripeikko kaappaa minut suurten käsivarsiensa syleilyyn, maistan suudelmassa hänen kiihkonsa. Siirrymme ulos, jossa on muutamia muitakin tupakoimassa. Nurkan takana ei ole ketään... Meripeikko kääntää minut seinää vasten, avaa housunsa ja nostaa hameeni lantioilleni. Ja nai saaden minut aivan pyörryksiin nautinnosta. Huomaan kesken kiihkeän panemisen sen vastapäisen miehen seisovan vieressä. Hänen tulisissa silmissään paistaa halu. Jatkamme naimista, Meripeikko on kivikovana ja oma märkyyteni valuu reisiäni pitkin. Mies katsoo kysyvästi Meripeikkoa, ja sanaakaan sanomatta siirtää voimallisesti mekkoni yläosaa jotta rintaliivini paljastuvat. Hän ottaa rintani esille ja hyväilee niitä aukaisten toisella kädellään housunsa, ja ottaa kovan kalunsa esille. Tämä mies puristelee rintojani, kumartuu suutelemaan minua ja runkkaa kovaa kulliaan...

Siihen tämä fantasia oikeastaan sitten loppuukin. En tiedä miten tuo tuosta voisi jatkua. Jatkuisiko se niin että mies hyväilisi ja suutelisi minua Meripeikon naidessa rajusti. Ja runkkaa itseään. Vai tulisiko vieras mies mukaan, työntäisi kullinsa suuhuni ja sen jälkeen naisi minua...

Kiihottavinta tässä oli se seksuaalinen jännite. Se että vilauttelin. Olen monestikin haaveillut rohkeudesta tehdä niin. Aiemmin minulla on ollut kokemusta tästä "julkisesta hivelystä", ja se olikin aika kiihottavaa. Mutta nyt ei kyse ole siitä julkisesta sormettamisesta/runkkaamisesta. Vaan siitä että joku ulkopuolinen näkee ettei minulla ole mitään alusvaatteita. Joskus olen myös itseäni tyydyttäessä haaveillut siitä, että joku näkee, tirkistelee, kun sormetan itseäni. Tai joskus suihkun jälkeen olen herkutellut ajatuksella, että joku näkee kun nostan toisen jalkani sängylle ja levitän vartalovoidetta keholleni.

Luulen että tätä vilauttelemisintoa löytyy naisilta melko paljon. Ei se rajaton rusketus muuten tulisi mieleen. On ihana olla miehen seksuaalisen kiinnostuksen kohteena.

Kun mies vilauttelee itseään, hänen kimpussaan ovat ISIS, kansalliskaarti, FBI ja Putinin ydinohjukset. Kun nainen vilauttelee, jokaikinen mies toivoo olevansa silloin näkemässä.
Heh - onneksi olen nainen.

Ja nyt meripeikko kommentoi tätä puolikovana. Toi fantasia oli kovin kiihottava, Itseasiassa se todellakin oli yhteinen,  tai siis kumpikin oli sitä ajatellut.
Taitaa mennä tuo fantasia jo kimppaseksin puolelle, ainakin lopussa. Mutta tuohon asti, kun vilautellaan miehille, ja mies saattaa tulla koskettelemaan,, se on hyvinkin kiihottava mielestäni.

Huomion keskipisteenä olemisesta tässä kaiketi on kyse. Nainen haluaa tulla halutuksi, ei siinä ole sen kummempaa. Ja hyvän kumppanin kanssa turvallisessa ympäristössä, järki päässä se on varmastikin ihan normaalia. Luulen,että tällä kohtaa naisilla on hyvin estynyt ajatusmaailma. Joku saattaa mielessään ihan salaa ajatella, mutta hylkää ajatuksen heti: Herranjumala, sehän ei ole soveliasta, ties miksikä huoraksi oma mieskin luulee. :)

Toimeksi:
No, päätimme niin, että jossain ravintolassa tätä kyllä kokeillaan, Silloin kun mieli fiilis on hyvä. Raportoidaan tilanteesta sitten :) Kuvittelen tilanteen jotenkin näin:
Istutaan pöydässä, jo muutenkin hieman kiimaisena. Suudellaan välillä. Ihan rauhassa Nereidi avaa hieman sääriään puolittain pöydän alla ja minun sormeni liukuu kiimasta kostuneeseen pillun huulille. Sormeni alkaa pyörittelemään klitorista määrätietoisin liikkein. Nereidi koittaa olla paikallaan, niin että kukaan ei huomaisi mitään. Tiedän, että se on Nereidille vaikeaa, ja väkisinkin hän kiemurtelee. Koitetaan tehdä asia niin, ettei kukaan tavallaan huomaa, Mutta huomaahan sen. Välillä lopetan, juodaan viiniä tai olutta.
Suutelen taas... ja laitan sormeni uudelleen Nereidin jalkoväliin. Se joku, joka asiaa tarkkailee, näkee Nereidin ilmeestä kiihottuneisuuden. Hän näkee, kuinka silmät menee kiinni, huulet kaareutuu, pää taipuu hieman taaksepäin, Ja kasvoille tulee nautinnollinen ilme. Hän näkee, kuinka kaula alkaa punoittamaan kiihotuksesta ja kovettuneet nännit alkaa näkymään paidan läpi. Oma kyrpäni on tässä vaiheessa kova kuin rautakanki... :) Nereidi saattaa tarrautua siihen farkkujeni läpi.

Tämä kolmas osapuoli, luulen, että hänkin on aika kiihottuneessa mielentilassa. En tiedä, mitä tässä sitten tapahtuu.. Toden näköisesti lähtisimme Nereidin kanssa etsimään jotain syrjäisempää paikkaa, jossa panisin häntä. Wc, jokin nurkkaus, tms. Voisin ottaa hänet edestäpäin seinää vasten, tai takaapäin.
Tai sitten.. kiihkoilemme siinä niin kauan, kun tämä kolmas osapuoli tulee luoksemme. Hän on varmaan jo tajunnut, että on jotenkin osallinen tätä hommaa. Hän istuu viereemme, niin että nereidi jää meidän väliin. Keskustelemme jotain, ja hänen käsi alkaa hyväilemään nereidin reittä. Tilanne on sähköinen. Mies juttelee kanssani lisää jotain,  hymyilee minulle. Nereidi nojaa taaksepäin. Oma käteni on Nereidin toisella reidellä, sormet pillun huulilla. Mies siirtää kättään, ja tunnen sormemme osuvan yhteen pöydän alla. Minä vedän käteni hieman pois, ja miehen sormet painuu Nereidin litimärkään pilluun. Nereidi on jo hieman muissa maailmoissa, ja minä katselen ympärillemme, huomaako kukaan muu. :)
Mies sormeilee Nereidiä, ja suutelee samalla häntä.  Sanon Nereidille korvaan, että lopeta. Nereidi tarttuu miestä kädestä, ja siirtää sen pois jalkovälistään, vaikka ei ehkä haluaisi, ja koittaa ryhdistäytyä. On mielestäni Nereidin homma lopettaa tilanne. Jos sen teen minä, niin saan vain "mustasukkainen ukko" maineen tältä mieheltä
Tässä vaiheessa vaihtoehtoja on kaksi. Karistellaan miekkonen porukasta ja lähdetään kahdestaan panemaan ihan vitusti jonnekin kulman taa, Tai sitten se, että se mies tulee mukaan. Mutta .
En halua, että  ihan tuntematon mies panee ihan tuosta vaan Nereidiä. Meillä on pelissä koko elämä, ja esim jokin sukupuolitauti tekisi tälle meidän seksuaalisuudelle niin hirveesti hallaa, Suhteemme on ihan paras, kaunis ja niin syvällinen. Mikään muu ei ole niin tärkeää, kuin suhteemme ja rakkautemme. Se mahdollistaa kaiken tämän ainutlaatuisen seksuaalisuudenkin.

Tämä meni oikeastaan aika fantasiapohjalle nyt, mutta pointti lienee tuli selväksi. Itseasiassa naisten terveestä ekshibitiosta on aika vähän juttua. Se joko tuomitaan sairaaksi, tai muuten kummalliseksi. Omasta mielestäni siinä ei ole mitään sairasta, joskaan sen ei tarvitse kaikilla mennä niin pitkälle kuin tuo äskeinen fantasia. Kukin tavallaan. Ja kuuluuhan naiseuteen se, että haluaa olla halun ja kiinnostuksen kohteena.

Meripeikko kiittää ja kumartaa, lähtee suihkuun Nereidin kanssa. Muistelee viimeyötä, jolloin tuli Nereidin rinnoille, kun Nereidillä on menkat, ja sängyssä naiminen on hiukka sotkuista.

Edit: Näistä meidän fantasioista puhuminen on kiihottanut meitä niin paljon, että ollan paneksittu kuukautisista huolimatta joka päivä, lähinä suihkussa kylläkin. Nuo kuukautisajat nimittäin ovatkin olleet meille niitä ainoita päiviä, jolloin ei olla seksiä harrastettu. Äskenkin Painoin Nereidin suihkun seinää vasten, ja hn sai ihanan orkun ihan muutamassa minuutissa... Nyt odottelen täälä sängyssä, jos minäkin saisin jotain vielä....

Kommentteja alle tai mailiimme saa heitellä. maili löytyy yhteystietosivulta. :)

4 kommenttia:

 1. Kiihottavaltahan tuo kuulostaa ja itsellä on joitain hieman samantapaisia. Ehkä johonkin asti voisi reaalielämässäkin toteuttaa, mutta tosiaan ei sitä ihan noin vain viitsisi kenenkään satunnaisen kanssa mihinkään varsinaiseen ryhmäseksiin ryhtyä.. Mutta fantasiana menee siis oikein hyvin. ;) t. eräs nainen

  Ps. Kiva blogi teillä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista. :) Lueskelimme myös teidän blogia, hyvää asiaa.

  VastaaPoista
 3. Mitäpä jos tuo kolmas olisikin nainen, joka hyväilee? Ei pelkoa joutua saamaan vierasta kankea. ;)

  VastaaPoista
 4. Sopii varmaan bi-naisille. Minä olen täysin hetero ;) /Nereidi

  VastaaPoista