keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Nainen on täynnä eroottisia kaaria..

Tässä on ollut taukoa kirjoittelussa, kaikenlaista kiirettä suuntan ja toiseen. Innostuin kokeilemaan kuvaamista ihan hetken mielijohteesta arjen keskellä. Tarkoitus oli tuoda esiin erottisuutta vaatteet päällä, ei sis pornoa. Ja se kyllä toimi, ainakin omassa päässäni. Kuvia editoitaessa alkoi tekemään mieli ihan todella. Tai siis jo kuvatessakin.

Huulet. Nereidin huulet on kauniit ja eroottiset. Yleensäkin pidän huulista. Nereidi oli kyllä sitä mieltä tuosta allaolevasta kuvasta, että ei saisi julkaista, kun on noin hailakka. No, se on naturel -kuva, ilman meikkejä. Toki pidän huulipunasta ja meikkaamisesta yleensäkin, se vaan kuuluu jotenkin naiseen. Mutta yhtä hyvin näen vasta heränneen tukka pystyssä olevan Nereidin hyvin haluttavana.

Suutelemisesta lienee voisi kirjoittaa joskus kokonaan omat tekstin, sillä suudelmassa voi välittyä hirmupaljon eri tunnetiloja. On esim. tavattoman kiihottavaa maistaa huulilta kiihottuneisuus.. En kyllä käsitä, miksi jotkut miehet ei kuulemma pussaa. Menettävät parat ison osan hyvin intimistä osa-alueesta.


Sitten lisää kaaria. Jalat. Ah. :) En ole mikään säärifriikki erityisesti, mutta jotenkin vaan jotkut jalat miellyttää, ja jotkut ei. Ei tohon alla olevaan kuvaan voi lisätä mitään, Se on niin naista, kuin olla voi. Ja hyvin istuvat farkut on kyllä kanssa jees.

Askel eroottisempaan suuntaan vielä. Beba, pylly, perse, miten vaan.. :) Sexy. Naisen leveämpi lantio on toki synnyttämistä varten, mutta on se vaan niin kiihottava miehen silmissä, ainakin minun. Joskus aikanaan seukkasin yhden naisen kanssa, jolla oli todella kapea lantio. Ihan kuin teinipojalla. Makuja on tietenkin monta, mutta jotenkin joskus kaipailin vaan oikeaa ja reilua naisen lantiota ja bebaa.. Sellaista, mistä ottaa kiinni, puristaa, jne..
Ah. Anteeksi vaan tälläinen itsekeskeinen kehuskelu,  mutta on toi Neren beba vaan niin kiihottava, että alkaa väkisinkin tekemään mieli.
Laitetaan nyt kuva ilman vaatteitakin näin jälkikäteen, kun tuli illalla räpsittyä. :)

Tämä iltakuvailu johti sitten kiihkeään seksiin. Sellaista rakkaudellista sulautumista, aika hidastakin aluksi. Hyvin voimakas läheisyys oli läsnä. Jotenkin levollista ja ah, niin nautinnollista.

Nereidille vielä pari kysymystä:

Mitkä kohdat miehessä on yhtä eroottisia, kuin mielestäni naisella on mm.  rinnat, beba ja huulet?
No se beba, se beba. Ja se giguli, se giguli. Tiedän monia (siis oikeasti; monia) naisia joiden mielestä miehen muna ei mitenkään ole eroottinen. Minusta on. Leukaperät, jossa vähän parransänkeä. Hartiat ja käsivarren lihakset mmmh... Huuliin liittyen: miehen hymy. Eli huulet toki, mutta se hymyssä näkyvä olotila on jotenkin aivan vastustamaton.


Onko sinulla ollut jossain suhteessa ongelmia miehen ulkonäön suhteen? siis jokin samanlainen asia, kuin vaikkapa tuo äsken kertomani "kapea lantio", joka ei mielestäni ole niin kovinkaan eroottinen, vaan poikamainen. Menboobsit, tjs ristiriita?
Varmaan joku kapeaharteisuus olisi turn-off. En ole sellaisessa suhteessa ollut, mutta voisin näin kuvitella. (Näköjään tällä asialla on sitten ollut tosiaan suuri merkitys kun olen jostain miehestä kiinnostunut -> ihastunut -> rakastunut).
Miehen reilu mega-super-ylipaino tai sitten täysin kukkakeppi-luikku. Molemmista kokemusta. Olin naimisissa miehen kanssa, joka lihoi itsensä tuplaksi. Eli läskin myötä tulee ne menboobsit, jotka siis kuuluu yksinoikeudella meille naisille :D Se laihuus taas on jotenkin epämiehekästä, mieluummin saa olla vatsaakin - se ei haittaa ollenkaan. Tietysti liika on aina liikaa - kumpaankin suuntaan.

Visuaalisena tyyppinä, kun puhuin kaarista, ja olen selvästi mies, niin laitan tähän esimerkin muotoilusta ja kaarista. On tietenkin naivia puhua autoista, mutta miehet niitä on suunnitellut.
 Rättisitikka. Symppis, kaaria ja kaaria.
Sitten amerikkalainen, todella kaunis auto, joka on erikoinen muotoilultaan siksi, että yleensä agressiivinen, kulmikas ja hyökkäävä muotoilu yhdistetään urheiluautoon ja suuriin tehoihin. Mutta tämä klassikko onkin poikkeus, ja aiheuttanut hämminkiä sporttipiireissä tavallaan. Kiinnittäkää huomio karimaiseen muotoiluun. chevrolet corvette c3

Sitten vielä italialaisten näkemys muotoilusta.. Ruma kuin rullatuoli.

Hm, lopunperin mielenkiintoista tuo muotoilu, ja muodot. Se kun on eri asia, onko auto munanjatke vaiko muotoilun taideteos. Ja mistä ne muodot ovat peräisin.. :)


2 kommenttia: