perjantai 7. marraskuuta 2014

"Onko koolla väliä", pohtii Nereidi

Seksin täyttämiä päiviä

Me ollaan taas Meripeikon kanssa paneksittu niin että hyvä jos istumaan kykenen :) Toissailtana Meripeikko tuli työmatkalta. Kauhea ikävä oli ollut. Piti mennä kauppaan yhdessä, joten menin portille odottamaan. Siinä jo Meripeikko painoi minut autoa vasten ja oli niin halukas ja rakastava ja kiihkeä. Kauppaan on matkaa n. kilometri. Heh - puoleen väliin ehdittiin kun piti kurvata sivutielle, lenkkipolun varteen harrastamaan autoseksiä. Puolet jäi kaupasta ostamatta, oltiin aivan aivokuolleita... Nyt tämä on sitten ollut aikamoista menoa, menee sellaista 3 krt/vrk tahtiin, jestas miten ihanaa! Aamuyölläkin herättiin, ja teki mieli Meripeikkoa ihan kamalasti. Pakko oli vietellä tuo ihana mieheni ;) Saan kyllä olla tyytyväinen Meripeikon mieskuntoon... Kolme kertaa vuorokaudessa ja silti sillä seisoo koko ajan.

Munan koko

Nyt voi tulla jollekin ikävää tekstiä, jos sattuu omaamaan pienen munan. Aion näet olla totaalisen suorasanainen. Kuitenkaan kenenkään pienimunaisen ei kannata masentua ja menettää uskoaan, kyseessä on vain minun mielipiteeni.

Minusta Meripeikolla on maailman kaunein ja komein penis. Se on juuri ihanteellisen kokoinen, siinä on keskivertoa enemmän paksuutta ja kokoa, äh - tosi isohan se on, suoraan sanoen. Ja tietyissä asennoissa nautintoon sekoittuu kipua. Jännä juttu, en ole siis mitenkään masokismiin taipuvainen. Kaipa tuo kivun ja nautinnon ihastuttava sekoitus johtuu siitä tajusta, että pillussani on Meripeikon iso kulli. Sen verran siinä tosiaan on sitä kokoa, että joskus takaapäin pantaessa Meripeikko ei voi työntyä pilluuni koko kalullaan, silloin kipua on liikaa. Paitsi sitten kun orgasmi vie minua, silloin ei millään ole mitään väliä. Onhan se niin että Meripeikon kookas kulli on tajunnan räjäyttävän kiihottava. Miehekäs ja kunnioitusta herättävä. Ei tarvitse kuin ihan pikkiriikkisen ajatella sitä kullia ja kostun välittömästi. Mmmhhh...

Munan koko vrt naisen orgasmit

Mainitsin tuossa orgasmista. Minulla (ja varmaan muillakin naisilla?) on erilaisia orgasmeja. Itse jaan ne klitoris- ja emätinorgasmeihin, noin pääsääntöisesti. Saan emätinorgasmeja ihan pelkästään itse panosta. Klitorisorgasmi vaatii lisäksi klitoriksen stimulointia. Meripeikon kulli osuu samalla edestäpäin klitorikseen (näinhän se ei mene kaikkien kullien kanssa) jolloin saan järjettömiä sarjaorgasmeja. Olen joutunut joskus pyytämään häntä lopettamaan panemisen, pelottaa että päässä katkeaa verisuoni, eihän kukaan kestä jatkuvaa orgasmien tulvaa. Minulle aivan uusi juttu, tällaista ei ole koskaan aiemmin tapahtunut. Aivan uutta minulle on myös "jälkiorgasmi". Kun tosiaan tämän ehkäisyn takia Meripeikko laukeaa usein selkäni päälle, tai rinnoille, tai pillun päälle (ahhh...). Saan tästä pieniä jälkiorkkuja, uusi kokemus sekin. Ihana kokemus :)
Kyllä se vaan on kylmästi niin, että ison kullin kanssa voi varioida enemmän. Näin rajuja orgasmeja, ja näin useita en ole koskaan aiemmin kohdannut. Näköjään naisen orgasmit on kumppanista kiinni. Mitä sitä nyt kaunistelemaan.

Muuten, yksi neuvo miehille: Jos tuntuu siltä ettei sitä seksiä ole tarpeeksi, pitäkää huolta naisen orgasmista. Niin että jokaisen panon yhteydessä nainenkin laukeaa. Rohkenen väittää että seksin määrä lisääntyy viikon sisällä ;)

MUTTA:

Pienemmänkin kanssa voi olla tosi hyvää seksiä. Sillä voi oikein mainiosti tyydyttää naisensa (tai miehensä, jos on siihen suuntaan kallellaan).

Entäs sen koko ja miehen itsetunto?

Pakko varmaan perustella, ja avautua hieman omasta kokemushistoriasta. Minulla on ollut noin 20 kumppania. Suurin osa näistä on varmaan kokoluokaltaan sitä keskivertoa. Mikä se nyt senteissä sitten onkaan, en tiedä. Mutta jos näitä ääripäitä nyt ajattelen, niin kaksi tosi pienimunaista ja kaksi tosi suurimunaista. Ja näiden pienimunaisuus on ollut oikeasti etusormeni mittaisia.

Toinen pienistä oli aivan yhtä hyvä kuin sellainen keskikokoinen. Tämä mies oikeasti välitti naisen nautinnosta, ja osasi käyttää sitä pientä vehjettään. Seurustelua en tämän kanssa halunnut jatkaa. Hänellä tuntui olevan kompleksi pienestä kullistaan, arvelisin. Oli kovin uskotonta sorttia. Ennen seurustelua kanssani oli pettänyt vaimoaan monia kymmeniä kertoja, ja varmaan suhasi yhtä sun toista seurustelummekin aikana. Muuten tämä mies olisi ollut vallan potentiaalinen kumppani.

Toinen pieni oli totaalinen turn off. Oli se kuulkaas aikamoinen fiiliksen latistus kun vie kätensä sinne miehen haaroväliin ja sieltä löytyy aivan pikkuinen muna. Tosin oli siinä varmaan muutakin, ei vaan kiihottanut ylipäätänsä koko mies. En halunnut harrastaa seksiä ollenkaan tämän kanssa. Se oli siinä. Kovasti tämä sitten kysyi että miksi halusin päättää orastavan parisuhteemme. Vastasin etten kertakaikkiaan vaan halua häntä, ja seksillä on minulle tosi iso merkitys. Ei sillä ollut tekemistä sen pienen kalun kanssa.

Toinen isoista ei seisonut kunnolla. Vaikka seurusteltiin kuukausia, ei sellaista "kunnollista, kokonaista yhdyntää" ollut kertaakaan. 5 minuuttia ja lerps. Suuseksiä, runkkaamista. 5 minuuttia ja lerps. En olisi varmaan seurustellut kanssaan niitä kuukausia, ellei tällä miehellä ollut tätä hyvin tärkeää rakastajan ominaisuutta: naisen nautinnosta välittäminen.

Toinen isomunainen taas omasi mielettömän itsetunnon (sarkasmia). Ajatteli että kun vaan rynkyttää isolla kalullaan niin siinä on sitten kaikki. Ajatteli että kun vaan esittelee sitä suurta kaluaan niin hyvä on. Olihan tuossa isossa munassa paljonkin miinusta. Se rajoitti asentoja, eli aiheutti minulle niin paljon kipuja ettei vaan voinut panna kunnolla. Ylipäänsä meni varmaan puoli vuotta ennen kuin omat paikkani tottui edes jonkin verran.

Eli miten se sitten on, onko koolla väliä?

Loppujen lopuksi ei. Miehen muilla ominaisuuksilla on. Ja sillä, että kohtaako kemiat.
Isosta kalusta ei ole mitään hyötyä jos sitä ei voi/osaa käyttää, tai vastaavasti pienestä kalusta on paljonkin iloa kun sitä voi/osaa käyttää.

Kaikkein tärkeintä olisi mielestäni se, että miehellä on herkkyyttä "lukea" naista. Että mikä tästä kulloinkin tuntuu hyvältä, kokeilla erilaisia tapoja. Tässä taas naisella on suuri vastuu. Jos makaa hipihiljaa paikallaan eikä ilmekään värähdä, mistä se miesparka sitten tietää miten pitäisi toimia.

Ja se avoimuus. Jännä homma, että puhumisella voi parantaa seksielämää entisestään. Meillä Meripeikon kanssa kohtaa kaikki. Sähköä on ollut välillämme alusta asti. Ja se senkun kasvaa päivä päivältä. Kaikkein suurin asia hyvään seksiin on rakkaus. En olisi ikinä uskonut että elämällä oli minun varalleni vielä tällainen suhde. Tällainen mies, tällaista rakkautta, tällaista seksuaalisuutta. Kaikki on vain yksinkertaisesti parasta ikinä. Meripeikolla on unelmieni kyrpä, ja hän on joka solultaan unelmieni mies.

1 kommentti:

  1. Mäpäs kirjoitan tästä miesnäkökulmaa vaikka illansuussa. :) T: Meripeikko.

    VastaaPoista