tiistai 3. helmikuuta 2015

Kauhee aivomyllerrys, fantasian selkeentyminen, matkaa itseeni.

Visuaalinen kun olen, niin kuvat on taas apuna. Ne kun kertoo monesti paljon enemmän. Eri threesometilanteita tässä haen.

Tilanne 1 (Netistä ongittu kuva) (Iski muuten sensuuri,sillä tuli viesti bloggerilta: Ei saa olla pornokuvia)
Tämä on kiihottava. Nainen huomioi kummankin, on tilanteen herrana, ja miehet ei koita mitenkään väkisin alkaa panemaan. Toki aktiivisuutta saa olla. Mutta nainen on se keskipiste, sille tuotetaan hyvää.
Toinen kuva samaisesta ajatuksesta. Kiihottava.


Sitten kuva ja tilanne 2. Sekin netistä.
Taustalla oma mies tsekkailee, kun vaimo panee vieraan miehen kanssa. Tämä ei ole minun fantasiaa. Toki on kiihottavaa nähdä seksiä, mutta ei näin. En ole cuckold, tästä vaan tulee mustikseksi. Lienee noiden aisankannattajien ajatusmaalma se, että he ei itse pysty jotenkin tyydyttämään naistaan, vaan haluavat nähdä, sitä kiimaa mitä "kunnon mies" antaa aisurin vaimolle. Nöyryyttävät itseään siinä, ja nauttivat siitä nöyryytyksestä. Kyseessä ei kyllä ole mielestäni rakkaus. Toki voi sanoa, että rakastan sinua niin paljon, että saat naida muiden kanssa. Mutta jotenkin siitä ehket puuttuu kuitenkin rakkaudellinen seksi miehen ja vaimon välillä. No, kukin tavallaan, toi vain mun ajatus.

Sitten kuva 3, netistä
Tässäkin taitaa olla eri fantasia, kuin aiemmissa. Tämä onkin todella monihaarainen juttu. Toivottavasti lopunperin fantasiamme ovat samanlaisia, kuten ne aluksi ainakin näytti olevan.
Ilmeisesti tuo mies alla ja nainen ovat pari. ja nainen nauttii, kun joku muu katselee, mahdollisesti yhtyykin leikkiin. Tavallaan tämä on ok, mutta edelleen peräänkuulutuan tasa-arvoisuutta. Minulle saattaa tulla hassu olo naida Nereidiä jonkin miehen töllöttäessä siinä vieressä. Pitää siinä olla muutakin. Hiplailu ja koskettelu on jees, mut jotenkin itse paneminen on sen verran intiimi toimitus kaiketi, että siinä ylimääräiset silmät, jos ne on vaan tilattu tuijottamaan, häiritsee. Tulee olo, suoriudunkohan tästä, ehkä. Siis Ehkä.

Kuva 4. 

Tilanne menee kuitenkin jossain vaiheessa siihen, että pitää vuorotella.  Eli minä panen, ja sitten mister X panee. Tai toisinpäin. Ehkä tärkeä kysymys tässä on se, että keskittyykö Nereidi yhteen mieheen kerrallaan, vai nauttiiko kummastakin yhtä aikaa? Viikonlopun kokemus yhteen keskittymisestä oli aika huono.
Kyllä siinä varmaan alkaa suhde olemaan lujilla, jos huomaan Nereidin haluavan VAIN tuota Herra X:ää. Itsetuntoni seksuaalisesti tulee horjumaan ihan varmasti.

Niin. Voiko tasa-arvoinen seksuaalisuus toteutua kolmen kimpassa mitenkään? Vai jääkö aina joku lopunperin vähemmälle? Minua ei haittaa yhtään se, että herra X jää vähemmälle. Näinhän jopa Nereidin kanssa sovittiinkin, että ei varsin yhdyntään asti mentäisi, jos tälläinen tilanne tulee joskus vastaan.
Tässäpä miettimistä.

Nereidille kysymyksiä, saa vastata ihan rehellisesti.

Mikä noista tilanteista on sinusta kiihottavin? (kuvat)
- Aisuri-hommat on parhaita. NO EI! Olen ihan sikairtipoikkipuhkiväskä. Eli väsynyt ylen rankan päivän jälkeen ja kello on jo tuhat. Eli nyt tulee näköjään huonoa läppää.

Otetaanpas tämä homma nyt uusiksi ja tosissaan.
Aisuri-hommat sucks. Kaikkein kiihottavin noista kuvista oli se, missä nainen makaa sängyllä ja miehet siinä hyväilevät. Kakkoseksi tuli tämä Kukkulan Kuningatar, joka pitää molemman miehen kullia käsissään. Jotenkin tuo paneksiva pariskunta ja yleisönä muna kädessään istuva mies ei kiihota.
Ja miksi niin? Minusta kimppa on sitä että kaikki nauttivat, aktiivisina.

Miten ajattelet toimivasi tilanteessa kahden miehen kanssa, mikä tuntuu luontaiselta?
- Minä en seksin aikana mieti rationaalisesti yhtään mitään. Menen fiiliksen mukaan ja heittäydyn. Siis ihan normaalissa seksuaalisessa kanssakäymisessä. Kimppaseksissä sitä varmaan pitäisi jo etukäteen tehdä itselleen selväksi eri asioita. Näitä asioita vatkatessa on nyt tullut tosi selväksi se, että oma kumppani ei jää ulkopuolelle. En minäkään haluaisi jäädä ulkopuolelle. Eli huomioisin molemmat. Välillä antautuisin nauttimaan molempien käsittelystä. Kun sitä huomiointia voi tehdä niin monella eri tavalla. Panemalla, suuseksillä, suutelemalla, hyväilemällä, runkkaamalla, katseella, sanoilla.

Haluatko olla passiivinen vai aktiivinen? Omassa mielessäni kiihottavinta on myös se, että sinä makaat, ja miehet hyväilee.
- Sekä että. Minähän tykkään kun seksissä on niitä variaatioita ;) Passiivista/aktiivista, antamista/saamista. Sitähän se. Seksi parhaimmillaan.

Olen sinulle jo tuttu kumppani, ja ymmärrän jossain määrin, että uusi mies saattaa kiinostaa sillä hetkellä enemmän. Miten tässä tilanteessa voisi toimia, että minulle tulisi kuitenkin olo, että tämä on meidän juttu? Vai onko tämä vain luottamukseni vajautta vai ajattelenko liikaa niin, että tämä ei ole meidän yhteinen juttu. Ilmeisesti.
- Jotkin asiat ovat vain yksinkertaisesti itsestäänselvyyksiä. Meripeikko on minun mieheni. Mies jota haluan enemmän kuin ketään muuta koskaan. Mies jota rakastan enemmän kuin ketään muuta koskaan. Mies jonka kanssa seksi on pääsylippu... ei vaan oikeastaan VIP-lippu taivaaseen. Ei sitä pysty kukaan koskaan ohittamaan. Herra X on vieras mies. Ei minua kiinnosta joku mies vain sen vuoksi, että se on vieras. Vaikka olisikin miten komea, seksikäs, karismaattinen. Minua kiinnostaa se syvyys ja kokonaisvaltaisuus mitä Meripeikolla ja minulla on.
Olisikohan ollut eilen kun juteltiin nukkumaan mentäessä. Tämä kimppa-asia nyt on ollut niin pinnalla, ja siitä tietysti sitten puhuttiin. En tiedä, onko tämä nyt kovin julmasti tai kylmästi sanottu, mutta Herra X olisi kuin elävä dildo. Mehän välillä käytämme dildoa, joten Herra X olisi tavallaan samanlainen lisämauste meidän seksielämäämme. Tietysti tarkoitus olisi että Herra X nauttisi myös täysin siemauksin. Dildon ei tarvitse nauttia :D :DOceansoul kirjoitti blogissaan aika hyvääkin asiaa ko. aiheesta.  Linkki
Ja tuolla blogiss näköjään ollaan jo pidemmällä, kun seuraa haetaan. linkki

Itseasiassa toivoisin tähän myös miesnäkökantaa, jos täällä sattuisi olemana mieslukijoita. ?? Vaikka mailiinkin saa laittaa. Jopa voi kirjoittaa oman käsityksen kyseisistä naista kunnioittavasta kimppailusta tai tapahtumien kulusta. Maili: Neresea2(ät) gmail.com

Sillä tätä jankkaan, koska näköjään netissä on paljon epäonnistuneita kokeiluja, jossa ihmiset vain haluavat ottaa, eivätkä antaa kolmen kimppaan. Ja tuntuu olevan sinkkumiehiä, jotka vaan haluaa päästä panemaan, olipa siinä sitten muita miehiä tai ei. Eli ei näin.

Eli Camoon, tekstiä mailiin tai tähän. Jos laitatte mailiin, niin koostamme niistä vaikka yhden oman kirjoituksen tähän blogiin. kirjoittakaa siihen sitten: saa julkaista. Muussa tapauksessa asiat jää meidän välisiksi.

16 kommenttia:

 1. Mä suosittelisin teille ehkä jonkinlaista aikalisää ryhmäseksin suhteen. Tai siis, eihän teillä nyt vielä ookaan mitään sovittua, mutta niin...
  Hyvä merkki siis kuitenkin se, että selvästi keskustelette ja mietitte näitä asioita. Jatkakaa sitä niin kauan kuin molemmat ovat ihan 100%:n varmoja siitä, mitä ja miksi haluavat!

  Jonkinlainen epävarmuus vielä kovin paistaa tekstistä läpi. ("Kyllä siinä varmaan alkaa suhde olemaan lujilla, jos huomaan Nereidin vaan haluavan tuota Herra X:ää. Itsetuntoni seksuaalisesti tulee horjumaan ihan varmasti.")

  Ei ole tarkoitus, että kenenkään itsetunto tulee horjumaan ryhmäsekstailun jälkeen. Onko luottamus tällä hetkellä tarpeeksi vahvaa, jos pelkäät Nereidin siirtyvän haluamaan vain herrä x:ää sillä hetkellä?

  Kannattaa pohtia myös sitä, miten jälkikäteen pystytte käsittelemään mahdollisia mustasukkaisuuden tuntemuksia yms.

  VastaaPoista
 2. Joo. Hieman mässäilin asialla, jotta reunat alkaa löytymään, omasta päästäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Mun on nyt ihan pakko sanoa jotain tuosta dildo-jutusta... Voihan sitä niinkin ajatella, mutta ei se vaan toimi, edes vertauksena. Dildo poimitaan esiin just kun sitä tarvitaan ja voidaan laitta kevyesti syrjään, mutta se mies on siinä ihan ihmisenä. Joko sille kerrotaan tarkasti etukäteen mikä on homman kulku (kuinka monta kertaa oikeasti käsikirjoitukset toimii - ei ikinä mun kokemuksen mukaan) tai sitten annetaan ymmärtää ainakin tarkat rajat mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Mutta jotta kimppa tosiaan onnistuu, pitää kai kaikkien saada jotain haluamaansa.
  Mun kokemus on kun oman partnerin kaa ollut se toinen mies mukana, että parhaiten se onnistuu esim sillä mentaliteetilla, että se nainen on keskiössä ja miehillä on aito halua antaa sille naiselle se nautinto. Siksi hieman mietin noita teidän miehen mustasukkaisuusjuttuja... Naisena huomaa sellaisen herkästi jos oma mies rupeaa jostain kesken panikoimaan ja sittenhän se on mennyttä se nautinto.
  Voisin ehdottaa teille jotain jota yks fiksu mies meille parina sanoi, että menette esim johonkin seksiklubille (Suomessakin on noita iltoja) jossa saatte katsella muita, tulla muiden katselemaksi ja ottaa ehkä jonkun rajoitetusti mukaan jos siltä tuntuu.
  Muutoin taas joku turvallinen mies joka tietää homman nimen voisi olla hyvä kolmas henkilö. Eli joka tietää mistä kimpoissa on kyse ja mitkä on ne sudenkuopat ja sääntöjen merkitys.

  VastaaPoista
 4. siis vielä siitä dildosta (eksyin aiheesta tuossa innostuessani): tarkasti sitten etukäteen määritettävä sille miehelle se poistumisstrategia myös, eli mihin homma hänen osaltaan loppuu. Aika karua jos odottaa jotain vielä ja sitten yhtäkkiä sanotaan että häivy :)

  VastaaPoista
 5. Otetaas tähän täsmennys. Rakkausaspektista katsoessa mies x on "dildo" Ei meillä ole haluja polyamoriaan, seksikokemukseen kylläkin. Eli seksiä, ei rakastelua. Ilmaisuna toi dildo on hieman karu ja ruma, niinkuin Nereidi sanoikin. Sit vielä toi tilanne, josta tuli käsitys, että minä olen mustasukkainen. Itselläni on aikaisempi pieni 2m1n kokemus ex-vaimon kanssa. en siinä kyl ollut yhtään mustis.
  Toi tilanne viikonloppuna, itseasiassa vihelsin pelin poikki siksi, että siinä kaikki oli nolaamassa kännissä itseään. Mies, joka on suhteessa, kiinnittää huomiota Nereidiin, hänen kavereiden hieman ihmetellessä asiaa. Muistan hyvin, kun minua katsottiin, että enkö reagoi mitenkään. Ja mies oli todella töykeä, koitti hätistaa minua pois parin tunnin ajan, jotta pääsisi Nereidin kimppuun paremmin. Nereidi ei tehnyt aloitetta tuota miestä kohtaan, mutta ei torjunutkaan ihan täysillä. Kaikenlisäksi kun kysyin mieheltä, että mikä siinä Nereidin perseessä kiinnostaa niin paljon, alkoi vihaisena väittämään, että ei ole tehnyt mitään. Tässä meni kaikki väärin, ja paremoi lopettaa kuin että kaikill eolisi tullut morkkis. Eikä tällä ole tekemistä mustasukkaisuuden kanssa. Joskin sitä hieman nousi, kun huomasin jääväni "lehdelle soittelemaan", ja nereidin kanssa asioista on puhuttu, että tämä on meidän yhteinen juttu. :)

  VastaaPoista
 6. Ja dildosta vielä... ei se kolmas mikään lelu ole, ihmisistä pidämme muutenkin. :)

  VastaaPoista
 7. Google ja sen uudet tylsät säännöt: http://www.zdnet.com/article/google-bans-explicit-adult-content-from-blogger-blogs/

  Bloginne on mielenkiintoinen, joten ajattelin kertoa tuosta, ettei bloginne yhtäkkiä yksityiseksi muutu, vaan ehditte poistaa pornokuvat. Aina innolla odottelen teidän kirjoituksia. :-)

  VastaaPoista
 8. Tuolla näyttää olevan Suomenkielisetkin ohjeet. http://www.blogger.com/content.g?hl=fi
  Eli aikuissisältövaroitus päälle, ja homma toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, vaan nimenomaan kun nuo ohjeet muuttuvat pian. Silloin ei siis enää ole aikuissisältövaroituksenkaan takana sallittua pitää seksikuvia tai blogi laitetaan yksityiseksi (tai jos on uusi blogi, niin suljetaan kokonaan).

   Poista
  2. Täällä yksi bloggaus aiheesta: http://puremuablog.blogspot.fi/2015/02/vaaryytta.html

   Poista
  3. Paitsi nyt taas tällainen uusi ilmoitus on tullut: https://productforums.google.com/forum/#!msg/blogger/jAep2mLabQY/QoeSCDID79YJ

   Tiedäpä sitten enää. :-D

   Poista
 9. Ox: Mielenkiinnolla olen lukenut blogianne ja ajatukset vähän Mannan kanssa yksiin. Ehkä ongelmana tuossa törmäilevän herra X:n ja myös sen kolmenkimppa kokemuksen kanssa oli se että herra X ei ollut itse fantasiansa kanssa tekemisessä. Ensimmäin tuskin halusi muuta kuin Nereidiä eikä se baarista tullutkaan ollut ehkä omalla mukavuusalueellaan ajauduttuaan kolmiyhteyteen.

  Fantasian onnistumisessa on tärkeää että kaikilla on samanlaiset ajatukset, sen kolmannenkin on pitänyt unelmoida samasta ja samalla tavalla, kiireettömästi ja nainen keskiössä. Silloin poistuu ulkopuolisuuden tunne kaikilta, nautintoa riittää samoin kaikille, tasa-arvoinen eroottinen ilta mutta huomioiden kuitenkin että kolmas on kolmas eikä hänen pidä nähdä itsellään muuta roolia tuossa elämässä kuin sen minkä pariskunta hänelle antaa. Myös ystävyyttä ja luottamusta tuolloin. Jos mustasukkaisuus tai liika haluaminen vain kolmatta kohtaan astuu kuvioon niin silloin se kolmas on epäonnistunut roolissaan. Olen ollut moisella roolilla aiemmin mukana ja se toimii ihanasti. Daami on kaiken huomion keskipiste ja miehet saavat yhdessä ja erikseen kaiken haluamansa. no bad feelings. Hienoa.
  Jatkaa vain julkaisemista, olen hengessä mukana ;-)

  VastaaPoista
 10. Puhut asiaa. Toi meidän pieni kokemus kolmannesta taisi sinällään olla aika onnistunut, sillä herra X ymmärsi heti sen, että nainen on keskiössä. Missään vaiheessa ei tullut sellaista fiilistä, että hän olisi halunnut minut pois tilanteesta. Olisi voinut käydä kovin toisinkin. Inhoan sanaa Alfa, mutta selkeästi minä olin alfa ja X apuri. Vaikkakaan en pidä mistään valta-asemista mitenkään päin.

  VastaaPoista
 11. Ox: Kyllä voi olla kaksi miestä ja nainen ilman jakoa valta-asemiin. Itse asiassa jos ei ole mitään aisuri/alfa- fantasiaa se on kaikista hienointa kaikki voi nauttia kiireettömästi erotiikasta. Tosin tuo teidän aika tiukka rajoitus siitä mitä X sai tehdä vähän kyllä, tarkoituksettomasti varmaankin, pudotti häntä kakkosen rooliin. Eikä siinä mitään pahaa ole kunhan kaikki tietää missä mennään ja hyväksyvät yhteiset pelisäännöt. Teillä näyttäisi olevan suhde niin avoin ja tosiinsa luottavainen ettei mustasukkaisuus tai muut epäilyt aiheuta henkistä hiertymää. Hyvä niin. Muussa tapauksessa sanoisin ettei kannata jatkaa tutkimusmatkaa mutta oikein tehtynä se voi olla elämysrikas. Kysyisin mitä Nereidi ajatteli koskettaessaan ensi kertaa alastonta X:ää ja samoin mitä ajatuksia nousi MP:n mieleen kun katsoi sitä tapahtumaa sillä hetkellä?

  VastaaPoista
 12. Voi olla totta tuo, että X tippui kakkosrooliin sääntöjemme takia. Mut oli siinä jotain muutakin, X:ltä kyseltiin, että kai hänkin orkun haluaa, mutta ei. kieltäytyi. Vannoi olevansa tyytyväinen.
  Suhteeme on kyllä hyvä, ja tämä puolin ja toisin avautuminen seksuaalisuudesta juuriään myöten on tuonut tosi paljon vahvuutta lisää. Oletankin että seksuaalisuus on niin primitiivinen ja syvällä oleva asia, että sen avaaminen itselleen ja kumppanilleen herättää todella syviä fiiliksiä.

  MItäkö minulle tuli mieleen (olen siis Meripeikko) ? Oli jotenkin tosi kiihottavaa nähdä kun X imi Nereidin nännejä. Oli kiihpttaaa nähdä, kun Nereidin käsi oli X:n kullin ympärillä (siis tätä oli tosi vähän, koska X ei halunnut). Ja sekin, kun panin takaa ja Nereidi sai 3 orasmia melkein peräkkäin. X sormeili Nereidin klittaa silloin samalla.
  Mikä siinä kiihotti: Nereidin kiihko, ja sitten myös se, että on kiihottavaa nähdä tapahtuvia asioita ihan eri kulmasta: itse kun ei näe, miltä vaikka nereidi näyttää suudellessa. Tai miltä näyttää, kun nännejä imetään. Se on visuaalisesti tosi kiihottavaa. :)
  Aisurimeininki/tirkistely, jossa Nereidi olisi jonkun toisen kanssa niin että itse en osallistuis kiihottaa joskus hieman, mutta hyvin vähän. Ne mielialat, jolloin tälläinen saattaisi kiihottaa, minun pitäisi olla jotenkin epävarma omasta seksuaalisesta suorituskyvystäni tai paremmuudesta rakastajana.

  Ja olla jotenkin alistetussa asemassa, tuntea kyvyttömyyteni, tjs.. Vaikea selittää.

  T: Meripeikko

  VastaaPoista