lauantai 5. syyskuuta 2015

Nereidin toteutunut unelma ja fantasia

Meripeikko aikaisemmassa postauksessaan kertoi mitä meille tapahtui. Ajattelin kirjoittaa omat näkemykseni ja fiilikseni.

Olo on vielä vähän sekaisin, niin ylä- kuin alapäässäkin.

Siinä baari-illan mittaan katseltiin miehiä sillä silmällä. Ihan leikkimielessä, tosin totta toinen puoli. Olen toooosi kranttu, eikä nyt suoranaisesti koko suuressa baarissa tuntunut näkyvän ketään sellaista, joka olisi minua heti kiinnostanut. Jatkobileitä teki mieli, toisaalta ihan hauskanpitomielessä, mutta myös fantasiamielessä. Ei niinkään määränpäänä fantasian toteuttaminen, ennemminkin asiaa fiilistellen ja kokeillen millainen tunnelma asiasta tulisi sekä minulle itselleni, että Meripeikolle.

Herra X oli jo aiemmin heittänyt pikkuflirttiä, tiesin hänen olevan minusta kiinnostunut. Siinä se herra X sitten lähti kanssamme kohti hotellihuonettamme. Istuttiin kaikki kolme parivuoteellamme. Juteltiin niitä näitä, paljon ihan asiaakin. Pullollinen skumppaa ja pari olutta ja konjakkia. Ihan vaivihkaa vaihdoin joskus asentoa niin, että jalkani osui herra X:ään. Joskus tein ihan pientä hivelyä varpaallani, ihan ohimennen. Herra X ei vältellyt kosketustani mitenkään. Meripeikko lähti käymään veskissä, ja minä nojauduin herra X:ää kohti ja suutelin häntä. (Halusin kokeilla syttyykö X minusta, jos olisin lähestynyt Meripeikon katseen alla, X olisi todennäköisesti ollut välttelevämpi). X suutelikin minua innokkaasti.
Meripeikko teki rohkean liikkeen, ja nosti mekkoni pois yltäni. Jäljellä oli enää rintsikat ja stringit. Rintsikatkin lähti kaaressa lattialle, ja Meripeikko siirsi X:n käden hyväilemään rintojani.
Ahh sentään sitä fiilistä. X hyväilee ja suutelee rintojani ja Meripeikko nuolee pilluani.

Meripeikko selitti täysin reilusti säännöt. Ei miestenvälistä. ei suuseksiä, ei panemista. "Tarkoitus on tuottaa naiselle nautintoa". X olikin vallan fiksu ja reilu tyyppi, säännöt oli mielestään selkeät ja hän oli tyytyväinen kun asiat kerrottiin. Samalla kerrottiin myös siitä, että olemme tästä puhuneet todella paljon, ja kyse on meidän yhteisestä fantasiastamme.

Harrastettiin seksiä varmaan muutaman tunnin verran. Oli ihanaa tuntea käsiä vartalollani, ja jotenkin se koko tilanne oli aivan järisyttävän kiihottava. Minulla on kaksi miestä. Olo oli turvallinen ja kykenin antautumaan koko sielullani nautintoon. Orgasmieni määristä en tiedä, Meripeikko heitti jotain arvausta. Mutta silloin kun Meripeikko nai minua takaapäin, ja X suuteli minua intohimoisesti, hyväili rintojani, puristeli nännejäni, ja hyväili klitoristani - orgasmit oli jollain lailla hyvin voimakkaita.

Kaikki meni siis loistavasti. En oikein tajuakaan, että fantasiani on toteutunut. Tietysti se täydellinen toteutuminen jäi, koska meillä nyt on nämä säännöt. Itse fantasiassa saan munaa kahdelta mieheltä. Suuseksiä puolin ja toisin. Mutta koska emme millään muotoa halua pilata tätä mahtavaa parisuhdetta, säännöt tekivät kaikesta turvallisempaa. Edetään hitaasti.

Miinusta oli se, ettei herra X:llä oikein seissyt. Ja humalatilani olisi saanut olla lievempi. Olisin myös kaivannut hyväilyjä enemmän, X oli vain pilluni ja tissieni kimpussa. Tosin ehkä X ei halunnut tullakaan intiimiysalueelle, reilu mies kun oli.

Positiivista olikin sitten kaikki muu. Meripeikon ja minun kontakti oli todella herkkä, ja sanatonta vuoropuhelua käytiin koko ajan. Jos nyt ymmärrätte mitä tarkoitan. Oltiin herkillä toistemme suhteen. Luettiin toisiamme.
Meripeikon ja minun suhde se kuin lujittui ja syveni entisestään, ihanaa huomata että toimittiin koko matka viisaasti. Mitäs me viisaat :D :D Sitäpaitsi ei minua kukaan osaa koskettaa ja käsitellä niin kuin rakas mieheni. Nyt ollaan pantu niin paljon, että kotiin tultua piti heittää löysät verkkarit jalkaan, ilman pikkareita. Pillu on aivan kipeänä, ja myös istuinluut ovat hellänä paljosta paukutuksesta :D

Sovittiin että nyt annetaan tämän kokemuksen laskeutua kunnolla. Maistellaan asioita kaikessa rauhassa. Jos joskus jotain on sattuakseen, fine, mutta mitään ei tehdä itsetarkoituksellisesti. Tämä oli lisämauste meidän seksuaalisuuteemme. Ja hieno mauste olikin, aaahh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti