keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Naisnäkökulmaa sooloseksistä parisuhteessa

Runkkaaminen, sormettaminen, itsensä tyydyttäminen, sooloseksi... rakkaalla lapsella on monta nimeä

Itsensä tyydyttäminen on iso osa ihmisen seksuaalisuutta. Se lievittää pahimmat kiimatuskat, se rentouttaa, se on itsensä hemmottelua.
Sitä paitsi se runkkaaminen on loistava keino oppia tuntemaan itseänsä, reaktioitaan, omaa mieltään ja omaa kehoaan. Oli sitten kyse miehestä tai naisesta. Varsinkin naisille olisi tuikitärkeää tietää mikä itsestä tuntuu hyvältä, sen kun kertoo kumppanilleen niin mielihyvän määrä vain lisääntyy. Pillussa kun voi olla millimetreistä kiinni missä ne "nautintonapit" sijaitsevat. En nyt tarkoita pelkästään siellä emättimessä, vaan myös häpyhuulten alueella, klitoriksessa, häpykummussa jne.

Avoimuus auttaa tässäkin

Itsetyydytys on niin henkilökohtainen ja lähellä ydinminuutta oleva asia, siksi kai siitä onkin hankala avoimesti puhua. Olen ihan lähtökohtaisesti avoin ihminen, ja pyrkinyt siihen avoimuuteen myös seksiin liittyvissä asioissa. Parissa aikaisemmassa suhteessa itsetyydytyksestä on voitu puhua, jollain tasolla.
Meripeikko jo meidän suhteen alkuvaiheessa peräänkuulutti sitä avoimuutta, eikä ollut ollenkaan helppoa lähteä siihen mukaan. Ja minä kun luulin olevani avoin??
Meripeikko kysyi minulta montako seksikumppania minulla on ollut ennen häntä. Olin sitä mieltä ettei se kuulu hänelle. Eikä itse asiassa kenellekään. Se on minun oma asiani. Ihmettelin mitä hän nyt sitten silläkin tiedolla tekee. Kieltäydyin vastaamasta, ja sitten keskusteltiin siitä että miksi se on hänelle tärkeä asia. Ymmärsin, että kyse ei ole itse faktasta (ellei niitä nyt satoja olisi ollut...) vaan luottamuksesta. Näin henkilökohtaisen asian kertominen lisää ihan itsellään sitä avoimuutta ja rehellisyyttä koko suhteeseemme. Toivottavasti nyt ymmärrätte mitä tässä tarkoitan, kyse ei siis ollut itse tiedosta vaan siitä että kerroin sen asian.

Kun toissayönä heräsin Meripeikon runkkaamiseen, tosiaan mieleen hiipi ajatus omasta riittämättömyydestä. Tosin sieltä se sitten häipyi pois. Ja saahan näitä tuntemuksia tulla, minun mielestäni. Se kertoo siitä että haluaa olla toiselle tärkeä, ja antaa sen kaiken mitä oma rakas parisuhteelta kaipaa. Eipä kai kenenkään itsetunto ihan täydellinen ole.
Mutta kuten taas kerran. Oli ihana puhua asiasta seuraavana päivänä Meripeikon kanssa, se helpotti!

Ollaan mutten herätty välillä öisin siihen että olemme unessa, esileikkien kovasti. Sitten herätään kumpikin samaan aikaan, hetki ennen Meripeikon kyrvän työntymistä kosteaan pilluuni. Yöllinen rakastelu on aikas herkkua, siinä on unenpehmeänä eikä aivot ole mukana ollenkaan.

Tyydytänhän minäkin itseäni

Ja voi jestas sentään. Minähän harrastan sooloseksiä tämän tästä. Onneksi minulla on aina ollut oma työhuone. Ovi lukkoon ja hame ylös tai housut alas. Toinen jalka ylös työpöydälle ja sormet märälle pillulle. Välillä nojaan työpöytää vasten peppu pitkällä, ja ajattelen panoa takaapäin sormettaen itseäni etupuolelta käsin. Olen välillä paljon tien päällä, monen monta kertaa helpotan oloani jopa autolla ajaessa. Silloin tosin joutuu säätelemään oman orgasminsa volyymiä ettei tapahtuisi mitään onnettomuutta. Tai sitten vain reilusti bussipysäkille, pokerinaama tyynenä ettei jäisi kiinni ;) Työreissuille olen ottanut dildon mukaan jotta voin sooloilla hotellihuoneessa. Lentokoneella matkustaessa lastiruumaan menevään laukkuun ei ainakaan minun nähteni kukaan kajoa. Jos reissu on suuntautunut lähelle, ei sitä oikein käsimatkatavaroihin ole viitsinyt laittaa :D :D
Tuossa työhuoneessa sormettamisessa on yksi vähän jännä puoli. Ja se on se, että kun orgasmin laannuttua pitää mennä vessaan käsienpesulle (ja minä kun tosiaan ejakuloin, täytyy alapääkin pestä ja varsinkin kuivata :D ). Siinä sitten matkalla vessaan toivoo, ettei tule vastaan ketään sellaista kenelle pitäisi sanoa käsipäivää...

Minua kiihottaa mieheni runkkaaminen

Halkean kiihkosta kun Meripeikko on edessäni, kova kulli kädessään ja runkkaa. Se on jotain niin kiihottavaa. Saatetaan välillä olla sängyssä hetki niin, että sormetan litisevän märkää pilluani samalla kun Meripeikko hyväilee itseään.
Meillä on toisiamme rohkaiseva suhde. Joten uskallan minäkin laittaa kuvan omasta tuokiostani itseni kanssa ;)
Rohkaistaan toisiamme kaikessa, vanhemmuudessa, työminuudessa, rakkaudessa, kumppanuudessa, ja tietysti myös seksuaalisuuden suhteen. Mitään negatiivista, edes leikkimielellä tai "pornahtavasti" ei ilmaista. Päinvastoin, Meripeikko saa minut tuntemaan itseni maailman halutuimmaksi naiseksi. Kun hän sanoo: "Minä rakastan sinua, haluan työntää kovan kyrpäni sinun pilluusi", tunnen sen valtavan rakkauden ja halun määrän. En halua luopua hänestä koskaan.
Rakastan sitä miestä niin että liikutun tässä kyyneliin onnellisuudesta ja rakkauden tunteesta, ja samalla tunnen kuinka veri pakkautuu pilluuni, se sykkii jo märkänä. Ja odottaa iltaa jolloin Meripeikko palaa työreissultaan ja saan tuhlata vuolaasti valuvaa rakkauttani omaan, ihanaan, maailman seksikkäimpään mieheeni!

2 kommenttia:

  1. herranjestas mikä kuva! <3
    *K

    VastaaPoista
  2. Me täällä kiitämme ja kumarramme. Kiva kun näitä tekstejä luet! (Ja kuvia katselet ;))

    VastaaPoista