keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Riitaa, kesäseksiretki vol II ja suunnitelmia

Kirjoitin tässä eräästä viime alkukesällä tapahtuneesta, mukavasta "seksiretkestä". Mietin muuten mikä synonyymi tuohon seksiretki -sanan tilalle sopisi. Nyt kuulostaa vanhalta, elähtäneeltä suomimieheltä joka matkustaa Thaimaahan... Enpä keksinyt muuta, joten olkoon sitten seksiretki.

Oltiin kesäloman aikaan saaristossa mökillä. Meidän lomat on aina vähän sellaisia, että välillä on varauduttava mahdolliseen työntekoon. Ja mikäs siinä viime kesän säitä ajatellen...
Lähdettiin puolilta päivin ajamaan kohti Helsinkiä. Palaverit, dinnerit ja hotelliin. Sitäpaitsi näin saadaan kahdenkeskistä aikaa.
Tyytyväisenä, parin iltadrinksun jälkeen, siirryttiin kaikessa rauhassa hotellihuoneeseen. Ja... hemmetti riideltiin melkein koko yö! Ellen nyt ihan väärin muista, niin liittyen minun entiseen seksielämääni. Että jos jonkun toisenkin kanssa on vietetty kokonaisia vuorokausia paneskellen. Kun johonkin kysymykseen vastasin kaiken rehellisyyden nimissä just niin kuin asia joskus on ollut.

* ei se määrä vaan se laatu* *oikeasti, kukaan ei koskaan ole tuntunut yhtä hyvältä kuin sinä* *en ole koskaan halunnut ketään yhtä paljon kuin sinua* *minulla on sinun kanssasi elämäni parasta seksuaalisuutta*
* minä rakastan sinua enemmän kuin ketään koskaan milloinkaan, enkä koskaan ikinä tule rakastamaankaan. Sen tiedän*

Työntekoa vielä aamusta, ja joskus iltapäivästä lähdettiin ajamaan takaisin saaristoon. Automatkalla saatiin puhuttua kunnolla, ja riita oli taputeltu. Meripeikko taisi lopulta uskoa minua (nuo ylhäällä olevat tähdellä merkityt lauseet).
(On muuten vaikeaa saada toinen uskomaan jotain sellaista, mikä on itselleen naurettavan päivänselvä).

Oli kesän 2015 harvinainen, aurinkoinen ja tosi lämmin päivä. Minulla oli valkoinen kesämekko ylläni (alla tietysti rintsikat ja stringit) ja kesäsandaalit. Mielissämme taisi väikkyä sovintoseksi, koska hengitys, kosketus ja kuumat katseet... Alkoi tekemään mieli Meripeikkoa vallan vietävästi. Eikä Meripeikkokaan näyttänyt tyyneltä. Silityksiä, hyväilyjä, pusuja (lähinnä minun puoleltani, Meripeikko joutui keskittymään ajamiseen). Meripeikon käsi hyväili ja puristeli rintaani, minä silitin Meripeikon housujen etumusta, joka pullotti lupaavasti kivikovana. Välillä silitin hellästi, välillä vaativammin.
Olin itse jo aivan märkänä, ja Meripeikko pyysi minua ottamaan stringit pois. Minähän tein työtä käskettyä. Stringit lensivät jalkatilaan, ja levitin jalkojani Meripeikon sormille. Välillä minut valtasi häveliäisyys, mitä jos joku huomaa. Meidän automme oli hieman muita autoja korkeampi, mutta silti pelkäsin että joku näkee. Mutta minkäs teet kun himot vie... Kiihotuin entisestään, ja tuntuu että keikuin siinä orgasmin rajamailla koko ajan. Tuntui että päässä jyskytti ainoastaan yksi ajatus: Haluan Meripeikon kullin sisääni NYT. Otin hänen ihanan peniksensä housuista, sivellen ja runkaten. Välillä nojauduin kuskin puolelle takaisin, nostin jo toisen jalkani kojelaudalle ja kiemurtelin nautinnosta Meripeikon seikkaillessa klitoriksellani ja pimpissäni. Siinä halun huumassa tuntui että olisi ollut aivan sama, mikäli joku vastaantuleva rekkakuski olisi jotain huomannut. Oikeastaan se olisikin ollut tavallaan kiihottavaakin.

Kunnes, voi helvetti sentään! Pitää käydä kaupassa. Ollaan kuitenkin mökillä huitsintuutelissa, ja mantereella on käytävä ruokaostoksilla. Ruokakauppaan, siis oikeasti! Damn it.

Kävelin marketin käytävillä posket punehtaen, ilman pikkuhousuja, pillu märkänä. Yritin jotenkin pitää naamaani peruslukemilla, fokusoitua oleelliseen. Eritin varmasti feromoneja ympärilleni niin, että seksiä harrastettin sen kylän jokaisessa makuuhuoneessa sinä iltana.

Kun päästiin ostoksinemme takaisin autoon, päätettiin etsiä joku sivutie. Ajeltiin sinne tänne, tuntemattomalla seudulla. Aina jonkun pikkutien päässä oli talo. Jokainen pellonvierusta tuntui liian avoimelta paikalta. Olin jo aivan tuskissani, tuntui että jollen saa Meripeikkoa, hajoan kohta tomuksi.

Löydettiin vanha, pieni hiekkatienpätkä, tie oli jo osittain kasvanut umpeen. Lähellä näkyi sammaloitunutta kivijalkaa. Pääteltiin ettei tie ole ollut pitkään aikaan käytössä. Sinne siis. Astuttiin ulos autosta. Meripeikko tempaisi minut vahvaan syleilyyn, käänsi minut vatsa vasten auton konepeltiä, nosti hameenhelmaa, avasi housunsa ja työntyi kosteaan pilluuni voimalla. Sitä fiilistä! Aurinko, kesä, kaikki kesän tuoksut ja rakastamani kiihkeä mies naimassa minua takaapäin. Hetken kuluttua Meripeikko lopetti, käänsi minut ympäri ja työnsi minua taaksepäin niin, että olin selkä konepellillä. Hän nosti jalkani ylös, ja aloitti hurjan, kiimaisen rajun panemisen. Siinä kohtaa minulla sumeni ja tuntui että tajuntani hälveni hetkeksi, ja Meripeikko tuli. Meitä oli vain kaksi huohottamassa ja nojaamassa konepeltiin. Tärisevine jalkoinemme astuimme autoon takaisin, ettei nyt vaan jäädä kiinni... Stringit jalkatilasta laukkuun, ja valkoisen kesämekon pikaputsaus. Ja mökille loppuperheen luokse.

Threesome-asioihin... Meillä on sellaista kutkuttavaa viritystä käynnissä. Jännittää ja kiihottaa samalla. Ja jotenkin ujostuttaakin. Katsotaan nyt miten tässä tulee käymään. Tunnen oloni vähän teinitytöksi. Tsih-hih ja tirsk.

Peace and love,
/Nereidi


2 kommenttia:

  1. :)

    ... Eeen kestä! Minäkin haluan kokea tuollaisen voimakkaan halun tunteen ja sen seurauksena rajun panemisen kesähelteessä puolijulkisella paikalla. :D

    VastaaPoista