maanantai 10. marraskuuta 2014

Tissit

"Isotissinen blondi, jolla on hyvät sääret ja jonka perse on kuin Hustlerin kannesta."
Tällaista olen kuullut enemmän kuin yhden kerran. Aika kiva, vai mitä? Osittain joo, mutta myös tylsää. Minulla on myös aivot, sydän ja sielu.

Nereidi pohtii tissi-asioita ja Meripeikko vastaa kysymyksiin alempana

Meripeikko kertoi ettei ekoilla treffeillä kiinnittänyt huomiota ulkonäkööni. Muuten kuin sen verran etten ole mikään kamala 120 kg painava mätisäkki. On kiva etten ollut pelkkää tissiä ja persettä, mutta toki sitä haluaa silti olla viehättävän näköinen nainen :)

Jollekin puolitutulle miehelle avauduin asiasta, hän kehotti minua nauttimaan - kun on niitä naisia joihin kukaan ei kiinnitä huomiota. Tavallaan nautinkin siitä ja tavallaan en. Ota meistä naisista sitten selvää...

Tissit on töissäkin mukana

Erilaisissa työtilanteissa tulee välillä kovinkin koomisia juttuja eteen. Mies tämän tästä yrittää vaivihkaa katsoa tissejä ja sitten kohottaa katseensa takaisin silmiini. Tiedoksi miehille; keskustelutilanteessa sen huomaa. Aina ja joka kerta.
Aika reippaasti miehet myös heittävät melkoista läppää "olet selvästikin muodollisesti pätevä" ja "taisit käyttää naisellisia keinoja" jne jne. Ei, en käytä. Koskaan. Jos joku työasia menee eteenpäin minun naisellisuuteni vuoksi - se on sen miehen häpeä. Erään kerran töissä parikymmentä vuotta vanhempi mies ohimennessään painoi itseään rintojani vasten ja sanoi "You made my day". Olin silloin häthätää 19-vuotias. Ja taas häpesin isoja rintojani. Nykyään olen oppinut sivaltamaan hienovaraisesti takaisin, torppaan tavallaan sen flirtin heti alkuunsa. Ainakaan tietoisesti en käytä naisellisuuttani missään muussa asiassa kuin vietellessäni Meripeikkoa, flirttailen ja vaikka hyväilen itse rintojani, nännejä. (Ja muuten seksin aikana on ihana puristella ja hivellä omia rintojaan...) Silloin sen naisellisuuden "käyttäminen" tuntuu aivan ihanalta.

Tissit on baarissakin mukana

Baarissa miehet kiinnittävät huomion tisseihin ja perseeseen, haluavat panna. Se ei tunnu minusta kivalta. Mietin että olisiko tässä syy siihen, että yhden illan juttuja ei minulla kovinkaan montaa ole. Jotenkin sitä tuntee itsensä halvaksi jos miesten mielenkiinto on pelkästään niissä tisseissä, perseessä ja muutenkin vain ulkonäössä. Tissejäni ja persettäni on kähmitty erityisesti baareissa lukemattomia kertoja. Nuorempana minulla oli kausi, jolloin pukeuduin löysiin vaatteisiin jotta kukaan ei huomaisi muotojani. Tykkäsin juuri ja juuri jos mies silittelee rintojani, mutta sellaista kiimaista puristelua en sietänyt. Tavallaan siis isoista tisseistäni tuli minulle jonkinasteinen trauma. Mietin vakavissani vielä joku kymmenisen vuotta sitten rintojen pienennysleikkausta.
Eli rintojen koolla on naiselle suuri merkitys. Oli ihan miten vain, niin se on ongelma. Voi meitä...

Nykyään isot rinnat on in. Silikonit olivat entisaikaan Hollywood-kaunotarten, pop-tähtien, ja pornokuningattarien etuoikeus. Tätä nykyä silikonirintoja on jo taviksillakin. Olisinko tässä tapauksessa jäänyt positiivisessa mielessä kulttuurin vangiksi? Tai sitten vain iän myötä itsetunto on lisääntynyt. Nykyään olen tyytyväinen isoihin rintoihini, en enää piilottele niitä :) Lasten saamisen yhteydessä rintani kasvoivat 75C-koosta jopa 80E -kokoon. Imetysten sun muun painonpudotuksen jälkeen ovat tainneet tasaantua tuohon 80D-kokoon.Tissien oma elämä

Tisseilläni on aivan oma elämä. Jonakin päivänä joku tietty kosketus tuntuu kiihottavalta ja hyvältä. Toisena päivänä taas ei. Tässäkin asiassa, kuten kaikessa mikä seksuaalisuuteen liittyy - puhukaa asioista. Miehelle voi kertoa mikä kulloinkin tuntuu hyvältä. Useinhan nämä ovat ihan hormonikiertoon kuuluvia asioita. Joskus nännejä saa oikein puristella ja vaikka mitä. Toisena päivänä ei saa edes imeä, mutta nuoleminen tuntuu taivaalliselta.
Seksin yhteydessä on ihanaa kun Meripeikko puristelee rintojani, välillä tosi kovakouraisestikin. Tai kun hän imee nännejäni. Joskus kun meillä on ollut paljon ja kiihkeää menoa, saattavat rintani olla jopa arat. Ihan samoin kuin miehen kulli, tissit saattavat "herätä eloon" ihan mistä vaan. Eli siis tarkoitan että nännit alkavat nöpöttämään ja rintoja kuumottaa. Järki tajuaa vasta pienen ajan kuluttua että uih... minähän kiihotuin.

Tissit ja naisellisuus

Kuitenkin sitä naisena haluaa olla miehelleen mahdollisimman kaunis ja kiihottava.  Nainen toivoo aina miehensä olevan tyytyväinen naisensa tisseihin. Meripeikko tuntuu tykkäävän rinnoistani oikein kunnolla, se kasvataa itsetuntoani - koen itseni niin naiselliseksi :) Ja kyllä Meripeikko taitaa tykätä kun otan hänen kullinsa rintojeni väliin "tissipanolle". Isojen rintojen plussa-puolia ;)

Mutta rinnathan on alunperin tarkoitettu vauvan ruokintaan? Liittyykö miehen mielenkiinto naisen rintoihin jotenkin tähän äiti-imettäjä -asiaan (kysytäänpä tuossa alempana asiaa Meripeikolta)? Itsestäni tuntuu todella naiselliselta ajatella että olen omat pikkuiseni imettänyt näillä rinnoillani.

Nainen kokee rintojensa kautta paljonkin sitä omaa naiseuttaan. Mutta silloin jos identiteetti on rinnoista kiinni, niin kannattaa miettiä asioita. Miehillä on sama asia oman kullinsa kanssa, onko miehekäs vai ei. Kiinnitän itse harvemmin miehen etumukseen mitään huomiota. Toki uuden suhteen alussa toivon että sieltä löytyisi vähintään sitä keskikokoa oleva kalu. Miesten peppuun taas kiinnitän huomiota. Plösö peppu on melkeinpä luotaantyöntävä. Muutenkin tykkään kun mies on mies. Eikä mikään kukkakeppi. Mieluummin saa olla vaikka sitä keskivartalon masua, kuin luuviulu. (Tämä nyt luisui tissiasioista...)

Tiedän että useimmille miehille naisen kuppikoolla ei ole merkitystä. Ja sitten on niitä miehiä, jotka tykkäävät pienistä rinnoista, toinen tykkää isoista ja kolmas keskikokoisista tisseistä. Ja hyvä niin, kaikista tisseistä tykätään. Jos isorintainen nainen piilottelee selkä mutkalla tissejään, ei se voi niin kovin viehättävältä näyttää. Mutta jos nainen - rintojen koosta huolimatta - kantaa pallukkansa ryhdikkäästi, luulen että mies kuin mies kokee naisen viehättävänä. Vai?

Meripeikolle kysymyksiä:

Minkälaiset rinnat ovat kauniit?
-Ehdottomasti luomut, ja muutenkin luonnolliset. Silikonit ällöttää. Silikonit kertoo ehkä myös käyttäjänsä pinnallisesta arvomaailmasta. Ja kyllä, jos pitää valita, niin isohkot saa olla. Ja sellaiset, jotka pitää hyväilyistä, joita saa suudella, jne.

Mikä merkitys rinnoilla on vaikkapa seksiä ajatellen?
-On. Ne on kiihottavat. Naiselliset. Seksikkäät. Ihanat. Joskus seurustelin monta vuotta naisen kanssa, jolla oli vain rintojen paikat. Muutenkin hänen vartalo oli aika miesmäinen kapeine lantioineen. Minulle tuli joskus seksin aikana mieleen hänen vartalostaan mies, ja se sai homman hyytymään jotenkin alitajuisesti. Aika kamala tunnustus, mutta niin vain oli. Lienee toisinpäin menboobsit. :)

Jokunen konkreettinen kohta rakastelusta: Joskus takaapäin pannessani otan samalla Nereidin rinnoista kiinni. tai sitten kun Nereidi ratsastaa päälläni, niin kädet jää vapaaksi, Ja kyllä ne mielellään hyväilevät nännejä ja rintoja. Ja se kiihottaa minua.  Ja kun ollaan esim. saunassa, niin kyllä vaan seksikkäät rinnat saa halun nousemaan, jos muuten fiilis on sopiva.

Onko olemassa tissi-miehiä ja peppu-miehiä?
-Tähän en osaa sanoa. Olen kuullut puhuttavan, mutta olisiko tämä jokin legenda.. Itseäni kiinnostaa kaikki naiselliset muodot. Peppu ja rinnat, lantio, sääret, jne.. Nainen on kauniita kaaria, mies sitten kai kulmikkaampi.

Entä nännit?
-Joo. Nännit on todella merkittävä asia, ainakin minulle. Sellaiset kuin Nereidillä, Todella kiihottavat. Isot, kovat. Ja kauniit.  Niitä on ihana imeä, Pyöräytellä kieltä. Ne tuntuu käteen todella kiihottavilta varsinkin kovina, eli kiihottuneina. Jos vaatteen läpi näkyy hieman kovettunut nänni, niin se kyllä on erittäin eroottinen juttu. :) Nännitön rinta on kuin nenätön pää.:)

Onko rinnoilla yhtä suuri seksuaalinen merkitys kuin pillullakin?
-Ei ehkä kuitenkaan. Rinnat on eri hyvä lisä seksuaalisuuteen. Ja en minä kumppaniani valitse tissien koon perusteella kuitenkaan. Se mitä tulee koko paketin mukana, niin siihen tyydytään. Mutta olen kyllä kovin iloinen, että Nereidillä sattuu olemaan mielestäni toooodellla seksikkäät rinnat ja nännit. Vähän niinkuin hyvä lisäbonus. :)

Liittyykö miehen mielenkiinto naisen rintoihin, koska rinnoilla imetetään, ja jokaisella on äiti?
Vaikea kysymys. Suoranaista yhteyttä en kyllä saa mieleeni, Ehkä siinä saattaa olla jotain alitajuista, En tiedä. Se nyt on kuitenkin varmaa, että äiti ei tuu kyllä kirveelläkään mieleen kenenkään rinnoista.

2 kommenttia:

  1. Minusta on ällöttävää leimata silikonitissit pelkästään pinnalliseksi. Nainen haluaa olla nainen syövänkin jälkeen. Kiitos ja näkemiin.

    VastaaPoista
  2. Tässä nyt kyllä tarkoitetaan ihan eri asiaa. sairauden takia laitettu proteesi on aivan eri, kuin huvin vuoksi laitetut silikonit. Eikä rakkaus rintasyöpään lopu. T. Meripeikko.

    VastaaPoista