torstai 30. lokakuuta 2014

Tässä ollaan

Juttelimme parisuhteestamme. Tai siis ylistimme sitä. Kun kaikki on kuin eläisi unelmaansa. Pohdimme paljon parisuhdeasioita ihan yleisellä tasolla, vedimme yhteen ajatuksia ja teimme johtopäätöksiä. Ja sitten tuli mieleen tämä blogin aloittaminen, sen myötä asioiden ja oivallusten jakaminen. Halusimme erityisesti kirjoittaa näitä asioita sekä miehen että naisen näkökulmasta.

Tässä tullaan kovasti käsittelemään myös parisuhdeseksiä. Joten jos haluat lukea nättiä vaaleanpunaista höpönassutusta vaniljaseksistä, suosittelemme hyppäämistä seuraavaan blogiin.

Seksuaaliselta suuntaukseltamme olemme varmaankin aika normaaleja heteroja. Mitään ihmeellisiä fetissejä ei (ainakaan vielä.. ;) ) ole ilmentynyt. Pidämme seksuaalisuudesta, eikä se ole meille suorittamista. Meripeikon mielestä "kun kunnolla rakastellaan, niin ei siinä lelulaatikkoa tarvitse" :) Eli emme ole välineurheilufriikkejä, vaikka jotkin lelut ovat ihan jees, esileikkien aikana varsinkin.

Keitä me olemme? Nimet Nereidi ja Meripeikko viittaavat mereen; Nereidi on merenneito :) Olemme "toisella kierroksella" eli uusiopariskunta, vähän päälle 40-vuotiaita. Lapsia on yhteensä neljä ikähaitarilla 12 - 17.
Tapasimme netin kautta, normaalilla deittipalstalla. Aluksi tutustuimme kirjoitellen, ja jo ekoilla treffeillä kiinnostuimme toisistamme toden teolla. Pari viikkoa ekoista treffeistä tiesimme haluavamme olla yhdessä, olla pari - yksikkö. 1,5 kk:n jälkeen Meripeikko kosi johon Nereidi vastasi myöntävästi :) Kuukauden rykäisyllä remontoimme lisätilaa uusioperheellemme, ja tänä päivänä yhteiseloa on takana puolisen vuotta. Naimisiinkin haluamme.


And they lived happily ever after.

No ei todellakaan. Olemme rämpineet sellaisissa soissa ettei ole tosikaan. Joutuneet kohtaamaan kaikki pelot ja möröt, joita eletystä elämästä on jäänyt roikkumaan. Olemme yhdessä kokeneet ainutlaatuisia asioita, ainutlaatuista rakkautta jota emme tienneet edes olevan olemassakaan. Ainutlaatuista pelkojen syvyyttä ja käsittelemistä. Oman heikkouden toteamista vahvuudeksi. Ainutlaatuista synkkyyttä ja tuskaa kun riita vie voimat. Ainutlaatuista hullaantumista, kumppanuutta, ystävyyttä.

Ainutlaatuista seksuaalisuutta. Onnistuimme alusta asti ruokkimaan toistemme miehisyyttä/naiseutta. Asioista ja toiveista - pettymyksistäkin - puhuminen johti avoimuuteen joka vei suhteemme erotiikan aivan uusille tasoille.
Huhhuh. Nykyään pelkät ajatukset saavat veren kuohuamaan. Varsinkin kun Meripeikko on välillä työmatkoilla. Kuumat viestit ja valokuvat, jopa puhelinseksi on onneksi lievittämässä halukkaita tuskia :)

Yhteyttä saat meihin mailitse: neresea2 (ät) gmail.com

Kommentit ovat myös tosi tervetulleita. Tähän blogiin, tai jos intiimimmin haluaa, niin mailiin vaan. :)

Kuvat ovat omaa tuotantoamme. Pahoittelemme ei-niin-studiotasoa..

Edit: Pitipä lisätä, että meillä ei ole ehkäisyä. Joku kun kommentoi, että miksi niitä spermoja pitää muualle ruiskia. Nereidille ei sovi mikään hormonaalinen hommeli. Lisää ehkäisystä täälläEi kommentteja:

Lähetä kommentti