torstai 29. tammikuuta 2015

Kylpylät ja fantasiaakin

Tuli mieleen kirjoittaa.
Traumoja on tullut mietittyä. Jossain määrin niistä on tullut vapauduttuakin.

Mutta asiaan.

Olimme kylpylässä. Kylpylä on jossainmäärin eroottinen paikka, ainakin eroottisempi kuin vaikka k-kauppa.
Kyseisessä kylpylässä on höyrysauna, sellainen, jossa on sekä miehet että naiset alasti. Köydellä on erotettu puolet kuitenkin, ettei innokkaimmat miehet aina kiilaa naisten puolen oven viereen kyttäämään.

Kylpylöiden höyrysaunoista tuntuu olevan netissä juttua, hieman ehkä värittynyttäkin.
Omat kokemukset noista, kerran olen nähnyt yhden miehen hyväilemässä itseään, (Lienee oli homppeli) ja toisen kerran ilmeisesti pariskunta olivat, hieman hiplailivat toisiaan.
Lähinnä silmään sattui miehen erektio, kun nainen kädellä häntä hyväili. Pariskunta istui vierekkäin.

Selkeästi höyrysaunoissa on muutama ukko aina, jotka hakeutuu ihan naisten alueen viereen. Siinä sitten tiirailevat muina miehinä. Näin oli nytkin, yksi ukko oli varmaan puoli tuntia samassa paikkaa, ja ihan estottomasti tähyili naisten puolelle. Jotenkin vielä asetteli jalkansa niin, että naisten suuntaan kyllä näkyi kaikki, mitä jalkovälissä on. Höyryn määrä tuolla on sen verran vähäinen, että parin metrin päässä olevan näkee kyllä ihan hyvin.

Niin, ja olenhan minä nähnyt, kun joku nainen sai orgasmin vesihierontapisteessä. Sellainen, joka tulee sivulta veden alle. Silmät meni kiinni, ja kasvot punaiseksi.. Ilmeestä ei kyllä voinut erehtyä.

Noissa kylpylöissä tuli rampattua joskus aikoinaan, kun oli pienempiä lapsia, ja jotain tarjouspaketteja.

Nereidin kanssa altailla sovittiin, että mennään ihan reunaan, jotta tapaisimme toisemme siellä höyryssä. Mukavahan se on olla lähekkäin. Mutta siinä oli sitten se mies välissä, joka sitten katseli innoissaan Nereidiä.

Hauska, oikeastaan tilanne oli aavistuksen kiihottava, mutta toisaalta ärsytti, kun olisi tehnyt mieli mennä Nereidin lähelle. Meinasin tuumata miehelle, että menes nyt siitä tuijottelemasta mun vaimoani.

Niin, kyllähän sitä itsekin vilkaisee, jos on alaston nainen näköpiirissä. Mutta ei se kyllä erektiota tee. Siihen tarvitaan muutakin kuin pelkkä näkymä. Ja kieltämättä tuollaisessa yhteishöyrysaunassa on pientä lisäjännitettä joskus jos mieli on sopivassa tilassa, ja jos vertaa normaaliin saunaan, jossa on vain saman sukupuolen edustajia.

Kuva netistä.


Tuosta lähti sitten mielikuvitus laukkaamaan.
Mitä jos... Kylpylässä olisi hiljaisempaa.. Minä istuisin Nereidin kanssa vierekkäin tuolla höyrysaunassa. Suutelisin Nereidiä, ja siirtäisin sormeni hänen pillun huulille. Varovasti hieroisin clitorista, ja tuntisin hänen kiihottuvan ja kostuvan  siitä.. Nereidin käsi olisi kyrpäni ympärillä, ja tekisi hidasta liikettä edes takaisin, nereidin hengityksestä kyllä kuulee, mitä tapahtuu..
Takanani höyryssä oleva mies huomaa asian, ja kiihottuisi tilanteesta, sen huomaisi hänen erektiostaan. Hän ei tiedä, uskaltaisiko runkata itseään, vai mitä tapahtuu.
Hän tarkkailee tilannetta avoimesti. Jatkan Nereidin hyväilemistä, ja tunnen itsekin nautintoa, kun Nereidi runkkaa minua kovemmin.
Tälle tarkkailijalle ei ole enää epäselvää, mitä tapahtuu. Vilkaisen häntä, ja hän on ottanut kovasti seisovasta kyrvästään kiinni, ja liikuttelee esinahkaansa edestakaisin. Hänen varmasti tekisi mieli tulla koskettamaan. Ja hän varmaan haluaisi, että hänen kovaa kyrpäänsä kosketeltaisiin. Hän on tullut hieman lähemmäksi, jotta näkisi paremmin.
Nereidi on huomannut tämän miehen myös, ja katsoo toisinaan häntä, aja hänen seisovaa elintään. Ei suoraan, mutta vilkuilee. Höyryssä ei näe kunnolla, mutta ei myöskään jää epäselväksi, mitä tapahtuu.
Mietin. Nereidin käsi tuntuu nautinnolliselta. Sormeni on nereidin sisällä osin, Nereidi on ihan valuvan märkä, ja se kiihottaa minua. Kuiskaan Nereidille, että istu minun syliin. Istu kovan kyrpäni päälle. Ja Nereidi kääntyy, istuu syliini selkä minuun päin, ja ohjaa kyrpäni hänen sisäänsä. Sisään painuessa Nereidi voihkaisee, ja itsekin huokaan. Suljen silmäni..
Tuntuu taivaalliselta.


Koitamme liikkua niin, että ei suoraan huomaisi meidän panevan. Mutta kyllähän sen arvaa ilmeistä. Raotan silmiäni, ja niin, se mies. Mies runkkaa kovaa kulliansa ihan vieressä.
Minuun käy sitä jopa sääliksi. Otan nereidin käden, ja laitan sen miehen kalun suuntaan. Nereidi tarttuu miehen kalusta kiinni, ja alkaa runkkaamaan sitä. Miehen ilme on vääntynyt, ja hän huohottaa.
Mies katsoo minua, ja ojentaa kättään kohti Nereidiä.
Tiedän, Nereidin rinnat on kiihottavat, ja hän haluaa koskettaa niitä. En estele.
Ja hän koskettaa. Hän puristelee rintoja, hyväilee nännejä ja nauttii näkemästään.
Nereidi on sulkenut silmänsä, ja liikuttaa lantiotaan sylissäni Laitan toisen käteni hänen clitorikselleen, ja hyväilen. Tunnen kuinka Nereidin pillu alkaa puristamaan kaluani yhä kovemmin, ja hän voihkii, koitaa kuitenkin pidättää ääntään.
Tiedän, että hän on lähellä, olen itsekin.
Kuiskaan, että runkkaa sitä miestä kovemmin.. Ja Nereidi runkkaa.
Mies alkaa vääntelehtimään, ja häneltä tulee. Spermaa valuu pitkin nereidin kättä, joka puristaa tuon miehen sykkivää kyrpää aika lujaa.  Se näyttää kiihottavalta. Miehen tuleminen kiihottaa myös Nereidiä, ja hänkin saa orgasmin. Hän vapisee sylissäni, ja laittaa käden suunsa eteen, ettei huutaisi.
Nereidin pillu hieroo kaluani, ja tulen itsekin. Sykin spermat hänen sisään valtavalla paineella.

Hetken on ihan hiljaista. Tajunta palaa. On kuuma. Nereidi on lysähtänyt viereeni, ja hänen vartalonsa nytkähtelee orgasmin jälkeisiä väristyksiä vielä. Itse nojaan istuviltani seinään, kyrpäni on vielä hieman erektiossa. Mies on mennyt hieman kauemmaksi, nojaa seinään hänkin hengästyneenä, silmät suljettuna.

Sanon Nereidille, että lähdetään suihkuun. Ja niin kasaamme itsemme, ja laahustamme höyrysaunasta pois. Mies tulee perässä viereiseen suihkuun. Tuumaan hänelle, että aika kuuma on toi höyrysauna. Mies vastaa: Joo, niin tuntuu olevan. Kerään itseni, puen uimahousut ja lähden altaalle odottamaan Nereidiä. Puolet tajunnastani on vielä kateissa..

---

Sellainen stoori. Toivottavasti sytyttää jonkin muunkin.. :) Kuvia ei ole tällä kertaa, niitä pitäisi ottaa, kun sopiva tilaisuus tulee.

Nereidille kysymyksiä hieman. kun tarkoitus on saada aina toisenkin sukupuolen ajatuksia. Vastatkoon, kun tulee kotiin.

Nereidi täällä sitten kotiutui. Meripeikko laittoi tekstaria että on lisännyt tekstiä, fantasiatekstiä. "Älä aja ojaan kun luet". Hurja lumipyry, mutta en ajanut ojaan :) Vaikka teksti saikin posket punaisiksi, hengityksen tihentymään ja stringit kostumaan...


Koetko kylpylän eroottisena paikkana?
- Juu. Tosin siihen usein tulee se äiti-mood päälle, siis silloin kun lapsi/lapsia on mukana. Silloin kun kylpylässä nautiskelee ihan aikuisseurassa, se tietysti on vallan toinen juttu. 


Onko sinulla jotain eroottisia kokemuksia kylpylöistä, esim vesihieronnasta tai porealtaista?  Itse voin sanoa, että olen kerran tullut porealtaassa yksin ollessa. Vesi vaan osui niin hyvään paikkaan, ja siit sit orkku. :)
- En ole kyllä orgasmeja saanut, eikä vesihieronnoista tms mitään seksuaalista nautintoa ole irronnut. En kyllä ole kokeillutkaan. Onneksi tätä elämää on vielä jäljellä, jotain on jäänyt näköjään uupumaan :)
Vesi on mielestäni aivan sairaan eroottinen elementti. Eli jos jotain seksuaalista toimintaa on minulla joskus ollut vedessä, niin tapahtumapaikkana on ollut meri... tai ulkomaan reissulla hotellin uima-allas. 


Onko höyrysaunassa (yhteis- )mitään eroottista?
- On. Ihan ehdottomasti. Nimenomaan höyrysaunassa, se pehmeän kostea lämpö ja höyry joka estää näkemästä, ja välillä höyry hälvenee hetkeksi ja sitten näkeekin...
Tavalliset yhteissaunat nyt ei niin kovin eroottisia ole. Omat kokemukseni ovat tietty olleet saunomista kaveriporukassa, eikä siinä ole väliä mitä siellä jalkojen välissä on - tai mitä sieltä puuttuu. Ihan kummin päin vain asian haluaa ajatella.


Miltä tuntuu, jos joku mies katselee siellä sinua? Onko Yök vai Yes? 
- Normaalistihan minua miesten tuijottaminen saattaa kiusata, minä en sitä valitse. Mennessäni yhteiskäytössä olevaan höyrysaunaan alasti, tietäen siellä olevan vieraita miehiä - silloin on kyse omasta valinnastani. Ja tuolloin katseet eivät häiritse, melkeinpä päinvastoin.

Katseletko itse?
- Häveliäs minä... en kamalasti kehtaa kuikuilla. Vaikka se mies siinä jalat levällään esitteli kalleuksiaan, niin en uhrannut puolta silmäystäkään. Heh, varmaan juttu meni juuri niin, ettei sellainen itseään esittelevä herätä muuta kuin puistatuksia... Joskus nojaudun taaksepäin, silmät kiinni kuunnellen jonkun miehen puheääntä. Tietäen että äänen omistaja on alastomana jossain lähelläni. Toki joskus olen salaa tiiraillut, mutta kovin vähäisessä määrin. 

Oliko äskeinen fantasia kiihottava? Se oli ihan vain fantasia, eikä tarkoitettu todeksi ollenkaan.
- Oli, aivan ehdottomasti. Hyvin samankaltainen fantasia, kuin tämä "baari-episodi" josta tuolla aiemmassa postauksessa kirjoitettiin.

2 kommenttia: