sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Toinen mies - kolmas pyörä - threesome. Yy-kaa-koo.

Tässä alussa tulee Nereidin kirjoitusta, alempana Meripeikon tekstit. 
Kirjoitetaan tässä samanaikaisesti, tulee kivasti kummankin ajatukset erikseen:

Nereidi:

Valvomista ja fantasioita

Tultiin Meripeikon kanssa kyläilyreissusta eilisiltana. Avattiin siinä illan hämyssä kuoharipullo (tekosyy: Suomi ja itsenäisyyspäivä, todellisuus: toistemme seurasta nauttiminen). Lopputulema oli se, että valvottiin koko yö. Viihdytään aina toistemme seurassa, ja puhumista riittää vaikka mistä. Kumottiin lisäksi rommitoteja, ei niin että oltaisiin räkäkännissä oltu mutta iloisessa hiprakassa. Minulla on Venäjän lippu -viikko meneillään joten punainen Niagaran putous sängyssä ei oikein ajatuksena tunnu koskaan kivalta. Mutta kyllähän sitä kuitenkin tuli harrastettua ylen kiihkeää seksiä - suihkussa. Edestä ja takaa suihkun seinää vasten, lopuksi pyysin Meripeikkoa tulemaan suuhuni. Rakastan spermaa, ja Meripeikon purkautuminen suuhuni oli jumalaisen kiihottavaa.

Illan/yön/aamun aikana kumpusi keskustelu kimppaseksiin. Tuli puhe pornosta, ja se sivusi minun mustasukkaisuuttani. Meripeikko kyllä selitti omia ajatuksiaan, mutta en vaan päässyt niihin itse kiinni. Totesin sitten siinä tempramenttisuuksissani: Otetaan sitten joku mies mukaan näihin meidän leikkeihin. Ohhoh, siitähän lähti aikamoiset keskustelut. Siksi koko yö meni valvoessa, tuli niin paljon avautumista puolin ja toisin, oman seksuaalisuuden ja parisuhteen pohdintaa, sekä ajatuksia yhteisten fantasioiden toteuttamisesta.

Ollaan molemmat jo aiemmissa kirjoituksissa kerrottu kummankin fantasioiden liittyvän kuvioon 2m + 1n.

Kimppakivaa kumppanin kanssa?

Meripeikko hetken mietittyään totesi, että toisen miehen mukaan ottaminen olisi kiihottavaa. Kovasti Meripeikko nyt pohtii mistä tämä fantasiansa lähtee, miksi se on niin kiihottava ajatus? Luulen että peikkomieheni kertoo näistä omista ajatuksistaan ihan erikseen.
Minulla seksi useamman kuin yhden miehen kanssa on ollut fantasioissani ties kuinka kauan. Varmaan jo jostain lukioikäisestä lähtien, vähintään. Koskaan näihin mielikuviin ei ole liittynyt oma kumppanini, ennen kuin vasta nyt, tämän parisuhteen aikana. Ajatus siitä, että Meripeikko hyväilee rintojani, imee nännejäni, suutelee minua, kiihottaa, sormeilee pilluani ja toinen mies katsoo sitä. Työntää kullinsa sisälleni Meripeikon jatkaessa hyväilyjäni. Ja siitä se sitten yltyy intohimoiseksi kimppaseksiksi.

Miksi 2m 1n kiihottaa minua, patauskollista naista?

Kiihottavinta on ajatus olla useamman miehen halun, kiiman ja kiihkon kohteena. Kiihottavaa on myös se, että pystyn tyydyttämään useaa miestä samalla kertaa. Siinähän se taitaa olla. Ei mulla muuta :D
Olen aina ollut täysin uskollinen kumppaneilleni. Varmaan miljoona tilaisuutta on tullut eteen, jossa olisin voinut panna toisen miehen kanssa. Mutta vaikka suhde olisi ollut miten hirveässä kunnossa, en ole pettämisen tielle lähtenyt milloinkaan.
Tuossa sinkkuna ollessa mietin josko nyt olisi hyvä tilaisuus toteuttaa fantasiani. Minua on joskus baarissa pyydetty muutaman miehen matkaan, en ole edes harkinnut. Vaikka ajatus onkin kiihottanut. Olen siis jättänyt asian ajatusleikin tasolle.
Eräässä mitättömässä, lyhyessä seurustelusuhteessa kumppanini halusi kolmen kimppaa. Hän jopa etsi tällaisen entuudestaan tuntemattoman miehen, jonka kanssa juteltiin puhelimessa ja sovittiin kahvitreffitkin. No show - mies ei koskaan ilmaantunut paikalle. Silläkin kertaa asia jäi ajatusleikin tasolle. Tunsin sitäpaitsi että minua hienokseltaan painostettiin, vaikka koko juttu tuntuikin kiihottavalta. Suhde kaatui, koin ettein kykene tarjoamaan miehelle sitä mitä hän tarvitsee. Jotenkin iljetti koko homma. Ja silti samanaikaisesti kiihotti niin vietävästi
Koska kyse on ollut puhtaasti fantasiasta. Tähän asti.

Meripeikko mietti tuota rakkauden ja puhtaan seksin yhdistämistä. Että siinä ryhmäillessä minun rakkauteni suuntautuisi vain häneen (minusta tuo nyt on itsestään selvyys). Ja sen kolmannen pyörän kanssa nussiminen olisi pelkkää seksiä.

Lähdetiin Meripeikkoni kanssa ajattelemaan asiaa pidemmälle.

Mistä kolmas pyörä?

Mietittiin että miehen pitäisi olla sellainen joka miellyttää meitä kumpaakin. Minua tietysti ihan naisen näkökulmasta (ulkoinen viehättävyys, fiksuus, herrasmiesmäisyys ja etenkin ne kuuluisat kemiat!), Meripeikko taas täysin heterona mietti että tämän miehen pitäisi olla "hyvä tyyppi". Sellainen jonka kanssa juttu luistaa. On luotettava ja hienotunteinen. Pelisäännöt olisivat selkeät, mitä saa tehdä ja mitä ei. Jos kukaan meistä kolmesta haluaisi keskeyttää niin silloin homma lopetettaisiin siihen paikkaan. Mitään ei tehdä vastoin tahtoaan. Ei mitään fyysistä himonussijaa, joka tulee - näkee - panee - poistuu. Mieluummin vaikka mentäisiin yhdessä syömään, tutustuttaisiin ja istuttaisiin iltaa. Ja siitä sitten tilanne kehkeytyisi jos olisi kehkeytyäkseen. Tavallaan molemmille uusi kaveruus (ystävyys lienee turhan vahva ilmaisu).

No mistä ihmiset näitä sitten omiin leikkeihinsä löytävät? Oli jotenkin vaikea miettiä ketään jo ennestään tuttua. Googlailtiin, ja huomattiin että moni jopa suosittelee kolmannen pyörän olevan ennestään tuntematon. Menin sitten Meripeikon nukahdettua kuikuilemaan Iskuri.net:iin kaikenlaisia ilmoituksia, tuota sivustoa kun joku jossain keskustelupalstalla suositteli. Onhan niitä, kaikenlaisia ilmoituksia ja kaikenlaisia pariskuntia ja kaikenlaisia kolmanneksi kimppaan haluavia.
Moni muuten taitaa mennä ruotsinlaivalle ja bongata sen kolmannen sieltä. Ja ihan baareistakin ovat löytäneet. Itsestäni tuntuisi vähän arvelluttavalta. Ainakin juuri nyt.

Entäs sitten? Kiihkeän kolmen koplan vuorokauden jälkeen?

Tulisiko minulle tai Meripeikolle ongelmia? Muuttuisiko meidän maailman paras seksuaalisuus? Vaikuttaisiko se meidän suhteeseemme? Tai siis varmasti vaikuttaisi, sehän on selvä. Mutta vaikuttaisiko negatiivisesti? Olemmeko liian tuore pari? Pitäisikö odottaa muutama vuosi, että suhteemme olisi entistäkin vankemmalla pohjalla? Mitä jos tuon kokemuksen jälkeen parisuhdeseksi ei enää riittäisikään? Mitä jos haluan koko Pohjolan pääkonttorin miehet panemaan minua, vasta silloin olisin täysin tyydytetty? Mitä jos Meripeikkokin haluaisi kimppakivaa jossa minun lisäkseni olisi toinen nainen? Tasapuolisuuden nimissä sellainen mahdollisuus pitäisi olla? Tai jos minä tai Meripeikko haluttaisiinkin enemmän jotain ryhmäseksiä ja orgioita? Mitäs jos turvaseksistä huolimatta tulisi jokin tauti? Mitä jos tulisi jotain joka vaikuttaisi julkiseen työhöni? Tai Meripeikon työhön, joka myös on tietyllä tavoin julkista? Mitä jos meidän sieluihimme tulisi vaurioita? Mitä jos pilaamme koko tämän niin upean parisuhteen?

Mitä jos meidän suuresta rakkaudesta kumpuava ihana seksi, ihana irstailu, muuttuisikin puhtaasti "seksi on vain seksiä" -tyyliksi? Ainakin minä olisin silloin menettänyt tämän suhteen ainutlaatuisuuden.

Hemmetin hankalia ajatuksia. Kun näistä asioista nyt ollaan pitkin päivää Meripeikon kanssa puhuttu, ollaan molemaat huomattu miten paljon koko ajatus kiihottaa meitä molempia. Onhan se tietysti hienoa kun molempian fantasia on juuri se sama. Muttamuttamuttamutta.
Olisiko riskit liian suuret? Onko tämän fantasian toteuttaminen sen riskin arvoista?
Kamalan ristiriitaista. Kuitenkin ajatus kiehtoo enemmän kuin koskaan. Nyt olisi turvallista toteuttaa koko elämäni ajan viehättänyt fantasia. Arghhh... kaksi miestä jotka naivat minua vuorotellen, välillä toinen pillussa, toinen suussa. Toinen laukeaa ja toinen jatkaa. Paljon suuseksiä, käsiä siellä täällä vartalollani, räjähtävää kiiman voimaa. Edestä ja takaa, tuoleilla ja pöydillä, suihkutellessa. Tuntitolkulla orgasmeja ja taas lisää orgasmeja, meille kaikille kolmelle.

Ihanaa. Vai olisiko sittenkin kamalaa? Jos (kun?) sitä kokeillaan niin sitä ei sitten tekemättömäksi saa. Sitten se on tehty.

***************************************

Meripeikko:

2m + 1n ??? Avointa pohdintaa ja kysymyksiä itsellekin

Nyt on erikoinen tilanne. Jotenkin tuossa viimeyönä tuli avautuminen fantasioista. Ehkä alkoholilla oli hieman osuutta asiaan, mutta ei paljoa.
Minua on kiihottanut varmaan koko elämäni ajan ajatus siitä, että sänkyymme tulisi toinen mies. Ei, en ole aisuri, en bi, en kaappihomo, en halua panettaa Nereidiä kaiken maailman miehillä, tai minua ei kiihota ajatus Nereidistä vieraissa/pettämässä.Nereidillä on sama fantasia, 2 tai 3 miestä yhtäaikaa.
Koitin kovasti miettiä, mistä tämä tulee. Ja onko minussa jokin vika, vai onko tämä vaan normaali fantasia?? Olen ollut parisuhteessa, jossa kumppanini ei ole saanut 9 vuoden aikana yhtään orgasmia minusta, ei panemalla eikä suuseksillä. Tämä oli nuoruuteni suhde, itseasiassa ensimmäinen pitkä suhde, ja toinen seksikumppanini.
Nereidi kysyi, että jos baarissa tulee joku mies hakkailemaan häntä, niin mitä koen: En oikeastaan mitään, en mustasukkaisuutta, enkä kiihottumista.

Ehkä asia purkautuu mielikuvina fantasioista:
Tilanne voisi olla seuraava. Tapaamme miehen, johon Nereidi syttyy. Siis haluaa häntä seksuaalisesti. Minun tulee tulla juttuun miehen kanssa myös hyvin. Tutustumme, nauramme, juomme viiniä, heitämme vitsejä, etc. Rento meininki. Sitten menemme vaikka saunaan kaikki kolme. Asiaa ei ole mitenkään väkisin sovittu, että tänään pannaan kimpassa, vaan on todettu, että jos asia panemiseen johtaa, niin sitte niin. Pelisääntöinä olisi se, että ehdotonta turvaseksiä, ja jos joku haluaa viheltääpelin poikki, niin se lopetetaan.
saunominen saattaa johtaa jo esileikkeihin, ja siitä sitten sänkyyn. Ajatukseni on se, että olen osallisena seksiin koko ajan. Ei siis mitään "seuraan sivusta kun naistani pannaan" juttua. Nereidi saa kahden miehen huomiota, hän on keskipiste. Tässä saattaisi vierähtää hyvin koko yö. Kuvitelmaan sisältyy myös suutelemista, hyväilyjä, makoilua, juttelua, jne.  Yöstä tulee tosi kiihkeä. Mielikuvissani Nereidi saa varmaan sata orgasmia, minäkin useita. Kiihkoa, huumaa, seksiä, ah. :) Sytyn uudelleen Nereidin kiimaisuudesta, voimme vaihtaa paikkaa toisen miehen kanssa ihan tasa-arvoisesti.
Provosoin itseäni tällä kuvalla: Mitäs jos tuo Nereidiin uppoava kyrpä ei olisikaan minun?

Mutta miksi näin? Ristiriitaista on se, että tämä sessio on pelkkää seksiä. Ja kuitenkin oma seksuaalisuuteni liittyy tunteisiin voimakkaasti. Nereidin fantasian useammasta miehestä tavallaan ymmärrän, koska hän saa naisena huomiota, tuntee itsensä tuplasti-triplasti halutuksi. Itse en kuitenkaan panemaan pelkän panemisen vuoksi. Pitää saada tunneyhteys kumppaniin. Jos sitä ei tule, niin ei yksinkertaisesti seiso. Ja mitä parempi tunneyhteys, sitä vapautuneempaa ja parempaa seksiä.Yksiselittteisesti parisuhdeseksi on ollut aina parasta. Ja Nereidin kanssa se on vielä hypännyt ihan eri tasolle, kuin entisten.

Yöllä  luettiin netin tarjoama kokemuskirjo. Koitettiin pohtia, herättääkoö asia mustasukkaisuutta, Vai rikotaanko jotain niin kaunista, jota meillä on: maailman paras parisuhde, jota olemme valmiita vaalimaan kaikin voimin tarvittaessa.
Palataan juurille. Miksi haluan liki tuntemattoman sänkyymme? Onko minulla jotenkin huono itsetunto tai trauma, ja haluan todisteen siitä? Tunnenko, että en riitä? En tiedä. Tätä täytyy pohtia. Toisaalta koen suhteemme niin vahvaksi, että ei siihen kukaan väliin tule. Ja jos tulee, niin sitten meitä ei ole luotu toisilleen. Sitten on vain nuoltava haavat, joita riittää varmasti loppuelämäksi.
Nereidi sanoi, että jos löytyy kiva tyyppi, niin miksikäs sitä ei sitten tapaisi useammankin kerran kimppamerkeissä. Tämä arveluttaa. Jos suhteemme menee huonosti, ja kolmas pyörä onkin niin kiva muutoinkin, että Nere karkaa sitten sinne.

Kokemukset:

Minulla on yksi aika vaatimaton kokemus 2m-1n setistä juuri tämän ensimmäisen suhteen aikana, joskus liki 20 vuotta sitten. Istuttiin iltaa ihan muuten vaan meidän kummankin tunteman kivan miehen kanssa. Maattiin sängyllä, juotiin kaljaa. Jotenkin tilanne sitten aamuyön tunteina yritti mennä seksin puolelle. Tällä miehellä ei kuitenkaan seisonut humalatilasta johtuen ollenkaan, ja homma loppui siihen pikkuhiljaa. Oikeastaan mitään ei siis tapahtunut. enkä tiedä, olisiko tapahtunutkaan. Mies vain totesi, että ei minusta iloa ole, koska kännissä ei seiso ikinä. Itsekin olin kyllä tuhdissa humalassa.  Tälle hymyiltiin seuraavana päivänä, ja todettiin kaikken olevan kunnossa. Tilanne oli tavallaan kiihottava, mutta ei niin, että asia olisi uusittu vaikkapa selvin päin. Huomioitavaa tässä on se, että tämä suhde ei ollut mitenkään syvällinen, sellainen  nuoruuden suhde. Pelissä ei tavallaan ollut läheskään niin paljoa, kuin nyt Nereidin kanssa, jota rakastan sydämeni pohjasta saakka.

Toteutus?

Niin. En itse ole siihen varmaan valmis vielä. En tiedä, verhoutuuko mahdollinen mustasukkaisuuteni jotenkin seksuaalisuuteen ja kiihotukseen. Koitanko hakea todistetta oamsta huonoudesta? Kuitenkin pidän suuresti siitä, kun Nereidi sanoo minua miehekkääksi ja haluttavimmaksi ikinä. Sinkkuaikoina katselin joitakin parinvaihto- ja kimppapalstoja, suunnittelin jopa hankkiutuvani jäseneksi, kun kimppaseksin kokeminen olisi ollut jotenkin kivaa. Mutta asia ei niin paljoa kuitenkaan saanut huomiota, että olisin ryhtynyt toimiin.

En tiedä, en tiedä. Jääkö kolmannesta pyörästä jälki Nereidin ja minun välille? Tai siis varmasti jää mutta millainen se on? Toteutuksen jälkeen, näenko joka kerta rakastellessamme vieraan miehen käden puristelemassa Nereidin sexyjä rintoja? Tuleeko mieleen, kuinka Nereidin sai lukemattomia voimakkaita orkkuja, huusi ja vääntelehti enemmän kuin koskaan, kun vieras mies oli apuna nautintoa tuottamassa?  Tuleeko tästä tapa, avataanko me jokin lipas, jota ei voi enää koskaan sulkea? Mitä jos kolmannelta tarttuukin joku tauti, ja oma seksuaalisuutemme onkin sitten pilalla pitkään? Kasvaako nälkä syödessä? Kirjoittakaapas lukijat tähän jotain :)

Toisaalta, kokemus kolmannesta voi olla hyvinkin yhdistävä tekijä meille. Tehtiin yhdessä huikea juttu. Tehtiin jotain sellaista, mitä on haaveillut. Kokeiltiin. Sallittiin meidän parisuhteessa sellaisetkin asiat, jotka ovat jotenkin syvällä meissä?  Pitääkö tälläiset asiat tehdä sinkkuaikoina? Onko tässä kyseessä Huora-madonna ilmiötä? Paljon kysymyksiä.

Viime yö oli aivan ihana, paljon pitkiä keskusteluja.. Menkoista huolimatta aamuyöstä suihkussa panin Nereidiä ja ah, se tuntui taaskin hyvältä. Väsymyksestä huolimatta. :)  Kiitos rakas Nereidi, olet aivan ihana kumppani :) En olisi koskaan uskonut, että meille tulee näin hieno ja omanlaatuinen maailmamme. 

Kommentteja tähän alle tai mailiin saa heitellä. maili löytyy yhteystietosivulta. :)

Lisäys: 13.12.2014
Asiaa on nyt kahlattu netistä useampi päivä. Ihmeellistä on se, että juuri mitään järkevää ei ole tullut vastaan. Meitä kiinnostaisi kovin, minkälaiset ihmiset kimppoja harrastaa, mitä tähän sanoo psykologia, jne. Luulisi, että aiheesta olisi tutkimuksia, koska kimppaseksi on top-listoilla fantasioissa ympäri maailmaa. Englannin kielellä voisi löytää jotain, täytyy jatkaa etsimistä.
Lisäyksen lisäys:
Ollaan siis katsottu sekä englanniksi että ruotsiksi (ja jopa tanskaksi ja norjaksi!!).  Kovasti löytyy ohjeita ja mielipiteitä. Kiinnostaisi psykologia; miksi nainen/mies haluaa 2m+1n, mikä on sen takana. Ei pelkästään fantasiana vaan ihan toteutettuna.
Tai sitten me ollaan surkeita netin käyttäjiä, jotka ei suin surminkaan osaa oikeaa tekniikkaa hakusanojen suhteen :D
4 kommenttia:

 1. Minun ja kumppanini suhdetta kimppailu on vain vahvistanut, koska sen myötä on juuri pitänyt keskustella ja kohdata näitä kipeitäkin asioita.
  Joten keskustelkaa ja pohtikaa, ja sitten kokeilkaa! Voin suositella!
  Naisena olen kokeillut sekä kahden tuntemattoman kanssa, että sitten tosiaan rakastetun ja toisen miehen kanssa, ja täytyy sanoa, että nuo jälkimmäiset ovat olleet sitä parasta. Saa jakaa nautintonsa sen oman rakkaan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos asiallisisesta kommentista. Kiinnostaa, miten toteutitte asian ja miten se vaikutti suhteeseenne? Oliko kokemus niin orgastinen, kuin mielikuvissa, ja kuinka turvaseksi onnistui kiihkon vallassa?

  VastaaPoista
 3. Kokeilin kimppailua kumppanini ja toisen miehen kanssa. Mies oli aina enemmän valmis toimintaan kimpassa, mutta jälkeenpäin syyllisti minua koko ajan tapahtumista. Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön.

  VastaaPoista
 4. Tosi ikävää että teille kävi niin. Puhuitteko etukäteen tarpeeksi? Tarkoitan syvällistä ja pohtivaa keskustelua?
  Luulen että itsetuntemus täytyy olla tosi selkeä, ja parisuhde myös.

  VastaaPoista